2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

durunnnnnnnnnnnnn onlar kertilemez hemcins olurlarsa hemen karar verme yavvv
hehehhe koptum doğru ya nan artıkın birisi cinsiyetin vazgeçecek demek oluyo bu
sende herkese söz veriyon hacı ,hani benimkiyle kertiyoduk noldu bizim iş

erkekse benimki harem kurucam kızsa önüne dizicem seç bunlardan dicem hacı o yüzden biriktiriyom böyle böyle

kız olursa tanem ( kesin kararlıyım başka hiçbişey olmayacak ) erkek olursa meriç ege ( değişebilir şüphedeyim )

negüzel isimler hadi hayırlısı şimdi bekliyoruzya burda hergün biri hamilemi diye birkaç ay sonrada cinsiyetlerini bekleriz kızmı erkekmi diye :) inşallah arkanızdan bizde yetişirsek hep beraber bekleriz artık

Çık aradan kız.en başta biz sözleşmiştik hamile değildi ozaman .hıhhhhh kıskanma.

bu işte bende varım ,iyi olan kazansın
hehehhe koptum doğru ya nan artıkın birisi cinsiyetin vazgeçecek demek oluyo bu

erkekse benimki harem kurucam kızsa önüne dizicem seç bunlardan dicem hacı o yüzden biriktiriyom böyle böyle

piyasayı kızıştırıyosun yani ,peki varım

negüzel isimler hadi hayırlısı şimdi bekliyoruzya burda hergün biri hamilemi diye birkaç ay sonrada cinsiyetlerini bekleriz kızmı erkekmi diye :) inşallah arkanızdan bizde yetişirsek hep beraber bekleriz artık

çok çalışında yetişin ,valla burdaki hamileler varya ,canla başla çalıştı ,hergece hergece anamız ağladı ama yaptık yani ,her gece banyo yapmaktan su kuşuna döndük ,emek verdik ,ilmek ilmek işledik biz o bebeleri

Oooo.gaza geldim bak.kerteriz gıı ne olcak ne yaptın sende beni her ay hamile kalacak değilim.
niye ki, oluyo valla.. her ay kalınır, hem sen kürtajda olmadın, vakitde kaybetmeyeceksin, olacak bacım valla
sen incir kürü deneseydin bu ay bide
ay aklıma geldi hamişler bebelerinize isim düşündünüzmüü

düşünüyoruz ama uzlaşamıyoruz

eyvallah lazom avatarın geri gelmiş bu daha iyi ya deniştirme kı buuuunu Eki Görüntüle 925737 Eki Görüntüle 925737 Eki Görüntüle 925737 [/QUOTE]
evtt bn rica etim deişti bu daha güzel yakışıyo lazomaa
neyse ben çıkam bari byyyyyyyyyyy
nere bacım takvim yapmışsın kacmadı gözümden hayrlı olsun inş kaldırmzsınnn ugur getirir

nooo strett sana yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

oyyyy ne güzel nasıl gaza geldim varyaaaaa :)

inş. canım doğrudur merak etme sen sabah tekrar yap

eyvallah lazom avatarın geri gelmiş bu daha iyi ya deniştirme kı buuuunu Eki Görüntüle 925737 Eki Görüntüle 925737 Eki Görüntüle 925737
evtt bn rica etim deişti bu daha güzel yakışıyo lazomaa

nere bacım takvim yapmışsın kacmadı gözümden hayrlı olsun inş kaldırmzsınnn ugur getirir

nooo strett sana yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkk[/QUOTE]

evet yaptım cnm bir hafta eksik yazdım ama uykum var cnm ya sabah erken kalkmıştım da tabi bu çatışma seslerile nasıl uyuyacaksam artık ödüm kopuyor okulda kocişime bişey olur diiyee :18:

bu işte bende varım ,iyi olan kazansın

piyasayı kızıştırıyosun yani ,peki varım

ahahah koptum yağğ keyiflendim şindi

ne uğraştım ben, bebe yağlarıı,romantik filmler, mum ışıklarıı, gecelikleeer
amacıma ulaştım ama

Benimde bebem erkek olursa KUTSAL koyucam adını değişmicek kız olursada esila diyorum ben ama eşimde zeynep ismini çok seviyo tabi fol yok yum. yok isimler hazır ve nazır bekliyooooo

niye ki, oluyo valla.. her ay kalınır, hem sen kürtajda olmadın, vakitde kaybetmeyeceksin, olacak bacım valla
sen incir kürü deneseydin bu ay bide

düşünüyoruz ama uzlaşamıyoruz

Olur belkide ama bu ay o moda girmiycem psikolojim bozuluyo dr da uyardı zaten.onun için oluruna bîrakıyorum herşeyi.daha bitmedi pazartesi tekrar kontrole gitcem iyice temizlenmişmi bakcak .çalışma yasak değil ama .

Allah razı olsun canım benim adım ayşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…