• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bence dene canım bişi kaybetmeyiz zararlıda değil doğal bişi olduğu için adet olursam hem çayını içecem hemde onu koyacağım malum yere çift taraftan bombardımana tutacam rahmii:1::1:

işteeeee buuuuuuuuuu yaaaaaaaaa yaşasınnn rüyam boşa çıkmadııı ben dedim sizee ben boş karı diliiiimmmm diyeeee:27::27: :nazar::nazar::nazar:çok şükür bi hamişimiz daha oldu yaa canımmmm gözün aydınnnn tebrik ederimmm:52::52::21::21::21::21::49::49::49::49::49::49::46::46::46::46::46::46:darısı bizeeeeeeee olsunnnnnnn inşallllaaaaaahhhhhhhhhh:16::16::16::16:

tamam canım bende yapayım eve giderken alırım

bence dene canım bişi kaybetmeyiz zararlıda değil doğal bişi olduğu için adet olursam hem çayını içecem hemde onu koyacağım malum yere çift taraftan bombardımana tutacam rahmii:1::1:

işteeeee buuuuuuuuuu yaaaaaaaaa yaşasınnn rüyam boşa çıkmadııı ben dedim sizee ben boş karı diliiiimmmm diyeeee:27::27: :nazar::nazar::nazar:çok şükür bi hamişimiz daha oldu yaa canımmmm gözün aydınnnn tebrik ederimmm:52::52::21::21::21::21::49::49::49::49::49::49::46::46::46::46::46::46:darısı bizeeeeeeee olsunnnnnnn inşallllaaaaaahhhhhhhhhh:16::16::16::16:

mrb cnm.nasılsın?
ne içiyosunuz banada söleyin bende içem barii bu ay.

tamam canım yapacam sen diyince bende araştırdım internetten aynısını yazıyo eve giderken alayımda yarın akşam 5. günüm başlıyım bari :27::27::27::27:

sitede sorun mu var yoksaa benmi çifter çifter okumaya başladım yazılarııı:27::27:başla başla canım vakit nakittir bide şu adet olurken denize falan gireceğimiz zaman kullandığımız uzun pamuk tamponlar varyaaa onlardan kullan hem daha hijyenik olurr hem daha rahat olurr senin içünn...:51:

tamam canım yapacam sen diyince bende araştırdım internetten aynısını yazıyo eve giderken alayımda yarın akşam 5. günüm başlıyım bari :27::27::27::27:

Çok teşekkürlerrr canımcığım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah testde çıktı ama yarın sabah tekrardan bir test daha yapayım diyor sağlaması olur hem inanamıyorum kii :49::49: ben hiç doktora gitmedim kadın doğum olarak doktorumda yok birde doktor bulmam lazım abovvv ben ne yapcam şimdik :26::52::52::52::nazar:

aminnnnnnn canımmmm inşallaahhhhh bizede dua et emii bence akşama yenile idrar testini sabahada kan ver daha net olur senin için:16::16:

hsg sonuçlarımı eşim biraz önce gidip almış ve sonuç temiizzzzzzzzzzzz...:21:
çok şükür rabbime,elim yüreğimde bekliyordum.

hadi gözün aydın çok geçmiş olsun inşallah bu ay bebişin geçer o yollarıda tutunur sana :)

mrb cnm.nasılsın?
ne içiyosunuz banada söleyin bende içem barii bu ay.

iyiyim canımm sen nasılsın çekindin mi rahim filmini nasıl geçti bi sorun yoktur inşallah...ben bi topikte okudum adaçayı yağı adetin 5veya 6.gününden itibaren yatarken tampona bir iki damla damlatıp vajinadan içeriye iyice yerleştiriyosunn sabaha kadar öyle yatıyosunn ilişki olursa gece ilişkiden bi 10_15 dk sonra koyuyosun hem spermleri hapsetmiş oluyosun içeri hemde akıntın iltihap falan varsa onları temizliyomuş tüpleri açıyomuş bi hafta ama ovü gününe kadar çayıda var onuda malum içiyosun günde iki bardağı geçmiycek şekilde ama ovü günü kadar unutmayın :16::16:

çok şükürrrr sevindim senin adına canım en ufak bi tıkanıklık dahi olsa açılıyomuş sıktıkları ilaçla bence sen bu ay bunları yapma sadece bal tarçın çörekotu veya bal polen arısütü kullan veyaaa incir kürü, kocişede taze havuç suyuyla keçiboynuzu kürü uygula havuç suyunu sende iç yumurta çatlatıyooo benden aktarrr olurmuşşş haaaaaa:ssz::ssz::ssz:

iyiyim canımm sen nasılsın çekindin mi rahim filmini nasıl geçti bi sorun yoktur inşallah...ben bi topikte okudum adaçayı yağı adetin 5veya 6.gününden itibaren yatarken tampona bir iki damla damlatıp vajinadan içeriye iyice yerleştiriyosunn sabaha kadar öyle yatıyosunn ilişki olursa gece ilişkiden bi 10_15 dk sonra koyuyosun hem spermleri hapsetmiş oluyosun içeri hemde akıntın iltihap falan varsa onları temizliyomuş tüpleri açıyomuş bi hafta ama ovü gününe kadar çayıda var onuda malum içiyosun günde iki bardağı geçmiycek şekilde ama ovü günü kadar unutmayın :16::16:

çok iyiyim ben.evet hsg mi çekildim ve biraz önce sonucu öğrendim.allahıma çok şükür ki iki tüpümde açıkmış.
Ben bu ay jel getirttim onun faydasını görmezsem önümüzdeki ayda bunu deniyeyim.
çayını içicem ama evimde var.akşam gidince hemen bi tane içerim.

çok iyiyim ben.evet hsg mi çekildim ve biraz önce sonucu öğrendim.allahıma çok şükür ki iki tüpümde açıkmış.
Ben bu ay jel getirttim onun faydasını görmezsem önümüzdeki ayda bunu deniyeyim.
çayını içicem ama evimde var.akşam gidince hemen bi tane içerim.

çok şükürrrr sevindim senin adına canım en ufak bi tıkanıklık dahi olsa açılıyomuş sıktıkları ilaçla bence sen bu ay bunları yapma sadece bal tarçın çörekotu veya bal polen arısütü kullan veyaaa incir kürü, kocişede taze havuç suyuyla keçiboynuzu kürü uygula havuç suyunu sende iç yumurta çatlatıyooo benden aktarrr olurmuşşş haaaaaa

şu jel olayını biri bana açıklarmı nedir ne değildir hamile kalan varmı yokmu :52::52::52:

çok şükürrrr sevindim senin adına canım en ufak bi tıkanıklık dahi olsa açılıyomuş sıktıkları ilaçla bence sen bu ay bunları yapma sadece bal tarçın çörekotu veya bal polen arısütü kullan veyaaa incir kürü, kocişede taze havuç suyuyla keçiboynuzu kürü uygula havuç suyunu sende iç yumurta çatlatıyooo benden aktarrr olurmuşşş haaaaaa:ssz::ssz::ssz:

polenle arı sütü karışımı var evde ondan yiyem bu ay.
Dediğin gibi kocişimede içireyim onları.sonrası allahtan.beklicez bakalım.
gerçekten havuç çatlatıomuymuşşşş.aboo akşama hemencecik manavdan almam lazım.fileyle mi olur,kasayla mı olur artıkın nasıl bulursam :1:

Son düzenleme:
gerçekten havuç çatlatıomuymuşşşş.aboo akşama hemencecik manavdan almam lazım.fileyle mi olur,kasayla mı olur artıkın nasıl bulursam :1:

Geçen ay arı sütü polen bal karısımını hem ben hem eşim yedik.ben ayrıca ıncır kurude yaptım eşimede kecıboynuzu kuru yapıyordum.ve hamıle kaldım gercekten düşük oldu ama hamıle kalabılmek bıle güzeldi ve Rabbim bunları vesile kıldı demekki diyorum.yani cok faydalı gercekten.

şu jel olayını biri bana açıklarmı nedir ne değildir hamile kalan varmı yokmu :52::52::52:

cnm ben bu ay getirttimde daha kullanmaya başlamadım.yumurtlama zamanım iki gün sonra o zaman başlıcam.
şimdi bu jel spermlerin hareketliliğini,canlılığını öldürmeden rahim duvarlarına çarpmadan daha kolay yüzdürerek yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş.
bu siteden var hamile kalan arkadaş.
mehtaptok mesela yanılmıosam iki kez bu jel sayesinde hamile kalmış.ama kaybetmişdi bi bebişini sanırım.
tamamen bitkisel yani.
kadındaki servical mucus salgısı var spermleri tutan bi sıvıdır bu kimi kadınlarda bu yetersiz kalırmış.
bu jelde kadındaki o sıvıyı taklit edip spermi hapsediyor.yanii bildiğim bu kadar arkadaşım.

Son düzenleme:
Geçen ay arı sütü polen bal karısımını hem ben hem eşim yedik.ben ayrıca ıncır kurude yaptım eşimede kecıboynuzu kuru yapıyordum.ve hamıle kaldım gercekten düşük oldu ama hamıle kalabılmek bıle güzeldi ve Rabbim bunları vesile kıldı demekki diyorum.yani cok faydalı gercekten.

aa cok güzel böyle faydasının olduğunu birebir yaşayan kişiden duymak.
o zaman kaçarı yok düzenli kullancam bu ay.
geçmiş olsun cnm.rabbim tez zamanda yine verir inş.

preseed diye yazıp araştırırsan çıkar bacımm nette bizim spoları yumyumlara rahim içinde daha çabuk ulaşmasını sağlıyo deforme olmadan:16:

kızzzzz anammm sen ne diyon sabah akşam yiyoz biz herifle kümür kümürr hemde suyunu içiyozz bizim marketçi tanıyo bizi adam poşet poşet alırken yüzümüze imalı imalı bakıyo herifede diyomiyozki bebişş için yumyumlar spolar için diyee:49::49::49:

Back