• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

evet ben lazla evlendircem bebemi :27: gözüm arkada kalmaz :27:

belirtiyi takma diyomya bacım, bak bizdede yoktu valla ne göğüs ne kirpik, ne bulantı ne akıntı...
kötü düşünüp çekmeyelim, bence tuttu kesin ya ahanda kesecem diyom horozu :27:

sahra çok naif evet inşallah olacak bacım
bende kız olursa gülce, sare gibi bişeyler var kenarda ama kesin değil
erkek olursa da eymen, ali, cihan olabülü :27:

Sare güzel cnm.erkektede eymen

Bende yazıyım bari kız olursa ceylin istiyorum yada sahra . oğlumun adinı talha koymuştuk.esim istemişti yine ona bırakırım.doğmamîş çocuğa don biçiyoruz :53:

güzel isimler lazom, bacım güzel bebesinin isimleride güzel olcak tabi :37:

$20140109_140636.jpg

ahada senin kurbanlık hamsi .:1::1:

papoşum geçmiş olsun aşkitom ,dikkat et kendine H3N-bilmemkaç virüsü varmış ortalıkta aman ha ..

çok geçmiş olsun bacım yat dinlen

sağol cnm neyse ben biraz şekerleme yapayım sonra yine gelirim byyyyyy benden haber alamazsanız anlayın ki evime bomba düşmüş kızlar byyyyyyyyy

kızzz töbe de Allah korusun hadi iyi uykularEki Görüntüle 925789 [/QUOTE]

nan tavukken horoz oldu bu :53: yumurtlucak derken milleti ibikliyo kovalıyo :53:

çoook geçmiş olsun ablam, Allah şifa versin. o yüzden mi az yazıyosun :43:

ço sğl un canlarım işteyim bugün daha kötü olursam yarın gelmem ama ilaçlarıma başladımya düzelirim inş. düzelmem lazım çalışmalar başlıcak :27::27::27:

kızlar okumaktan inan bişey yazamıyorum ne kadan çok şey yazıyosunuz ya valla başım döndü yormayın beni yaww bu kadar..istanbul iyi olmana sevindim canım bol bol dinlen..

kızlar okumaktan inan bişey yazamıyorum ne kadan çok şey yazıyosunuz ya valla başım döndü yormayın beni yaww bu kadar..istanbul iyi olmana sevindim canım bol bol dinlen..

papoşum geçmiş olsun aşkitom ,dikkat et kendine H3N-bilmemkaç virüsü varmış ortalıkta aman ha ..

sağol cnm neyse ben biraz şekerleme yapayım sonra yine gelirim byyyyyy benden haber alamazsanız anlayın ki evime bomba düşmüş kızlar byyyyyyyyy

nan tavukken horoz oldu bu :53: yumurtlucak derken milleti ibikliyo kovalıyo :53:

bugün sitede sorunmu var kızlar

bugün sitede sorunmu var kızlar

Okudum canim bendemi yapayimki:26:r
bence dene canım bişi kaybetmeyiz zararlıda değil doğal bişi olduğu için adet olursam hem çayını içecem hemde onu koyacağım malum yere çift taraftan bombardımana tutacam rahmii:1::1:
Günaydınnnn kızlarrr, sabah bir test yapayım dedim evde zaten stok var maşallahh 2. çizgi hafif silikti galiba sanırsam hamileyim :52::52::49::49::49: ama nugün 29. gün bata 1 kaldı pazartesi tekrardan yapıcam ozamana kadar kocişime söylememeye karar verdim tabii tutabilirsem çenemi :37: allahım allahım inşallah test beni yanıltmamıştır. :49::49::27::52::52:

işteeeee buuuuuuuuuu yaaaaaaaaa yaşasınnn rüyam boşa çıkmadııı ben dedim sizee ben boş karı diliiiimmmm diyeeee:27::27: :nazar::nazar::nazar:çok şükür bi hamişimiz daha oldu yaa canımmmm gözün aydınnnn tebrik ederimmm:52::52::21::21::21::21::49::49::49::49::49::49::46::46::46::46::46::46:darısı bizeeeeeeee olsunnnnnnn inşallllaaaaaahhhhhhhhhh:16::16::16::16:

bence dene canım bişi kaybetmeyiz zararlıda değil doğal bişi olduğu için adet olursam hem çayını içecem hemde onu koyacağım malum yere çift taraftan bombardımana tutacam rahmii:1::1:

işteeeee buuuuuuuuuu yaaaaaaaaa yaşasınnn rüyam boşa çıkmadııı ben dedim sizee ben boş karı diliiiimmmm diyeeee:27::27: :nazar::nazar::nazar:çok şükür bi hamişimiz daha oldu yaa canımmmm gözün aydınnnn tebrik ederimmm:52::52::21::21::21::21::49::49::49::49::49::49::46::46::46::46::46::46:darısı bizeeeeeeee olsunnnnnnn inşallllaaaaaahhhhhhhhhh:16::16::16::16:

tamam canım yapacam sen diyince bende araştırdım internetten aynısını yazıyo eve giderken alayımda yarın akşam 5. günüm başlıyım bari :27::27::27::27:

Çok teşekkürlerrr canımcığım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah testde çıktı ama yarın sabah tekrardan bir test daha yapayım diyor sağlaması olur hem inanamıyorum kii :49::49: ben hiç doktora gitmedim kadın doğum olarak doktorumda yok birde doktor bulmam lazım abovvv ben ne yapcam şimdik :26::52::52::52::nazar:

tamam canım bende yapayım ozaman sen diyince bende araştırdım aynılarını yazıyo akşam giderken alayım :27::27::27:

yemişşş içmişşşş kaçmışşş delüüüüüüüüü karılar ortalığıda sizemi toplattırıyolarrrrrrrrrrr :ssz::ssz::ssz:

yemişşş içmişşşş kaçmışşş delüüüüüüüüü karılar ortalığıda sizemi toplattırıyolarrrrrrrrrrr :ssz::ssz::ssz:

Back