evet ben lazla evlendircem bebemigözüm arkada kalmaz
belirtiyi takma diyomya bacım, bak bizdede yoktu valla ne göğüs ne kirpik, ne bulantı ne akıntı...
kötü düşünüp çekmeyelim, bence tuttu kesin ya ahanda kesecem diyom horozu
sahra çok naif evet inşallah olacak bacım
bende kız olursa gülce, sare gibi bişeyler var kenarda ama kesin değil
erkek olursa da eymen, ali, cihan olabülü
Bende yazıyım bari kız olursa ceylin istiyorum yada sahra . oğlumun adinı talha koymuştuk.esim istemişti yine ona bırakırım.doğmamîş çocuğa don biçiyoruz
nan tavukken horoz oldu buyumurtlucak derken milleti ibikliyo kovalıyo
çoook geçmiş olsun ablam, Allah şifa versin. o yüzden mi az yazıyosun
güzel isimler lazom, bacım güzel bebesinin isimleride güzel olcak tabi
Çok geçmişler olsun..:2::2:
papoşum geçmiş olsun aşkitom ,dikkat et kendine H3N-bilmemkaç virüsü varmış ortalıkta aman ha ..
çok geçmiş olsun bacım yat dinlen
sağol cnm neyse ben biraz şekerleme yapayım sonra yine gelirim byyyyyy benden haber alamazsanız anlayın ki evime bomba düşmüş kızlar byyyyyyyyy
papoşum geçmiş olsun aşkitom ,dikkat et kendine H3N-bilmemkaç virüsü varmış ortalıkta aman ha ..
sağol cnm neyse ben biraz şekerleme yapayım sonra yine gelirim byyyyyy benden haber alamazsanız anlayın ki evime bomba düşmüş kızlar byyyyyyyyy
bence dene canım bişi kaybetmeyiz zararlıda değil doğal bişi olduğu için adet olursam hem çayını içecem hemde onu koyacağım malum yere çift taraftan bombardımana tutacam rahmiiOkudum canim bendemi yapayimki:26:r
Günaydınnnn kızlarrr, sabah bir test yapayım dedim evde zaten stok var maşallahh 2. çizgi hafif silikti galiba sanırsam hamileyimama nugün 29. gün bata 1 kaldı pazartesi tekrardan yapıcam ozamana kadar kocişime söylememeye karar verdim tabii tutabilirsem çenemi allahım allahım inşallah test beni yanıltmamıştır.
bence dene canım bişi kaybetmeyiz zararlıda değil doğal bişi olduğu için adet olursam hem çayını içecem hemde onu koyacağım malum yere çift taraftan bombardımana tutacam rahmii
işteeeee buuuuuuuuuu yaaaaaaaaa yaşasınnn rüyam boşa çıkmadııı ben dedim sizee ben boş karı diliiiimmmm diyeeeeçok şükür bi hamişimiz daha oldu yaa canımmmm gözün aydınnnn tebrik ederimmm darısı bizeeeeeeee olsunnnnnnn inşallllaaaaaahhhhhhhhhh
bence dene canım bişi kaybetmeyiz zararlıda değil doğal bişi olduğu için adet olursam hem çayını içecem hemde onu koyacağım malum yere çift taraftan bombardımana tutacam rahmii
işteeeee buuuuuuuuuu yaaaaaaaaa yaşasınnn rüyam boşa çıkmadııı ben dedim sizee ben boş karı diliiiimmmm diyeeeeçok şükür bi hamişimiz daha oldu yaa canımmmm gözün aydınnnn tebrik ederimmm darısı bizeeeeeeee olsunnnnnnn inşallllaaaaaahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?