Kızlar; kuaför saatiniz geç değil mi? Benim fotoğrafçım en geç 13de çıkmamız gerektiğini söyledi? O mu acele ettiriyo beni yoksa? :)
Bi de çekim yerleriniz neresi olacak? kaç saat sürecek çekimleriniz?
Ay çok soru soruyorum di mi:)
Konudan konuya atlıyorum kızlar ama artık bir ay kadar bir zaman kalınca iki ayağımız bir pabuca girdi resmen
Siz oturm planı hazırladınız mı?? yoksa herkes kafasına göre mi takılcak?? Özellikle bagetchim, ikimizinde oturma düzeninde koktelylli olacak, sen ne düşündün??
valla hiiiiiç derdim değil şekerim..bulsunlar bi yer popolarını koyacak..bi de o tantanayla uğraşamıcam şindi, başlı başına iş o,liste hazırla, kapıya birini dik ohooo..yaşlılar için masa, gençler için bistro koydurucam,kaynaşsınlar bi şekil..:111:
valla hiiiiiç derdim değil şekerim..bulsunlar bi yer popolarını koyacak..bi de o tantanayla uğraşamıcam şindi, başlı başına iş o,liste hazırla, kapıya birini dik ohooo..yaşlılar için masa, gençler için bistro koydurucam,kaynaşsınlar bi şekil..:111:
benim fotoğrafçı da en geç 2 dedi( sabah 9.30 da gidicem kuaföre. 4 saat sürer dedi benim kuaförüm. hatta çok ısrar ettim 4 saat olur mu diye ama nafile :))) önce asansörde çekim yapılacak, sonra inciraltında, sonra ben bornovaya eve döneceğim, kız çıkartma olayından sonra tekrar düğün için inciraltınaa.. offff :))))
amanıın..çok erken demiş yav..uykulu uykulu kuaförde alacaksın soluğu desene..gerçi du bakalım bizimki ne dicek..:18: neyse hepimiz uyku sersemi olcaz zaten galiba..sizi bilmiyorum ama ben son gece uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum..:26: buarada çoğumuz bornovalıyız galiba..ilginç.. :)
Evet arkaya benim de bistro atacaklar....
Ben şimdi oturma düzeniyle uğraşıom bir de...Bizim organizasyon müdürüyyle konuştuğumda bir garson görevlendirdiklerini söyledi bu iş için...Y da isterseniz sizden biri de olabilir ya da herkes istediği gibi oturur dedi. Uzaktan gelecek müdürlerim ve iş arkadaşlarım olduğundan onlara mecburen masa ayırmak zorundayım, aile vs için de öyle...herkes için yapmak istemiorum ama işin içinden nası çıkıcam bir türlü bilemedim. Şimdi atıyorum ön taraflardan 4 masa ayırsam, diğer yerlere herkes kafasına göre takılsın desem, o 4 masaya kimlerin oturacağını nasıl bilecekler:44: Hadi aile masası belli de...mesela işyerim için masa yaptım, iş arkadaşlarım kim diye kapıdan giren herkese isim mi soracaklar, aradaki 20 kişiyi bulmak için...Masa ayırmazsam iş arkadaşlarıma sorun olur biliyorum, protokolü önemser bizim iş yeri arkadaşlarıyani yandım, liste hazırlıom
kızlar sizin düğün hafta içi mi? benim görüştüğüm hiç bir yer hafta sonu yemeksiz düğün yapmıyordu?
Benim Ctesi günü...Biz Ekim ayında sözleşmeyi yapmıştık ve gezdiğim kır düğünü mekanlarının hemen hemen tümü haftasonu koktely de alıyordu o sırada..(incirlatındakilerin tümünü gezdim) İzzet Garden iki çeşit kokteyl menü koymuştu, kokteyl tercih ediliyormuş daha çok. içlerinden bir menüyü seçip anlaştık. Belki zaman daraldıkça, tercihlerini daha çok para kazanacakları yemekli düğünden yana kullanıyorlardır
bende kesin uyuyamam :)))) şimdiden aklıma geldikçe heyecan yapıyorum :)) kokteyl kaç saat sürecek sizin?
bende kesin uyuyamam :)))) şimdiden aklıma geldikçe heyecan yapıyorum :)) kokteyl kaç saat sürecek sizin?
benim fotoğrafçı da en geç 2 dedi( sabah 9.30 da gidicem kuaföre. 4 saat sürer dedi benim kuaförüm. hatta çok ısrar ettim 4 saat olur mu diye ama nafile :))) önce asansörde çekim yapılacak, sonra inciraltında, sonra ben bornovaya eve döneceğim, kız çıkartma olayından sonra tekrar düğün için inciraltınaa.. offff :))))
Canım bişe sorucam. Aasansörün bizde özel bir anısı olduğu için biz de asansör ve inciraltı diye düşünmüştük. Sonra asansörde çekimlerin yasaklandığını duyduk, mahalle sakinleri rahatsız oluyor diye şikayette bulunmuş. Sen emin misin şuan yapıldığından, öyleyse ben de oradan başlamak istiyorum mutlaka????
Bir de kuaförden çıktıktan sonra eve gidip, evden çıkış yapılmıyor mu? çek,mden sonra mı eve gidip evden çıkış yapcaz?? ben de tam tersi sanıyorduuum:26:
HeheheheheEvet hepimiz Bornovalıyız
Hımmm... Tamam canım mantıklı. Önce kuaför, sonra çekim, sonra evCanım davul zurna olmayacak da, kuşak bağlama olacak, hazırlığı var demişsin ya, nasıl bir hazırlık?? birşeyi atlamayayım bi deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?