Düğün 2013 izmir gelinleri


valla benim tahmini rakamlarım bunlar şekercim..benim nikahım akşam 8 de kıyılcak, sonrasında 1,5- 2 saat kadar kokteyl tadında bi düğün..
hımm :44: şimdi düşünelim..12 gibi kuaföre gitsem giyin miyin saç baş şu bu derken hadi 3 te hazır olsam..eve gitsem 3,5 - 4 gibi damat beni evden alsa..1 saat yol olsa 5 gibi inciraltındayız..ortalama 2 saat çekim yapılsa 7 eder..1 saatte nikaha hazırlık filan..8 de atarız imzaları.. hesaplarım böyle..benim fotoğrafçı ışık yönünden 5 gibi dedi ama tekrar konuşulcak tabi, derse ki erken gelin, sabahın körü gidicez kuaföre naapalım..o yüzden saat almadım kuaförden henüz..seninki de erken çağırdıysa vardır bi bildiği..enstantanesi,ışığı mışığı..düşünüyodur bişeyler..:44:
 

valla hiiiiiç derdim değil şekerim..bulsunlar bi yer popolarını koyacak..bi de o tantanayla uğraşamıcam şindi, başlı başına iş o,liste hazırla, kapıya birini dik ohooo..yaşlılar için masa, gençler için bistro koydurucam,kaynaşsınlar bi şekil..:111:
 
Son düzenleme:
benim fotoğrafçı da en geç 2 dedi ( sabah 9.30 da gidicem kuaföre. 4 saat sürer dedi benim kuaförüm. hatta çok ısrar ettim 4 saat olur mu diye ama nafile :))) önce asansörde çekim yapılacak, sonra inciraltında, sonra ben bornovaya eve döneceğim, kız çıkartma olayından sonra tekrar düğün için inciraltınaa.. offff :))))
 

kızlar sizin düğün hafta içi mi? benim görüştüğüm hiç bir yer hafta sonu yemeksiz düğün yapmıyordu?
 

Evet arkaya benim de bistro atacaklar....
Ben şimdi oturma düzeniyle uğraşıom bir de...Bizim organizasyon müdürüyyle konuştuğumda bir garson görevlendirdiklerini söyledi bu iş için...Y da isterseniz sizden biri de olabilir ya da herkes istediği gibi oturur dedi. Uzaktan gelecek müdürlerim ve iş arkadaşlarım olduğundan onlara mecburen masa ayırmak zorundayım, aile vs için de öyle...herkes için yapmak istemiorum ama işin içinden nası çıkıcam bir türlü bilemedim. Şimdi atıyorum ön taraflardan 4 masa ayırsam, diğer yerlere herkes kafasına göre takılsın desem, o 4 masaya kimlerin oturacağını nasıl bilecekler:44: Hadi aile masası belli de...mesela işyerim için masa yaptım, iş arkadaşlarım kim diye kapıdan giren herkese isim mi soracaklar, aradaki 20 kişiyi bulmak için...Masa ayırmazsam iş arkadaşlarıma sorun olur biliyorum, protokolü önemser bizim iş yeri arkadaşları yani yandım, liste hazırlıom
 

amanıın..çok erken demiş yav..uykulu uykulu kuaförde alacaksın soluğu desene..gerçi du bakalım bizimki ne dicek..:18: neyse hepimiz uyku sersemi olcaz zaten galiba..sizi bilmiyorum ama ben son gece uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum..:26: buarada çoğumuz bornovalıyız ve düğünlerimiz de inciraltında galiba..ilginç.. :)
 
Son düzenleme:

bende kesin uyuyamam :)))) şimdiden aklıma geldikçe heyecan yapıyorum :)) kokteyl kaç saat sürecek sizin?
 

ayırdığın 4 masanın üzerine rezerve yazısı oluyo ya onun gibi isimlerin yazdığı bişey koydur şekerim.. birinde işyeri isminiz yazsın, birinde soyadınız mesela..özel masaya oturacaklara da söylersin..sizin masanız şurda, zaten işyerinin ismi yazıyo masada diye, ailene de tarif edersin aynı şekil..o masaların sandalyelerini de kapalı nizam koydurursun olur biter..
 
Son düzenleme:
kızlar sizin düğün hafta içi mi? benim görüştüğüm hiç bir yer hafta sonu yemeksiz düğün yapmıyordu?

Benim Ctesi günü...Biz Ekim ayında sözleşmeyi yapmıştık ve gezdiğim kır düğünü mekanlarının hemen hemen tümü haftasonu koktely de alıyordu o sırada..(incirlatındakilerin tümünü gezdim) İzzet Garden iki çeşit kokteyl menü koymuştu, kokteyl tercih ediliyormuş daha çok. içlerinden bir menüyü seçip anlaştık. Belki zaman daraldıkça, tercihlerini daha çok para kazanacakları yemekli düğünden yana kullanıyorlardır
 

evet öyle olabilir. benim zaten hepsini gezme fırsatım olmadı nişanlımda bende ankarada oturuyoruz. bayramda öyle bakıp hemen karar vermiştik..
 
bende kesin uyuyamam :)))) şimdiden aklıma geldikçe heyecan yapıyorum :)) kokteyl kaç saat sürecek sizin?

Canım kokteyl derken, bizim bistro olmayacak. Bildiğin düğün...Sadece pasta-kola ve yemekli konseptin arasında birşey oluşturmuş sektör, kokteyl menülü diye Ve iki tane cips, çerez, salatalık, havuç, içecek, kanepe vs koymuş, dünya para....Sanırsın ki yemekli düğün yapıyorsun. Normal düğünler gibi 8 de başlayıp 12 de bitiyor yani...
 
bende kesin uyuyamam :)))) şimdiden aklıma geldikçe heyecan yapıyorum :)) kokteyl kaç saat sürecek sizin?

benim düğün cuma günü.. askeri tesislerde olacağı için saat mevhumunu bize bıraktılar..ama ben çok durma taraftarı değilim..2 saat filan ancak sürer..misafirlere hoşgeldiniz deriz, pasta merasimi,bikaç içki miçki tamam hadi..valla sıkılıyorum kalabalıktan yahu..bi de aile büyükleri, işyeri ileri gelenleri filan kasılıcam iice..onun için düğünün ardından arkadaşları toparlayıp alsancağa atıcam kendimi..özüme dönüp iyice bi dağıtıcam :118::118::118:
 
Son düzenleme:
O halde, protokol masaları belirleyip, üzerine yazdırayım...İş arkadaşlarıma da söylerim dediğin gibi masanız belli, adınız yazıo die...diğerleri de kafasına göre takılsın yani...Ooofff valla şu oturma düzeni gerdi beni son dakikaa
 

Canım bişe sorucam. Aasansörün bizde özel bir anısı olduğu için biz de asansör ve inciraltı diye düşünmüştük. Sonra asansörde çekimlerin yasaklandığını duyduk, mahalle sakinleri rahatsız oluyor diye şikayette bulunmuş. Sen emin misin şuan yapıldığından, öyleyse ben de oradan başlamak istiyorum mutlaka????
Bir de kuaförden çıktıktan sonra eve gidip, evden çıkış yapılmıyor mu? çek,mden sonra mı eve gidip evden çıkış yapcaz?? ben de tam tersi sanıyorduuum:26:
HeheheheheEvet hepimiz Bornovalıyız
 

Tatlım; benim de fotoğğrafçım en geç 12de kuaförden çıkalım dedi. Ben kuaför-çekim-evden çıkış-çekim (düğün salonuna giderken duraklayacağız)-salon olarak planladım.. Evden çıkarken ağlayacaksın, kuşak bağlama olacaksa bissürü hazırlığı var, ne biliyim; davul zurna derken zaman alabilir. Çekime ne kadar erken gidersen o kadar iyi.. Diye düşünüyorum.
 
Hımmm... Tamam canım mantıklı. Önce kuaför, sonra çekim, sonra ev Canım davul zurna olmayacak da, kuşak bağlama olacak, hazırlığı var demişsin ya, nasıl bir hazırlık?? birşeyi atlamayayım bi deee
 

kuşak bağlama ve evden çıkış, hazırlık derken; lafın gelişi.. hani kapılar kapatılıyor yok gelin tutsak ediliyor birileri damat beyin annesini yolamaya çalışıyor falan ya.. ondan kastım:) Bişiyi atladığını sanmam:)

Yarın yeni telaşlara uyanmak üzere hoşçakalın:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…