- 4 Mart 2011
- 720
- 31
Günaydın canlarıııımmmm
Vallahi dün gece 11' e kadar facebook ve telefonla gelen tebrikleri kabul etmekten bitkin düştüm Çok mutluyum kızlar, inanın ifade edecek kelime bile bulamıyorum. 2.5 yıllık güneydoğu defteri kapandı, çok şükür....
Bagetchim dün senin de bir kaç tebriği kabul ettiğini gördüm faceden, ama tebrikleri göremeyince ne ile ilgili olduğunu anlayamadım, doğumgünün müydü acaba? o da yazmıyordu, araştırmalarım sonuçsuz kaldı
günaydın cilekbenim..gelmiş geçmiş olsun..Tanrım seni bir daha İzmir'den ayırmasın inşallah şekerim.. he dün doğum günümdü şekercim..34 üm artık..sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...ama şunu söyliyim 2012 den nefret etmiştim, çok kötü ve uğursuz bir yıl gibi geldi bana..tam bir ikilem yılı oldu..ama 2013 yılı gerçekten çevremdeki herkes için radikal değişiklikler ve güzellikler yılı oldu herkes planlarını hayata geçirdi, birkaç arkadaşımın bebişi olucak..ben dahil birkaç arkadaşım evleniyor..birkaçı iş sebebiyle istanbula ve ankaraya yerleşip kendi düzenlerini kurdular(istiyorlardı zaten)..en son senin haberin geldi işte..sonu 13 ile bitse de ben bu yılı çok sevdiim..
Son düzenleme: