Günaydın güzel İzmirin güzel gelincikleriiiii
Yahu bagetchiciiimmm, herşeyimi hallettin vallahiMaşallah herşeyde bir fikirin bir a bir de b planın var Aklımda belirli şarkılar yok canım Dediğin gibi o halde flash belleğe atarız, sen de bana fikir verirsen süper olur...Hay Allah razı olsun yahu sendennnn Bir de ne sorcam canım, dj lik yaptığın resmi gördüm de, amatörce diye düşünmüştüm, iş olarak yaptığını bilmiyordum. Bişe sorcam madem sana, ben cd den mi çalarak girsem acaba içeri ve ilk dansta?? Orkestra sonuçta orjinale yakın çalamaz diye düşünüyorum:44:
Gunaydinnnnn taptaze gelin adaylari
Bncede cd den yada usb den caldr cnm cunku bir akrabmzn grsi berbat olmustu orkestra yuznden kiz cok bzulmustu valla. Yesilcam mi dedin bagetchi bn hastasyim dusundgum muziklerde vardi ama suan aklima gelmio buarada halk oyunu oynamayi bileniniz var mi aranzda
estf. cilekbenim..beyin fırtınasıyla çözmeye çalışıyoruz herşeyi işte..hepimiz yardımlaşıyoruzbu forum olmasa napardık bilmiyorum, resmen google muamelesi yapıyorum kadınlar kulübüne artık canımcım şöle diyim ömrüm boyu canlı müzik olayına sıcak bakamadım ben yav..İzmirliler pek sever en dandik müzik bile olsun canlı olsun gidip oturup dinlerler bütün gece..fakat ben eğlenmek için özellikle canlı müzik olmayan mekanları tercih ediyorum..çünkü dediğin gibi canlı müziği herkes yapamaz, ve iyi müzik olmadığında resmen sinir oluyorum çalanlara ben.. keyfim kaçıyor..zaten kulağım çok hassastır müzik konusunda bi de bateristlikten gelen huyum..mekanda konuşsak da kulağımın bi kısmı hep ritmde müzikte oluyor,dans edeyim diyorum parçanın ritmi tutmuyo,solist coşup kulak tırmalıyo vs.. bissürü şey..saçma sapan çalınca da eğleneyim derken sinir olup dönüyorum.. velahasılı kelam: kaliteli bir müzik sistemi, iyi parça seçimiyle mekan mis olur..canlı müzik çok riskli ve kimse kusura bakmasın izmirde doğru düzgün müzik yapan grup nerdeyse yok..seçeriz sana en güzelinden parçaları..kulakların ve kafan rahat salına salına girersin mekana,edersin dansını şekerim..yeşilçamda ısrarlı değilsen ve sezen aksuyu seviyorsan giriş ve dans için ideal parçalar bulabiliriz diye düşünüyorum ama..sen nası istersen tabiy..
Gunaydinnnnn taptaze gelin adaylari
Bncede cd den yada usb den caldr cnm cunku bir akrabmzn grsi berbat olmustu orkestra yuznden kiz cok bzulmustu valla. Yesilcam mi dedin bagetchi bn hastasyim dusundgum muziklerde vardi ama suan aklima gelmio buarada halk oyunu oynamayi bileniniz var mi aranzda
BeeennnUzun yıllar halk dansları çalıştım. Artvin yöresi profesyonel dans alanında dünya şampiyonuyum ayol
Zeybek demişssin serdamcım, benimki zeybek kursuna gidiyor şuan Alsancakta haftada bir gün. Çünkü oynamayı hiç bilmiyor tamemen zıttız. Zeybek gösterisi yapıcaz, ben bir iki göstedim ama pek yeteneği olduğu söylenemezhal böyle olunca kursa yolladım onu, zira bir araya gelemediğimizden benim çalıştıracak vaktim yok Bir de yapamayınca sinirleniyorum çabuk:26: O gidip ayakları elleri vs temeli öğrendikten sonra, muhtemelen kareografi için birlikte gider bir 4-5 saatlik ders alırız...
Kizlar giris muzigi cok mu komik :). butun dunya buna innsa bir inansa hayt bayram olsa baslasa nasil olur ? Komik mi szce
Kizlar giris muzigi cok mu komik :). butun dunya buna innsa bir inansa hayt bayram olsa baslasa nasil olur ? Komik mi szce
Kızlar peki şu nasıl, gülmeyin amaforumlardan birinde gördüm...
Oldu en sonunda oldu bim baaam booooooom, rüyalarım gerçek oldu bim baam boooommmhehehehehehe
Yani güzel de şu sözlerini beğenmedim ''kim demiş kimse ona bakmaz diye, kimse onu koluna takmaz diyee, evde kalmaktan kurtulamaz diyeeee....''hehheehhheheeh
Gerçi sözler bana uyuyo mu neee, evde kalmaktan kutulamaz diyeeeeEeee düşünsenize yaş 31, son anda kurtulmuşum resmen
Her nekdr 2 ile baslayip 4ile bten yaslarda olsam da bgetchi hakli valla smdiki aklm olsa daha farkli olurdum :) 5senelik brlktelikten snra bi 6sene snra goruslm dyemiorm malsf
Ne on yil mi? Kz artk millet 1yilda tansio nsanlanyo evlenio we en önemlsi de sddtli gecmszlikten bosanyo. Senin bu modadan amman hbern olmasn kuzum mmasallah 41kre ualla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?