- 28 Ocak 2012
- 1.073
- 131
Kizlar ben artik ders calisiyorum ortam musait oldukca. dun disim ck agridi gene onla ugrastim faaliyete gecremedim hicbiseyi annemle konustuk azcik 41tane nedime tacima onay cikti havlu kenarindan altin sarisi dantel aldi ben model vwrmistim kralice taci gbi duruo haftasonu anneme gdince cekerim resmini tul de aldik kirmizi sadece tac almamiZ kaldi bu busekilde simdilik 1. en uygun tac
nerden alinir? sonra dedim ki herseyimi toplayyim oyle sipars vereyim cunku kargo ucreti falan odemem her defasinda dedim daha. devam edicem siz buraya kaadar okuyun cenem dustu :)
2. sine gelirsek kizlar tef alicam damla nin kinasi yazan 2tane yetr diyodum ama nisanlim 4tane al dedi sonra ortak kararla 2tane tef 2 cift de zil almaya kkarar verdik zillere de kurdela ile kirmizi fiyonk baglicm kucuk hos duruyo . evet kargoma bunlari da ekliyrum kizlar baska ne vardi ki :)
Canım taçları kendin yapmayı iyi düşünmüşsün çünkü sayı fazla olunca maliyet çok çıkacaktı satın alsaydın.
Şöyle söyleyeyim...Ben 5 adet istediğimden, hazır aldım gitti. Ama önce kendm yapayım diye tac arastırmıştım ınternetten, toptan fiyatına bulamadım, astarı yuzunden pahalı. O nedenle kendin kemeraltından al tacı bence....
Tefi ben gittigidiyordan aldım, deri tef, resmini görmüşsündür 3 adet içiçe satılıyor. Deri tefi halka şeklinde ortası boş teflerden daha şık buldum ben. Gayet güzel, beğendim, fiyatı uygun...Gittigidiyorda satışı yapan dükkan: Ayşegül. Dükkan aradan bakabilirsin.
Bu arada cep telefonuma mesai saatleri içinde pek cevap veremiyorum canım. Bilgin olsun