Kııızzzlaaarrr...
Nikah şekerim için sipariş ettiğim kelebekler gelmişBeklediğimden çok daha kibar ve şık, bayıldım...Eve gidince direkt yapmaya başlıyorum çok heveslendim İlk örneleri paylaşırım zatii
eneee..hadi bakalım hayırlı olsun..güle güle dağıt şekerim :)) bi pürüz daha gitti kafandan en azından..vallahi merak ettim..akşama facebookta bi paylaş bakalım görelim önce hammadeyi,sonra işlenmiş halini..
Gnydin kizlar. cilekbenle baslylim gune dyrum bklim klebekler cok hos beyz mi dore mi kirdela demssin ya bnce dore kullan . beyaz cok sade zaten incilerde byaz cok sade kalmis dye dsunuyrum ama yinede sen bilirsin ikisi de hos cnm icine sinmis anlasilan cok begendim cok bgendim biliyomusunz bunu dinleyin bnden sze gelsin bugun ne gysem remix yazin cikio cok bgendim :)
simdi sira bagetchi de canimcim platese baslamayi aklima koydum ne diosun nasil baslmaliyim 0malzemeyim suan :)
Ne bileyim, ben galiba biraz daha sade şeyleri seviyorum...Şubeden arkadaşlara da gösterdim, onlar da senin gibi ikisini de beğendiler. ''Dore kurdele pek sırıtmamış aslında ikisinden de yap'' dediler. Buzdolabında gayet şık duruyorlar, satın alacak olsaydım zaten bu kadar iyi olmazdı. Çünkü kimse benim gibi pimpiriklenerek hazırlamayacaktıValla kızlar galiba iyi bir jest olacak. Hiç aklımda yoktu aslında düğünde de nikah şekeri dağıtmak ama sizin sayenizde misafirlerime hoş bir sürpriz olacak
Gnydin kizlar. cilekbenle baslylim gune dyrum bklim klebekler cok hos beyz mi dore mi kirdela demssin ya bnce dore kullan . beyaz cok sade zaten incilerde byaz cok sade kalmis dye dsunuyrum ama yinede sen bilirsin ikisi de hos cnm icine sinmis anlasilan cok begendim cok bgendim biliyomusunz bunu dinleyin bnden sze gelsin bugun ne gysem remix yazin cikio cok bgendim :)
simdi sira bagetchi de canimcim platese baslamayi aklima koydum ne diosun nasil baslmaliyim 0malzemeyim suan :)
ya kızlar komik bişey sorcam ben ama davetiyenin altında sol ve sağ tarafa: falanca ailesi, filanca ailesi yazılyo ya..sol tarafa gelinin ailesi sağ tarafa damadın ailesi mi yazılıyo..yoksa tam tersi mi?? :44:
akşam internet izin verirse daha ayrıntılı bakıcam cilekbenim..ama bence de ikisinden de yap..kimin gözü neyi seçerse ondan alır, gayet de hoş olur...
Serdamcım şekerci ablam keçeden şekerleri getirdi..bikaç model çalışmış...yanlız tanesine 2.5 tl dedi..keçeyi işlemek çok zormuş ,işçiliği çokmuş..bana gayet fazla geldi ama sen bilirsin tabi..düşünürsen resimleri ekliyim canım.. :))
serdamcım pilates hakkında bu topiği meşgul etmeyelim:
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/266169-pilates-yapanlar-paylasalim-60.html
burdan cevaplıyayım ben istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?