hoşbulduk cnmkızlar kınamda kırmızı oje dağıtmaya karar verdim etiketlerimi bile hazırladım bir kına davetiyesi hazırlayacam kırmızı kaftan şeklinde kınamı evde yapacağım için yakın akrabalara vericem davetiyemde kınam yazmıyacak yani
Aynen canım....Benim de evde olacak. Ben de düğün davetiyeme yazdırmıycam. Kına davetiyesi baktım internetten, hoşuma giden şeyler gordum adedi 1.25 TL falan. sen kırmızı kartondan kaftan şeklinde kendin mi kesip hazırlayacaksın peki:44:
Bloguna da baktım canım. Keçeden amerikan servsilerine bayıldım, çok şeker, benim de aklımda var yapmak ya dur bakalım
bayıldım bagetchı hemde cok ucuza yanı
seker dedın ya ıcınde ne var badem mı olcak tam goremedım ben de :ama cok guzel kır olcaktı demı senın kı de :::?
bunları yapan bir benim sanıyordum maşallah izmirin kızları pekbir hamaratmış
biaraya gelsek neler çıkar kimbilir
evet cnm kırmızı karton alıcam internettende sablon buldum onu kesicem istediğim ölcüde içinede kınanın olacağı yeri yazacam etrafınada sarı kurdela takıcam gelmesini istediğim kişilere vericemçok pahalı kına davetiyeleri cnm bide onun masrafıyla uğraşmayalım dimi
cnm ben düşünüyorum ciddi ciddi bu işlere girmeyi
Canım şablonu nerden buldun, benimle de paylaşır mısın, ben de yapsam???
cnm ben düşünüyorum ciddi ciddi bu işlere girmeyi
vallaha mı??..eleman lazım mı abula?..her tür şeker, itina ile yapılır..boncuk işlenir..sepet örülür
tabi cnm dur bakayım bilgisayarda kayıtlıydı normal kaftan resmi ama ben şablon olarak kullanıcam hatta fotoyu düzenleyip atayım sana
Al benden de o kadar... böyle memuriyetle olacak iş değilAçcan bir düğün organizasyon firması, İzmir' de bir deeevv Süper olurdu, hayali bile güzel
kızıııım bitini kanlandırmayın len insanın..zaten gelgit akıllıyım...valla yakar gemileri dalarım mevzuya..her gün el arabasıyla evrak döküyolar kafama...ömür boyu uğraşılır mı bu işlerle te allaam yaa..arşimet gibi evrak'a evrak'a diye dolaşıyoz resmen..
Eki Görüntüle 650528
model bu cnm ben bunu büyüttüm biraz daha ama buraya atamadım resmin orjinali bu bunun çıktısını alıp arka ve ön olarak kesicem kenarlarında katlama payı bırakacam pembe kurdeleyi de sarı kurdele yapıcam içinede kına yerinin nerde olduğunu yazdım mı tamamdırbu davetiyenin fiyatı sitede 5,37 ben hepsini 5 liraya mal ederim
Kızlar size bişe danışcam gene bana yardım edin yahuuuu:44:
Şimdi benimkine söyledim nikah şekeri olayını, bizim nikah önceden oldu ve orda yemekte verdik zaten diye gerçi direkt yaklaşımı ''ne gerek var'' olduAma ben ''kızlarla ortak bu karara vardık, gerek var'' dedim. bagetchicim senin ablayı söyledim, bir de kendim yapabileceğim alternatifini...o da ''zaten fiyatı uygun yaptrmış, uğrasacak zamanın yok şuan, bir de onla uğraşma yaptıralım'' dedi...
Şimdi benim kır düğünü olacak ya, ben 2 alternatif düşündüm. Biri çiçek temalı, biri kelebek temalı...tabi davetiyelri de buna uygun bastırcam...annemle eşim arasında oyladım, 1-1 kaldıŞimdi oyluyorum, nihai kararı sizin oylarınızdan sonra vercem çiçek mi? Kelebek mi????:44:
kızıııım bitini kanlandırmayın len insanın..zaten gelgit akıllıyım...valla yakar gemileri dalarım mevzuya..her gün el arabasıyla evrak döküyolar kafama...ömür boyu uğraşılır mı bu işlerle te allaam yaa..arşimet gibi evrak'a evrak'a diye dolaşıyoz resmen..
aynen benimde önümde evraklar yığıldı resmen bugün 3. teklifimi veriyorum teklifin herbiri 5 sayfa stok kontrolü yapmam da çok zaman alıyoroysa bu işe girsek şablon çıkaracaz malzeme alıcaz ve yapacaz hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?