- 28 Ocak 2012
- 1.073
- 131
kızlar gene ben sızı mıss you yanı ya
Biz de seni özledik şekerim... Burnumuzda tütüodun ki son anda yetiştin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gene ben sızı mıss you yanı ya
bagetchıcım sen napıon buarada ya bı denk gelemıoz ya ben oluom sen yoksun sen oluon ben yokum
ben her daim varım Hiçbirinizi kaçırmıooom hehehehhe
gordum cnm begendım ama ben kemere taktım ya cok guzel onun kı de uczda dedgımız gbı laf gene kemeraltına gelıo gezdıkten sonra ohooo bak kızımız 100e almıs bızde bıraz daha versek ozamna kadr 150 verelım olsa olsa demı ama
iyidir hatunum noolsun yaw..superonline sağolsun,sinir hastası yaptı dün akşam beni..gelemedim facebooka..buarada yeni albüm yaptım oraya koydum şekerdir sepettir gelinliktir bakabilirsin..
tamm beklıyım cnm olur zaten bende bahane arıyom tek gezmemk ıcın oley
buarada kına gulune bıttım ben ya makyaj pedı ıle mı supermıs ya eee baska nelr var kız ?
face ye mı yaptın cnm kk a mı
face ye mı yaptın cnm kk a mı
KK ya yaptı...böyle assolist gibi taa öğlen gelirsen kaçırırsın işte bööle
k.v ssuper oldu bu ya
sen sanslıısın bnm k.v hıc sevmez bnı sagolsun hıc meraklı deıl boyle seylere ben gene nerde kına dgun ordayım valla degısık ne var dye
her neyse kına gulu ben yapayım dıom cnm gelenlere 50 100 tane yaprım kına ykan takar ha ha
mühehehehehehe
aaaaa o kadar çok mu yapılıo kına gülüüü Ben sadece esas kıza yapılıyor sanıyordum:44:
kızlarrr merhaba
Hmmmm.. ooof serdam yaaaa...ben sana uyarsam, onu da al, bunu da al derken, evin yolunu bulamıycam yahuuuben almayı dusunuom senın kına mumları gbı paketleyıp kına yakılırken yakmak ısyene genclere dagıtıllcak oyle oynucaklar kırmızı kırmızı ha ha
merhaba canımm, hoşgeldiiin