kızlar zaten bnde fotografcı konusunda farklı olmasından yanayım cunku eger kı guzel olursa cekım yaptrcam baktım olmadı dgun gunune alcam cekımlerı AMA en azından guzel olrsa 2 sekılde de fotom olur zaten locca dgun de profesyonel cekım hedıye etcekmıs
zaten bı de dgun gunu fotgrafcı arkadslrım gelcek bana uygundr dıye dusunuom
Tacı takan çocuk Gökçen Bey heralde...Nazım kurtuldu Photography yazıyor fotoğrafta. O fotoğrafçı izmirdeymiş, baktım google dan. demek ki fotograf kalfayken çekilmemiş, izmirde çekilmiş, ustaykenİyice psikopata bağladık farkındaysanız yahu be çekik gözlüyü göremedim, o kim ola ki, acaba Kadir Bey dediği o mu?? Kaçıncı resimde???
16-21-23. resimlerde hafif çekik gözlü bi çocuk var ya mankenlerin saçlarından yakalamış yere çarpçakmış gibio işte.. yanlız senin tespitler de süpermiş..nerden bulursun fotoğrafçıyı, memleketini de tespitleri birleştirip tümevarırsın ay ilahi..du bakalım daha nerelere gidicek bu paranoya..sonumuz hayır olsun..
du bakayım c.tesi günü mekana alıcı gözle bakarım ben,yeniden konuşmaya giderim..düğün.comdaki fotolarla karşılaştırırım aynı yer mi diye duvarından,döşemesinden filan anlaşılır resimdekilerle aynı yer olup olmadığı..
Heehh, süpersin kuzum, merakla haber bekliom senden, özel msj kutuna bak biii
tamamdır şekerim..elimde saç-makyaj çıktıları ve dört açılmış gözlerimle c.tesi ordayım..
Bagetchi cim...
Senin gelinliğinin modeli nasıl?? Hiç sormadım, Bir tek gelinliğini almayan ben kaldım burda galiba :)
canım benim gelinliğim balık diye tabir edilen kalça dahil üst kısmı dar,aşağı doğru bollaşan bi model,resmini de ekliyim hatta..tam model çıkmadı henüz, astar provam alındı sadece..terzi ablayla birlikte karar vericez nasıl olması gerektiğine, üst kısımını,eteklerini şeklini şemalini birlikte tasarlıycaz yani, dantelini askısını herşeyini ben seçicem..kalıp gibi alınan pahalı gelinliklerden çok daha içime sindi..bana özel olacak çünkü
Eki Görüntüle 642698 ..
Çok güzelmiş canım çok beğendim gerçekten, profil albümünde resimlerine gördüm, bu tarz sana çok yakışır, uzun boylusun sanırım ve ince...Danteline kadar tüm detaylarını bizzat seçeceğin için tamamen tarzını yansıtacak, harika...Saçını nasıl düşündün, açık demiştin?
teşekkürler çilekbencim..güzel bakan güzel görüyor diyelim..evet yav..kesinlikle tarzım bu ve içinde 'kendim olamadığım bi kıyafet her zaman kostüm gibi gelmiştir bana..bu bakımdan rahatlığım için tarzımı yansıtması çok önemli.. saç biraz vintage gibi..onun da resmini ekliyim bari..
Eki Görüntüle 642707 Eki Görüntüle 642708
yani bu tarz bişey olcak işte..velakin bu saça nasıl duvak takılır,nasıl gelin başına benzetilir, hiiiç fikrim yok :) kuaförün marifetine kaldık, o yüzden yırtınıyorum kuaför diyeseinin saçın gelinliğin nasıl olcak vardır bişeyler kafanda
kızlarr kuaför ayarlayan var mı aranızda yaa emin olmamakla birlikte gaziemirdeki soneri düşünüyorum ama durmak yok araştırmaya devam :) önerisi olanlar var mı buca ve gaziemir çevresinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?