Kızlar haberlerim var...
Ben de dugun.com' da baktım. Loccayla Hanifiyle kıyaslarsam, Loccanın işleri daha çok hoşuma gitti açıkçası.
Locca' dan Gökçen Bey' i aradım. baggetchi' den bahsttim. 4-5 gelin toplandığımızı ve bir arkadaşımızın hepimiz adına bir araştırma yaptığından bahsettim. ''elinde tarihlerin yazılı olduğu bir kağıtla gelen arkadaşınız değil mi '' dedi, hatırladı
Neyse kızlar, dedim ki ''yaptığınız işleri gördük, başarılı bulduk, zaten bu işi iyi yapan ve tavsiye edilen yerler belli, onun üzerinden yola çıkıyoruz, ancak takdir edersiniz ki en önemli günümüz ve sizin daha önceden müşteriniz de değiliz, zira öyle olsa hiç tereddüt oluşmazdı muhtemelen kafamızda. Biz makyaj provası da istiyoruz, çünkü saçtan ziyade, makyaja odaklanmış durumdayız hepimiz''...vs vs yıkama yağlama
''madem 4 kişisiniz size özel paketin içine provayı da koyarım'' dedi...
''arkadaşınıza da söyledim hatta'' dedi ama bilmiyorum bagetchi cim sana söyledi mi?? Porselen Makyaj+saç+manikür+kaç+bıyık+Prova=350 TL diyor. Provayı da porselen makyaj ürünleriyle mi yapacaksınız diye sordum ''evet'' dedi...Artı hediye olarak bize 4-5 poz profesyonel fotograf çekimi yapacakmış kuaförde, düğünde sonra uğrayıp alırsınız dedi. Gayet ilgili, anlayışlı ve sempatik davrandı. Tercih edilen bir yer olduğunuz için muhtemelen o gün bir kaç gelin aynı güne denk gelme olasılığı var dedim, ancak biz bizat sizden hizmet almak istiyoruz dedim. Kadir bey diye bir arkadaşının olduğunu ve iki tane de makyaj uzmanlarının olduğunu söyledi. bu dörtlü ilgileniyor sadece dedi, kesinlikle kalfanın çırağın eline kalmazsınız dedi. Sadece örneğin saçınız maşayla hazırlanacaksa, onu yaparlar ama taramayı biz yaparız dedi... Yalnız arkadaşlarınıza iletin lutfen,kararınızı bana erken bildirin, ona göre günlerinizi yazayım dedi. Ben Hanifidense Locca diyorum. gerçi Hanifiyle telefonda konuşmadım sonuçra sadece Loccayla konuştum. ama resimşlere bakarsam Locca. Adam provayı da kabul etti....Bagetchi sen bizzat gördün, daha iyi bilirsin ama, ikisi de işlemleri aynı paraya yapıyor. Bizzat görüp konuştuğun için sen hangisi diyorsun??