• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 istanbul'da düğün için dış mekan fotoğrafçı tercihleriniz ve önerilerinizzzz?

1saat içinde geçmeniz mucize olmuş:) ben trafik olur stresiyle onu göze alamam sanırım:) ayrıca iyi hoş anadolu yakasında hazırlanıp orda fotoğraf çektireyim dicemde erkek tarafı kız evinden gelini almaya gelince nasıl olcak ben ortada yokum:)

dublör kullan sen en iyisi :))) valla koşturmacalı yorucu bir dönem ama bi o kadar da güzel ve özel :))

Benim düğün saat 1 de ben napcam ya acaba fikir verin lütfenn:):)
tecrübeliler kuaför çok uzun sürüyor mu

Biz de düğün fotoğrafçısı arıyoruz :) Fiyatlar uçuk, telefonda görüştüğüm kişilerin çoğu bir havalarda, ukala ukala konuşuyorlar, internette okuyorum, bazı çiftlerin çektirdikleri resimler ellerine geçmemiş, bir korku bu sefer, tekil şahıslara çekim yaptırıp da biz de fotoğraflarımızı teslim alamazsak diye, öteki yandan mahalli stüdyoların çoğunun yapısı belli ve dış çekimde 1200'lü rakamlar istiyorlar. Ne yapacağız hiç bir fikrim yok açıkcası :) aramaya devam :

Benim düğün saat 1 de ben napcam ya acaba fikir verin lütfenn:):)
tecrübeliler kuaför çok uzun sürüyor mu
tatlım bence sen fotograf cekimini baska gün yaptır mesela saç-makyaj provanı yaptırdığın gün.. saat 1 deki düğüne fotograf çekimini sıkıştırma yetişemez gerilirsin

tatlım bence sen fotograf cekimini baska gün yaptır mesela saç-makyaj provanı yaptırdığın gün.. saat 1 deki düğüne fotograf çekimini sıkıştırma yetişemez gerilirsin

bnde öyle düşündüm birde düğün sonrası yapsam diyorum nasıl olur 5 te bitiyor düğün
6 da başlasak 8 de biter yaz zaten ışıkta akşama doğru güzel oluyormuş fotoğrafçılar hep öyle der ya:)
nasıl olur sizce?

bnde öyle düşündüm birde düğün sonrası yapsam diyorum nasıl olur 5 te bitiyor düğün
6 da başlasak 8 de biter yaz zaten ışıkta akşama doğru güzel oluyormuş fotoğrafçılar hep öyle der ya:)
nasıl olur sizce?

düğünde çok yorulcaksın tatlım bence düğün sonrası fotograf çekimi iyi bi fikir değil.. gelen gidenle öpüş oyna falan derken hep ayakta kalıyorsun fotograf çekimine halin kalmaz yani en güzeli prova günü halletmen ya da düğünden sonraki baska bir gün ama araya zaman girerse baska şeylerden fırsat bulamazsın falan arada kaynamasın fotograf işi prova günü en mantıklısı gibi geliyor bana :))

Son düzenleme:
Biz de düğün fotoğrafçısı arıyoruz :) Fiyatlar uçuk, telefonda görüştüğüm kişilerin çoğu bir havalarda, ukala ukala konuşuyorlar, internette okuyorum, bazı çiftlerin çektirdikleri resimler ellerine geçmemiş, bir korku bu sefer, tekil şahıslara çekim yaptırıp da biz de fotoğraflarımızı teslim alamazsak diye, öteki yandan mahalli stüdyoların çoğunun yapısı belli ve dış çekimde 1200'lü rakamlar istiyorlar. Ne yapacağız hiç bir fikrim yok açıkcası :) aramaya devam :

aynennn tatlım yaaa:)

nasıl olur sizce?

eğer sadece nikahsa sonrasında düşünebilirsin aslında bencede:)

düğünde çok yorulcaksın tatlım bence düğün sonrası fotograf çekimi iyi bi fikir değil.. gelen gidenle öpüş oyna falan derken hep ayakta kalıyorsun fotograf çekimine halin kalmaz yani en güzeli prova günü halletmen ya da düğünden sonraki baska bir gün ama araya zaman girerse baska şeylerden fırsat bulamazsın falan arada kaynamasın fotograf işi prova günü en mantıklısı gibi geliyor bana :))

buda bir fikir tabi:) ya ben prova saçı yaptırmıcam acabaa güme gidermiyim düğün günü:) ya bir prova saçı gelin saçıyla aynı fiyat zatennn:(

doğru söylüyorsun ya bakalım fotoğrafçıyı ayarlayalımda bi konuşcam herşeyi

doğru söylüyorsun ya bakalım fotoğrafçıyı ayarlayalımda bi konuşcam herşeyi

eğer ayarlamadıysan fotografcını bnm fotograflarımı çeken nilay yücenur u önerebilirim canım :)) bizim çok güzel geçti fotograf çekimimiz :)insanı rahatlatan çok tatlı biri nilay hanım :)

buda bir fikir tabi:) ya ben prova saçı yaptırmıcam acabaa güme gidermiyim düğün günü:) ya bir prova saçı gelin saçıyla aynı fiyat zatennn:(

eger kuaförüne çok çok güveniyorsan yani her zaman gittiğin bildiğin bir kuaför senin ne istediğini bilen biriyse prova yaptırmayabilirsin ama ztn bi çok kuaförün fiyatına prova dahil ben yine de bi prova yaptırma taraftarıyım :)))

Baha Kara evet derken photography derim facebooktan bakabilirsiniz daha öncede forumda yazmıstım tüm çevrem kendisine çektirdi diyebilirim :) fiyatları da uygun kendisi de çok eglenceli biri ,çektiği fotoğraflarda o kadar güzel ki fotoğraf üzerinde herhangi bir işlem yapmıyor bile ama bende prova günü çekim öneririm hafta içi özellikle hem mekanlar daha sakin olur hem de yorulmamış hatta eğlenmiş olursunuz.. ;)

eğer ayarlamadıysan fotografcını bnm fotograflarımı çeken nilay yücenur u önerebilirim canım :)) bizim çok güzel geçti fotograf çekimimiz :)insanı rahatlatan çok tatlı biri nilay hanım :)

Teşekkürler baktım netten çekimleri güzel nerde bu fotoğrafçı acaba?
birde fiyatlar hakkında bilgin var mı

Teşekkürler baktım netten çekimleri güzel nerde bu fotoğrafçı acaba?
birde fiyatlar hakkında bilgin var mı

kendisi özel fotografcı cnm o yuzden bi yeri yok.. ortak karar verdiğimiz bi yerde buluşmuştuk biz..albüm örneklerini getirmişti hem de tanışmıştık..2 ayrı paketi var tatlım.. bana atmış olduğu maili aynen sana atıyorum..ben ikinci paketi seçmiştim

Paket 1:
•20x30 ebatında panoramik fotoğraflardan oluşan deri şık bir gelin albümü (14 sayfa / 50-60 karenin kolajlanmasıyla oluşturuluyor)
•Gelin ve Damat ailesi için 2 adet 2'şer (15x21 ebatında) deri fotoğraflık
•Müzikli fotoğraflardan oluşan DÜĞÜN HİKAYESİ filmi
•çektiğim tüm karelerin baskıya hazır yüksek çözünürlükteki siyah-beyaz ve renkli karışık hallerinden oluşan yaklaşık 450 fotoğraftan oluşan DVD'yi teslim ediyorum
Bu düğün çekimi paket fiyatı: 700 TL

Paket 2:
•35x65 ebatında kristal baskı panoramik fotoğraflardan oluşan gelin albümü (10 sayfa / 50-60 karenin kolajlanmasıyla oluşturuluyor)
•Gelin ve Damat ailesi için 2 adet 9x17 ebatında cep albüm (gelin albümünün aynısının küçüğü)
•1 adet 50x60 ebatında çerçeveli fotoğraf
•Müzikli fotoğraflardan oluşan DÜĞÜN HİKAYESİ filmi
•Çektiğim tüm karelerin baskıya hazır yüksek çözünürlükteki siyah-beyaz ve renkli karışık hallerinden oluşan yaklaşık 450 fotoğraftan oluşan DVD'yi teslim ediyorum
Bu düğün çekimi paket fiyatı: 950 TL

düğün sabahı kuaförde baslamıştı çekimimiz..kuaför hazırlıklarının tamamında yanımdaydı..sonra dış mekan çekimi yapacağımız yere gidip orda da 2 saatlik bi çekim sonrası ayrılmıştık :)))

Back