• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 istanbul'da düğün için dış mekan fotoğrafçı tercihleriniz ve önerilerinizzzz?

kendisi özel fotografcı cnm o yuzden bi yeri yok.. ortak karar verdiğimiz bi yerde buluşmuştuk biz..albüm örneklerini getirmişti hem de tanışmıştık..2 ayrı paketi var tatlım.. bana atmış olduğu maili aynen sana atıyorum..ben ikinci paketi seçmiştim

Paket 1:
•20x30 ebatında panoramik fotoğraflardan oluşan deri şık bir gelin albümü (14 sayfa / 50-60 karenin kolajlanmasıyla oluşturuluyor)
•Gelin ve Damat ailesi için 2 adet 2'şer (15x21 ebatında) deri fotoğraflık
•Müzikli fotoğraflardan oluşan DÜĞÜN HİKAYESİ filmi
•çektiğim tüm karelerin baskıya hazır yüksek çözünürlükteki siyah-beyaz ve renkli karışık hallerinden oluşan yaklaşık 450 fotoğraftan oluşan DVD'yi teslim ediyorum
Bu düğün çekimi paket fiyatı: 700 TL

Paket 2:
•35x65 ebatında kristal baskı panoramik fotoğraflardan oluşan gelin albümü (10 sayfa / 50-60 karenin kolajlanmasıyla oluşturuluyor)
•Gelin ve Damat ailesi için 2 adet 9x17 ebatında cep albüm (gelin albümünün aynısının küçüğü)
•1 adet 50x60 ebatında çerçeveli fotoğraf
•Müzikli fotoğraflardan oluşan DÜĞÜN HİKAYESİ filmi
•Çektiğim tüm karelerin baskıya hazır yüksek çözünürlükteki siyah-beyaz ve renkli karışık hallerinden oluşan yaklaşık 450 fotoğraftan oluşan DVD'yi teslim ediyorum
Bu düğün çekimi paket fiyatı: 950 TL

düğün sabahı kuaförde baslamıştı çekimimiz..kuaför hazırlıklarının tamamında yanımdaydı..sonra dış mekan çekimi yapacağımız yere gidip orda da 2 saatlik bi çekim sonrası ayrılmıştık :)))

çok teşekküğr ederim benim nişan fotoğraflarımı çeken bir yer vardı dün orayla görüştüm bnde
40 fotoluk albüm
25 tane 2 şer adet 15 tane 1 er adet fotoğraf
2 tane cep albümü
2 tane 30*90 yada 50*60 fotoğraf yada ikisinden 1 er tane
dvd ye çekmiş olduğu tüm fotoğrafları verecek
villada olacak adalar manzaralı sahilde bahçeli çekimler hoşuma gitti ama çok fazla fotohsop yapmıyolarmış dış çekim zaten doğal olması açısından ışıklı oynuyoruz dedi
birde 150 200 tane fotoğraf oluyormuş öyle 400 500 değil yeter ama fotohshop aklımı karıştırdı nişanda beğenmiştim ama stüdyoda olmuştu
fiyatıda 600 kızlar nasıl sizce ya:(

çok teşekküğr ederim benim nişan fotoğraflarımı çeken bir yer vardı dün orayla görüştüm bnde
40 fotoluk albüm
25 tane 2 şer adet 15 tane 1 er adet fotoğraf
2 tane cep albümü
2 tane 30*90 yada 50*60 fotoğraf yada ikisinden 1 er tane
dvd ye çekmiş olduğu tüm fotoğrafları verecek
villada olacak adalar manzaralı sahilde bahçeli çekimler hoşuma gitti ama çok fazla fotohsop yapmıyolarmış dış çekim zaten doğal olması açısından ışıklı oynuyoruz dedi
birde 150 200 tane fotoğraf oluyormuş öyle 400 500 değil yeter ama fotohshop aklımı karıştırdı nişanda beğenmiştim ama stüdyoda olmuştu
fiyatıda 600 kızlar nasıl sizce ya:(

canım eger daha önce begendiğin bi yerse orayı da düşünebilirsin tabiki..yaptıkları işleri incelersin neresi içine sinerse orayla anlaşırsın..albüm panoramik albüm mü ?

canım eger daha önce begendiğin bi yerse orayı da düşünebilirsin tabiki..yaptıkları işleri incelersin neresi içine sinerse orayla anlaşırsın..albüm panoramik albüm mü ?

nişanlım konuşmuş tam bilmiyorum çekimler panaromik demiş zaten panoramik albüm ne bilmiyorum açıkcası
ama normal kitap gibi albümler oluyor ya ondan işte:)

Ben de şu aralar düğün fotoğrafçılarıyla son derece meşgul bir haldeyim.
Fiyatlar ya çok yüksek kalıyor, ya da fotoğrafların kaliteleri çok düşük oluyor.
Hem fiyat uygun olsun, hem de fotoğraflar kaliteli olsun dediğimizde de işimiz çok çok çok çok zorlaşıyor.

E bir kere evleniyoruz, albümümüz de panaromik olsun diyince işler daha da karışıyor.
Güzelim ülkemizde evlilik alışverişmerkezi olur da ben gitmez miyim :)))
Ne zamandır reklamlarını gördüğüm Wedding World Kuyumcukent AVM'ye gittim.
En üst katında 3 farklı düğün/kokteyl salonu ve bir de nikah salonu varmış.
Hiç haberim yoktu, gerçekten görünce çok şaşırdım. E hal böyle olunca orda elbette fotoğrafçılar da vardı.
Hem fiyatları uygun hem de fotoğrafları güzel.
Henüz kararını vermemiş hanımlara tavsiye ederim....

Arkadaşlar merhaba ben sirkeciden kristal fotograftan duş mekan fotograf çekimleri için kampanyamız var hemen iletişime geçebilirisiniz... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
selam. bende bir fotoğrafçı arıyorum.
bugün bir kaç tanesi ile görüştüm.
ve bana göre uygun olanı paylaşayım..

fotoğrafçı murat serin ile görüştüm.
7 yıldır fotoğrafçıymış.
3 saat lik ve gün boyu çekimleri varmış. 3 saatlik çekiminde sınırsız fotoğraf çekiyor ve albüm olarak 1 panoramik albüm ,aile albümü, cep albümü ve büyük boy baskı veriyormuş. ve fotoğrafların hepsini dvd de.. fiyat diğerlerine göre uygun geldi bana 3 saatlik çekim için 1500 tüm gün için 2500 alıyormuş.
bende karasız kaldım. galiba murat serine çektireceğim.

bir yandan diğer fotoğrafçıları araştırmaya devam ediyorum..

inşallah bir an önce karar veririm..

benim 12 mayısta nikahım var ve bende dış mekan çekim için çok araştırma yaptım ve hem fiyatı hemde çekimi ve içeriği güzel olanı seçtim..tavsiye edebilirim ..ÖZGE DS. ZeyZey ve Z.Sena Sönmez.fiyatları burda okuduğum yorumlarda yazanlardan çok uygun ve çekimleri de çoook güzel..ben ZeyZeyle anlaştım canım..

selam. bende bir fotoğrafçı arıyorum.
bugün bir kaç tanesi ile görüştüm.
ve bana göre uygun olanı paylaşayım..

fotoğrafçı murat serin ile görüştüm.
7 yıldır fotoğrafçıymış.
3 saat lik ve gün boyu çekimleri varmış. 3 saatlik çekiminde sınırsız fotoğraf çekiyor ve albüm olarak 1 panoramik albüm ,aile albümü, cep albümü ve büyük boy baskı veriyormuş. ve fotoğrafların hepsini dvd de.. fiyat diğerlerine göre uygun geldi bana 3 saatlik çekim için 1500 tüm gün için 2500 alıyormuş.
bende karasız kaldım. galiba murat serine çektireceğim.

bir yandan diğer fotoğrafçıları araştırmaya devam ediyorum..

inşallah bir an önce karar veririm..

:) inşallah bende karar veririm bu arada şu 2-3saatlik çekime düğün günü nasıl zaman ayırcaz hiç bilmiyorum:(

Merhaba kizlar,
biz qecen yaz düqün icin seckin fotoyu secmistik bayildik resimlere fiyatlarda qayet uyqun bence danismadan baskasiyla anlasmayin*** hanimida yurtdisinda doqum fotoqrafciliqi yapti simdi burda yapiyormus facebooktan ekleye bilirsiniz

bende bu konuda hıc bır bılgı sahıbı degılım onerılerı olan varsa cok sevınırım.. daha önce çektirmiş memnun kalmış olan varsa dahada super olur :34:

İş yerinden iki arkadaşım dış mekan çekimi yaptırdı, her ikisinin de yanındaydım. Biri Efe Babacan ile anlaştı yani onlar öyle sanıyormuş biri Yelda Çalımlı ile. Efe çekime gelmedi ve bunu düğünden bir gün önce haber verdi. Yerine gönderdiklerinin de gözleri bozuktu sanırım, fotoğraflar net çıkmamış. Allahtan kızlar ve gelin güzeldi de bir derece yırttılar. Yelda'nın çekim tarzını ve çıkardığı işi çok takdir ettim. İki kişi ile geldi çekime, fotoğraflar hala ofiste konuşuluyor, sonuç kıskançlık uyandırıyor:) Mekan seçiminden, aksesuara kadar herşeyle ilgilendi. Görüşmelerinde de yanındaydım, kuaförde de. Çok iyi, enerjik, özverili, motive edici, her deneyimini paylaşmaya hazır. Yelda'ya 1650 ödediler. Albümlerinin kalitesine göre, çekim saatine göre fiyatları değişiyor galiba öyle dedi. Yer olarak hemen Yıldız Park'ı Fenerbahçe Park'ı demiyor, düşünüyor çift için, en çok bu yönünü beğendim. Onunla konuştuğunuzda zaten ne koparırsam kar zihniyetli biriyle konuşmadığınızı, kendinin ve ekibinin emeğini teklif olarak sunan, size bu ücreti iyi hizmetle geri ödeyecek biri ile konuştuğunuzu hissediyorsunuz, güven veriyor. Benimle aynı duyguları paylaşan birini görünce burda yazmak istedim. Paranızla rezil olabilir, aşağılanabilirsiniz. Eli makine tutan fotoğrafçıyım diyor, Allah aç gözlülerden korusun.

$poz6.jpg $pozlar 1.jpg $pozlar 2.jpg $poz 3.jpg $poz örnek 7.jpg

Son düzenleme:
Eline her makinayı alan düğün fotoğrafçısı oluveriyor. Bu kızlar Mimar sinan ünv'de fotoğraf okumuşlar yani işin mutfağından geliyorlar.
Fiyat konusunu henüz bilmiyorum ama ben daha saygı duyuyorum böyle fotoğrafçılara, çalışmaları da ayrıca güzel:)

Merhaba, arkadaşım ve ben bu işi yıllardır uygun fiyatlarla ve profesyonel bir şekilde yapıyoruz. Mekanı siz seçiyorsunuz yada isterseniz bizde sizi yönlendirebiliyoruz. Çekimler yaklaşık 3 saat sürüyor ve sonunda özel gününüzü ölümsüzleştiren harika karelere sahip oluyorsunuz. Ayrıca fiyat konusunda sizi A paketi, B paketi gibi sınırlandırmıyoruz açık büfe gibi düşünebilirsiniz istediğiniz ürünü istediğiniz sayıda ve şekilde alabiliyorsunuz bu sayede size sunulanları bütçenize uygun hale getirebiliyorsunuz :)
Size sunduklarımız ise işte bunlar:
* Orjinal poz DVD
* 10x15 foto baskı
* poster boy baskı (tercihen biri panaromik olabilir)
* Orta boy albüm (50 adet foto dizilmiş halde)
* Seçtiğiniz müzikle hazırlanmış DVD slayt
* 3 'lü kolaj (ahşap plakalar üzerine birbirini tamamlayan karelerin olduğu duvar süsü)
* Ortalama 2-3 saat çekim süresi
* Panaromik albüm
* Çekimlerden 20 iş günü sonrasında teslimat :) fiyatlar ve iletişim için bana buradan ulaşabilirsiniz.

Back