kendisi özel fotografcı cnm o yuzden bi yeri yok.. ortak karar verdiğimiz bi yerde buluşmuştuk biz..albüm örneklerini getirmişti hem de tanışmıştık..2 ayrı paketi var tatlım.. bana atmış olduğu maili aynen sana atıyorum..ben ikinci paketi seçmiştim
Paket 1:
•20x30 ebatında panoramik fotoğraflardan oluşan deri şık bir gelin albümü (14 sayfa / 50-60 karenin kolajlanmasıyla oluşturuluyor)
•Gelin ve Damat ailesi için 2 adet 2'şer (15x21 ebatında) deri fotoğraflık
•Müzikli fotoğraflardan oluşan DÜĞÜN HİKAYESİ filmi
•çektiğim tüm karelerin baskıya hazır yüksek çözünürlükteki siyah-beyaz ve renkli karışık hallerinden oluşan yaklaşık 450 fotoğraftan oluşan DVD'yi teslim ediyorum
Bu düğün çekimi paket fiyatı: 700 TL
Paket 2:
•35x65 ebatında kristal baskı panoramik fotoğraflardan oluşan gelin albümü (10 sayfa / 50-60 karenin kolajlanmasıyla oluşturuluyor)
•Gelin ve Damat ailesi için 2 adet 9x17 ebatında cep albüm (gelin albümünün aynısının küçüğü)
•1 adet 50x60 ebatında çerçeveli fotoğraf
•Müzikli fotoğraflardan oluşan DÜĞÜN HİKAYESİ filmi
•Çektiğim tüm karelerin baskıya hazır yüksek çözünürlükteki siyah-beyaz ve renkli karışık hallerinden oluşan yaklaşık 450 fotoğraftan oluşan DVD'yi teslim ediyorum
Bu düğün çekimi paket fiyatı: 950 TL
düğün sabahı kuaförde baslamıştı çekimimiz..kuaför hazırlıklarının tamamında yanımdaydı..sonra dış mekan çekimi yapacağımız yere gidip orda da 2 saatlik bi çekim sonrası ayrılmıştık :)))
çok teşekküğr ederim benim nişan fotoğraflarımı çeken bir yer vardı dün orayla görüştüm bnde
40 fotoluk albüm
25 tane 2 şer adet 15 tane 1 er adet fotoğraf
2 tane cep albümü
2 tane 30*90 yada 50*60 fotoğraf yada ikisinden 1 er tane
dvd ye çekmiş olduğu tüm fotoğrafları verecek
villada olacak adalar manzaralı sahilde bahçeli çekimler hoşuma gitti ama çok fazla fotohsop yapmıyolarmış dış çekim zaten doğal olması açısından ışıklı oynuyoruz dedi
birde 150 200 tane fotoğraf oluyormuş öyle 400 500 değil yeter ama fotohshop aklımı karıştırdı nişanda beğenmiştim ama stüdyoda olmuştu
fiyatıda 600 kızlar nasıl sizce ya