• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 istanbul'da düğün için dış mekan fotoğrafçı tercihleriniz ve önerilerinizzzz?

Merhabalarr ben de bizzat dış mekan çekimi yapmaktayım bu da dış mekan çekim paketim :) Dış mekan çekim albümlerimiz panoramik oluyor , Paket içerisinde ; 1 Adet Büyük boy panoramik albüm 35*65 , 2 adet küçük boy panoramik albüm ( biri damadın diğeri ise gelinin ailesine anı olması mahiyeti ile veriliyor) 1 Adet müzikli DVD cd, ve tüm pozların photoshoplu olarak bulunduğu 1 adet Cd veriyoruz. Paket ücretimiz 500 TL. 1 Adet büyük posterde bizim size hediyemiz oluyor 75*100 boyutta . Çekilen fotoğraf sayımızda sınır yok 500-1000-2000 çekim gününde ki tempomuza ve nikaha düğüne yetişmenize bağlı yani.

Merhabalarr ben de bizzat dış mekan çekimi yapmaktayım bu da dış mekan çekim paketim :) Dış mekan çekim albümlerimiz panoramik oluyor , Paket içerisinde ; 1 Adet Büyük boy panoramik albüm 35*65 , 2 adet küçük boy panoramik albüm ( biri damadın diğeri ise gelinin ailesine anı olması mahiyeti ile veriliyor) 1 Adet müzikli DVD cd, ve tüm pozların photoshoplu olarak bulunduğu 1 adet Cd veriyoruz. Paket ücretimiz 500 TL. 1 Adet büyük posterde bizim size hediyemiz oluyor 75*100 boyutta . Çekilen fotoğraf sayımızda sınır yok 500-1000-2000 çekim gününde ki tempomuza ve nikaha düğüne yetişmenize bağlı yani.

Merhaba size özel msj gönderdim mesajlarınıza bakabilir misiniz :21:

merhaba arkadaşlar ,
bende eşimle birlikte 1.5 yıldır dış çekim düğün fotoğrafçılığı yapıyorum birlikte çalışıyoruz.
ortalama 1000-1500 fotoğraf dvd olarak teslim ediliyor. 20 adette baskı fotoğraf 1 tanede büyük ebat baskı teslim ediyoruz.
Ekipmanlarımız profesyonel ve devamlı yenilenmektedir.
Ağustos ayı için 18 ağustos ve 11 ağustosta anadolu yakasında çekimlerimiz olacak o günlerde müsait değiliz şu an için
Fiyatlar uçuk kaçık değildir ve yapılan iş gerçekten kalitelidir İlgilenenler benimle iletişime geçebilir.
kolaylıklar...

kızlar benim arkadaşım çektirdi yeni hakan diye bi arkadaş gerçekten harika :) Düğün Dış Mekan Çekimi | Dış Çekim | Dış Çekim Fotoğrafçısı | Dış Çekim Fotoğrafları | Video Çekimi | Video Çekimleri | Video Düğün Çekimi | Panaromik Album | Panaromik Çekim | Panaromik Fotoğraflar | Albüm Fotoğrafları | Düğün Fotoğrafçısı | Kamera internet siteleri fiyatlarıda oldukça makul saat sınırlaması yok gerçekten çektiği resimler ve yaptıgı iş mukemmel tavsiye ederim

Leila fotograf. Sadece fooğraflara bakın. Kalitesini anlayacaksınız ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, bende kendi çekim yaptırdığım yeri paylaşmak istiyorum.
İlker, Doğan, Eda ve özellikle de Nihan hanım hem düğün öncesinde hem de düğün günümde çok yardımcı oldular.
www.pitoresk.net 'ten websitelerine bakabilirsiniz, dileyen arkadaşlar da özelden yazsınlar, yardımcı olurum :)

Hala gecerli mi??

her yer ateş pahası 1 kaç saatlik çekim için bin lira çok fazla albüm falan istemiyorum diyorum ama maalesef fiyat hiç düşmüyor daha önce bir doğum günü çekim yaptırmıştım muhteşem fotoğraflar olmadı ama fiyatı muhteşemdi tekrar görüştüm bu adamlarda çark etti fiyat arttıkça kalitede artıyor dediler gene çıkmaza girdim pişman olmak var birde :50: parasızlığın gözü kör olsun :)

Son düzenleme:
her yer ateş pahası 1 kaç saatlik çekim için bin lira çok fazla albüm falan istemiyorum diyorum ama maalesef fiyat hiç düşmüyor daha önce bir doğum günü çekim yaptırmıştım muhteşem fotoğraflar olmadı ama fiyatı muhteşemdi tekrar görüştüm bu adamlarda çark etti fiyat arttıkça kalitede artıyor dediler gene çıkmaza girdim pişman olmak var birde :50: parasızlığın gözü kör olsun :)

Bir de fotografci acisindan bakmayi denesek :) Fotografci o gun belkide size verdigi fiyatin 2-3 misli bir isi sizin cekimi dolasiyla goz ardi ediyor, ama maalesefki ciftler icin boyle bir donemde olay kendi taraflarindan bakilinca mantikli gibi gozukuyor :)

biz tüm gün çekime 900 lira ödedik yahu saate bın lıra neymiş gayette memnun kaldık ama şimdi durum nedir bilemem herşeyin üzerine koyuyolar onunda koymuşlar demek ki:31: Bebek gelince ona da lazım bakalım bıtmıyor masraflar :16:

Arkadaşlar merhaba düğün için dış mekan fotoğraf çekimi yaptıracak yada yaptırmak isteyen arkadaşlar fikir ve önerilerini paylaşabilir mi? ben birtane fotoğraf stüdyosuna sordum istediğimiz mekanda yapabiliyolarmış fıyatıda 1.100 tl dedi albüm için 40 poz..tercihim böyle mi olmalı yoksa özel fotoğrafçılar mı?

studyodan ziyade dis cekim veya tam gun cekim daha keyifli gecebilir bence, sonucta 1100 az bi miktar degil

yaptıra biliyorsan dış çekim yaptır. biraz pahalı gelecek ama sonuçta bir kez böyle heyecanı yaşayacaksın. güzel anılarla kalsın :)

Back