Merhabalar, aranıza yeni katıldım.
40 yaşındayım. 3 yıldır 9 kere tüp denedim. İlk 2 denemede transfer aşamasına gidebildim. Arada ki 6 denemede doktorum yumurta alıp dondurdu ve en son çözdürdüğünde hiç biri döllenmedi rn başa döndük.
Sorun yumurta olmaması. Ya 1 oluyor ya 2, bazen de hiç olmuyor tabi.
En son 2 yumurtadan 1 i döllendi ve mucize bir şekilde 5. Güne gitti. Sonra doktorum cgh genetik testi sonucu için dondurdu ve yine mucize bir şekilde amerikadan test sonucu iyi geldi. Doktorum bile inanamadı, hemşirem hastalarına beni örnek gösterdiğini söyledi.cinsiyeti bile belliydi...
neyse, önce gebelik aşısı ve ardından Salı günü transferim oldu ve doktorum başlarda %8 dediği ihtimali bu embriyoda %75 e çıkardı. Bugün transferimin 4. Günü. İlk 2 gün kasık ağrılarım, şişkinlik ve gaz vardı ve ben mutlu oluyordum, 3. Gün hiçbirşeyi olmadı ve bugün ciddi ciddi sancım var, sanki reglim geliyor gibi.
5. Gün 1. Kalite cgh testinden geçmiş ve birde gebelik aşısıyla bu da olmazsa artık bir daha denemem zannediyorum. Sizleri günlerdir takip ediyorum, inşallah Bebeklerinize kavuşursunuz, ben sadece sizinle yorgunluğumu ve umutsuzluğumu paylaşmak istedim işte...