Ay çok teşekkür ederim moral verdin yeminlen

ender baba incir kürünü 8 adet akşam kaynatıp 8 adet gündüz aç karnına kaynatıp için ve kaynattıktan sonra atın hep taze olacak yazıyor ama bir kilo sunun içinde ne kadar varda zaten ona yetişicez allah aşkına bende ölçüsünüknedimce böyle tutturdum ne yapayımmm

aaayyy o tuzlanıp yenmez bence yaaaaa korkunç olur ama demi

yabancı sitenin birinde ananasın progesteron üretimini arttırdıı yazıodu beim okuduum o da yapıştırıcı zaten demekki var bi hikmeti hüdası bi şekilde:))))bugun pazardı ya embiryoloji labdan tekniker kız aradı ben bilemem yarınki sayı ve durumlarına göre doktorunuz karar vericek dedi ama bence yarın bikaç tanesi daha ölürse salı transfer olur başlangıçta ısrarla 5. Gün demişlerdi ama sanmıyorum bekliceklerini bende çok istemiyorum işin açıkçası yatın belli olur zannımca senin ne zaman toplanıcak kısmetse ??
Ben kocama sarılamıyorum ne zamandır hatta geçen kaşındı çok bende gayri ihtiyatı elimi attım bildiğin yandı ucu normal yani

kçatlatma iğnesinden sonra cinsel ilişki yasak aman diyim dikkat et .kaç yumyum var senin ne alemdeler boyutları falan ??benim opudan sonra şimdi birde karın şişliğim var sezeryan olmuş kadınlar gibiyim oturamıom kalkamıom elim karnımda şiş göbek geziroum

normalmiş ama buradakilerden öyle okudum hayırlısı artık ne diyim
Ohhhh hadi gözün aydın maşallah hayırlı olsun şimdiden
Kendi kafamdan bir forumdaş bulunca ne hoş olup sevindirik oluyor insan

:13: