• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

cnm ben rapor çıkardım haftaya alıcam kısmetse rapor için
adetin 2.ci günü ultrasona giriceksin aynı gün hormon testti vericeksin kanda
ekg ,boyun ultrasonu,
smear testi bu test adetinden sonra temizken yapılacak
karaciğer filmi, ve hsg ( rahim filmi ) bunuda o gittiğin gün randevu alıcan dr.dan
eşinde urolojiden randevu alıp geçmiş sperm testrlerini götürücek sonra
ikinizin ayrı ayrı nüsuf kayıt örneği sein 4 resmin ve eşinin 2 resmi, eşinden ssk dökümanı, nufüs cüzdanınnızın fotokopileri bunlar bitince raporu nasıl alacağınıızı söyleyecekelr biraz zor zahmetli ama istersen çıkarabilirsin

anaaam ne çok işmiş o öyle ya:) vazgeçelim parasıyla yaptıralım diye midir nedir:)

cnm benım ilk olucak bu ay, sorularına yanıt veremıcem maalefef ama ilk 2 denemen nerede olmuştuu neden olumsuz oldu bişey dedıler mı,
bizde bu yola yeni girdik sebepsiz inf bizimki karşımıza neler çıkıcak hiç bilmiyorz hakkımızda hayırlısı olsun.. inşallah senın de bu son denemen olur cnm

Derinsu seninki de şifada olacak sanırım, nasıl karar verdin orada yaptırmaya? doktorun kim? karar vermeye çalışıyorum da ben de... aynı yerde yaptırırız belki de:21::7:

Hiiiiiç endişe etme olanın 1 taneylede oluyor olmayanın 20 kusur taneyle olmuyor hem ben az olunca daha kaliteli olduğuna kanaat getirdim bugun şöyle düşünn doğla haliyle yumurtalsaydında zaten bir tane olacaktı bu bizimkiler hormonla şişiyor sonuçta içlerini vudumuz çok besleyemiyor haliyle darlanma sıkıntı yapma hiç olmasaydı daha mı iyiydi çok şükür..

Anaaaaaam ne güzel hadi hayırlı olsun bir hafta yatcakmışın arkadaşlar öyle diyorlar onlar deneyimli ne derlerse yapmak lazım:34:
Kilonla tutunmanında hiç bir alakası yok darlanma sakın rahim içi yağlanmıyorki tutunması zorlaşsın dont panic :32:

gercekten bi baglantısı yok mu içimi rahatlattın canımsın sagol :21:

selam canım biestoron günde iki tane içiyorum hiç cocugum yok 34 yaşındayım ilk deneme olucak bendede endometrıozis çukulata kistleri vardı ekimde ameliyat ile temizlediler ancak doktor laparoskopi diye aldı yapışık diye açık ameliyat yapmış yumurta rezevleri azaldı tabii edirne de oturuyorum bir daha ki adet trh muhtemelen 23 eylül o zaman iğneler başlıycak inşallah

ada67 nerelerdesin bir haftadır konuşamadık

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah tutunmalarını nasip etsin. Sonra da darısı başımıza olsun. Tutunmaları için yapman gereken özel birşeylerden bahsettiler mi? Bana dinlenmek dışında birşey söylememişlerdi daha öncekilerde. Burada ananas yemekle ilgili filan birşeyler okudum; ama kafam karışık.

ananası bende burda okudum gittim 6 tane aldım 3 gundur gunde 1 tane yiyorum :1:
bebegim olsun da bi daha asla ananas yemicem zaten sevmezdim iyice igrendim ama o kadar insan söyledigine göre mutlaka bi bildikleri vardır. denemekte fayda var. canım Allah bize de tattırır anne olma şerefini

Soyun dökün üzerine önlük giy kafaya bone ayaklara terlikler atla sedyeye çufff çufffff ameliyathaneden daha küçük ama ona benzer bi odaya.ben yürürüm beni bırakın mızlanmalarım kar etmedi illa sedyede çufff çuffff:9::10: odaya girinde bir koluma tansiyon aleyiyle monitöre bağlandım bir kolumda damar yolu anestezi vermek için bacaklar açık anadan üryan ölece yattımm:21:pek bi soğuktu odada ayacıklarım dondu ben onlara demiştim çoraplar kalsın diye ama dinleyen kim.:5:sonra anestezist doktor geldi son gördüğüm gözleri ve hepinize by by gib saçma birşey söyledim sanırsam en son:9:uayndım bir mide bulantısı bir karın ağrısı başalmışım ağlamaya aşşağı inene kadar mide bulantım geçti ama ağrım devam etti popuştan bide ağrı kesici atıldım biraz daha rahtladım :24:sonra açıldım bir saate eve geldim bir torba ilaçla.şimdi katın ağrum az var beni korkutan kanama iki kere tuvalete gittim ikisinde adet kanı gibi hem tuvalete hemde peçete dolusu kan geldi lekelenme şeklinde 1-2 gün normal dediler ama bu lekenme tanımına mı giriyor işte o konuda bi fikrim yok:26:bilen duyan var ve sölerse çok sevinirim.hım bu arada 8 yumyum toplanmış 6 tanesi iyi demiş dr eşime ve o tüp şişmesi falanda yokmuş yumyummuş o görünen.şimdi iki dilek kaldı yarına kadar kanama kesilsin ve yumyumlar döllensin zahiyat vermeden inşallah.
Bugun opu su olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun hemde hayırlı olsunnnn:12::12::12:

Heeey, süper! Çok sevindim tüp şişmesi değil de yumurta olduğuna. 8'de 6 da çok iyi bir sayı kendimle kıyaslayınca:) Lekelenme dedikleri illa kahverengi olacak diye birşey yok. Adet kanamasına bnzeyebilir; ama yoğun olmaz. Sonuçta cerrahi bir müdahale yapıldı, değil mi? Bakalım transferin ne gün olacak! Herşey gönlünce olur inşallah.

Soyun dökün üzerine önlük giy kafaya bone ayaklara terlikler atla sedyeye çufff çufffff ameliyathaneden daha küçük ama ona benzer bi odaya.ben yürürüm beni bırakın mızlanmalarım kar etmedi illa sedyede çufff çuffff:9::10: odaya girinde bir koluma tansiyon aleyiyle monitöre bağlandım bir kolumda damar yolu anestezi vermek için bacaklar açık anadan üryan ölece yattımm:21:pek bi soğuktu odada ayacıklarım dondu ben onlara demiştim çoraplar kalsın diye ama dinleyen kim.:5:sonra anestezist doktor geldi son gördüğüm gözleri ve hepinize by by gib saçma birşey söyledim sanırsam en son:9:uayndım bir mide bulantısı bir karın ağrısı başalmışım ağlamaya aşşağı inene kadar mide bulantım geçti ama ağrım devam etti popuştan bide ağrı kesici atıldım biraz daha rahtladım :24:sonra açıldım bir saate eve geldim bir torba ilaçla.şimdi katın ağrum az var beni korkutan kanama iki kere tuvalete gittim ikisinde adet kanı gibi hem tuvalete hemde peçete dolusu kan geldi lekelenme şeklinde 1-2 gün normal dediler ama bu lekenme tanımına mı giriyor işte o konuda bi fikrim yok:26:bilen duyan var ve sölerse çok sevinirim.hım bu arada 8 yumyum toplanmış 6 tanesi iyi demiş dr eşime ve o tüp şişmesi falanda yokmuş yumyummuş o görünen.şimdi iki dilek kaldı yarına kadar kanama kesilsin ve yumyumlar döllensin zahiyat vermeden inşallah.
Bugun opu su olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun hemde hayırlı olsunnnn:12::12::12:

canım benım gecmiş olsun bebegini kucagına alınca o acılarını cektigime degdi dersin insallah bunların hepsi birer anı olarak kalıcak..
ben opu dan sonra öyle bi agrı cektim ki hayatımda böyle bi acı çekmedim cok ağladım :43:
o hafif kanamalar bende de olmustu dr, "21 yumos topladık dolayısıyla overlere 21 igne batırıldı agrıması normal" dedi.

ayyyy kızlar bi de o anadan üryan yatmak yok mu o sedyelere... basta asırı utanc duyuyodum şimdi o kadar alıstım ki ar damarım çatladı resmen. insanı cok rencide eden bi durum keske buna da bi çözüm bulunsa :1::1::1::1:

slm kızlar çarşamba sabahı hastaneye gidecem tedaviye başlamak için dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :16:

ananası bende burda okudum gittim 6 tane aldım 3 gundur gunde 1 tane yiyorum :1:
bebegim olsun da bi daha asla ananas yemicem zaten sevmezdim iyice igrendim ama o kadar insan söyledigine göre mutlaka bi bildikleri vardır. denemekte fayda var. canım Allah bize de tattırır anne olma şerefini

Bir sitede ananası yemeden önce tuzlu suda yarım saat bekletmek gerektiği yazıyordu. Nedenini sorma, bilmiyorum:)) Bir yerde de hamile kadınlara önermiyorlardı. O nedenle kafam karıştı.

Yurtdisindan bir sitede okumustum ben transfeden 3 gun once basliyosun transfrden sonra en gec dorduncu gune kadar toplamda bir ananas yazıyordu. Rahimi kanlandiriyormus ananas.

Bir sitede ananası yemeden önce tuzlu suda yarım saat bekletmek gerektiği yazıyordu. Nedenini sorma, bilmiyorum:)) Bir yerde de hamile kadınlara önermiyorlardı. O nedenle kafam karıştı.

Yurtdisindan bir sitede okumustum ben transfeden 3 gun once basliyosun transfrden sonra en gec dorduncu gune kadar toplamda bir ananas yazıyordu. Rahimi kanlandiriyormus ananas.
kızlar hangisini yapıcaz o gün gelince kafalar karışıyor yaaa
herkes yeyin diyo bakalım araştırmak lazım o zaman aklımız da bulunsun:44:

Sevgili arkadaşlarım hepinize merhaba:32::32::32:

Karın ağrım hala var kaka yapmanın bu kadar ağrılı olabileceğini hiç tahmin etmezdim :30:azcık iş yapayım dedim domates soyup kahvaltının ucundan tutmak gibi ama ağrım arttı bende elimden geldiince yatmaya çalışıorum artık.:23:
kanamam bugun kahverengi damla ve lekelenme şekline dönüştü sanırsam o da geçiyor yada ben en azından öyle umuyorum.
İlaçlarımdan dün başladıklarım ve bugün yeni başladıklarım var onlarıda yazayım karşılaştırmak isteyenlere:crinone vaj jel günde bir kez+ecopirin 100 mg günde bir kez+parol tb ağrım olursa günde 6 defaya kadar alabilirmişim ben bir tane içtim+prednol 16 mg tb günde bir kez +rulid 300 mg antibiyotik günde 2 kez birde transfer günü başlayıp bitene kadar kullanacağım estrofem var ama dediğim gibi daha onu içmiyorum.
Havuz deniz küvet cinsel ilişki yasak demişlerdi zaten.ılık duş alabilirsin demişlerdi ama almadım ıslak mendiillerle siliniorum yatrın banyo yapıcam.:9:
Ben tedaviye başladığımdan beri günde iki dilim bir parmak kalınlığında ananas yiyip bir cezvede 4 kuru inciri ortadan ikiye kesip suyunu kaynatıp içiyorum birde bir koca su bardağı süt içiyorum bal yemeninde çok faydalı olduğunu düşünsemde çok denedim yiyemedim tavsiye ederim :34:
En önemli haber çok iç acıcı olmasada allahıma bin şükür toplanan 8yumurtadan 5 i döllenmiş kısmet dualarınızı esirgemeyinde artık ölmeden yola devam etsinler:49::49::49:
Tedaviye başlayacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Tedavisi devam edenlerin göbek acısına yumyumlarına kuvvet yılmak yok devam.opusu olanlara geçmiş olsun.transfer bekleyenlerin embiryolarına allahım can versin hayırlısıyla göbeklerine yerleşmek nasip olsun. Sanırsam sonuç bekleyen bu topikte yok ondan bişiy diyemiciiiiiiiiimmmmmmmm:emir_bebek::49::nazar::21:

Arkadaşlar biz ağustos ayında tüp bebek için memorial dan ilac listesi almıştık. hemşire bize menogonu da söylemişti. ancak bize gerek yokmuş. Hiçbirini kullanmadık. bizim birinci denememizde olmadı. bu ilaçları elimizden çıkarıp yeniden diğer ilaçlarımızı alacağız. İlacın son kullanma tarihi 2015 ekim yani yeni bir ilaç ( ağustosta alındı) .almak isteyenlere tanesini 100 liraya vereceğiz. saklama koşullarına uygun olarak muhafaza edilmiştir. İzmit'te oturuyorum İzmit'te oturanlara veya buraya geleceklere elden de verebilirim. üzerinde yazan AÇIKLAMA:
MENOGON 75 IU Liyofilize Toz İçeren Ampul Menotropin (75 IU FSH + 75 IU LH)
irtibat tel: 0506 715 4145

Sevgili arkadaşlarım hepinize merhaba:32::32::32:

Karın ağrım hala var kaka yapmanın bu kadar ağrılı olabileceğini hiç tahmin etmezdim :30:azcık iş yapayım dedim domates soyup kahvaltının ucundan tutmak gibi ama ağrım arttı bende elimden geldiince yatmaya çalışıorum artık.:23:
kanamam bugun kahverengi damla ve lekelenme şekline dönüştü sanırsam o da geçiyor yada ben en azından öyle umuyorum.
İlaçlarımdan dün başladıklarım ve bugün yeni başladıklarım var onlarıda yazayım karşılaştırmak isteyenlere:crinone vaj jel günde bir kez+ecopirin 100 mg günde bir kez+parol tb ağrım olursa günde 6 defaya kadar alabilirmişim ben bir tane içtim+prednol 16 mg tb günde bir kez +rulid 300 mg antibiyotik günde 2 kez birde transfer günü başlayıp bitene kadar kullanacağım estrofem var ama dediğim gibi daha onu içmiyorum.
Havuz deniz küvet cinsel ilişki yasak demişlerdi zaten.ılık duş alabilirsin demişlerdi ama almadım ıslak mendiillerle siliniorum yatrın banyo yapıcam.:9:
Ben tedaviye başladığımdan beri günde iki dilim bir parmak kalınlığında ananas yiyip bir cezvede 4 kuru inciri ortadan ikiye kesip suyunu kaynatıp içiyorum birde bir koca su bardağı süt içiyorum bal yemeninde çok faydalı olduğunu düşünsemde çok denedim yiyemedim tavsiye ederim :34:
En önemli haber çok iç acıcı olmasada allahıma bin şükür toplanan 8yumurtadan 5 i döllenmiş kısmet dualarınızı esirgemeyinde artık ölmeden yola devam etsinler:49::49::49:
Tedaviye başlayacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Tedavisi devam edenlerin göbek acısına yumyumlarına kuvvet yılmak yok devam.opusu olanlara geçmiş olsun.transfer bekleyenlerin embiryolarına allahım can versin hayırlısıyla göbeklerine yerleşmek nasip olsun. Sanırsam sonuç bekleyen bu topikte yok ondan bişiy diyemiciiiiiiiiimmmmmmmm:emir_bebek::49::nazar::21:

Şimdiiii, öncelikle 8'de 5'ten dolayı seni kutlarım. Çoook sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Kuru inciri ben de duymuştum ama yapmadım. Yapay mıydım, bak dertlendim şimdi:) Ananasa gelince, bugün yabancı birkaç siteden de baktım, ortasındaki kısmı da yemek gerektiğini, hatta sadece onu yesek de olur, gibi bir ifadeyle söylüyor. Ben o kısmı hep çıkarırdım. Bir yerde transfer günü başlayın, bir ananası 5'e bölün, birer dilim yiyin, yazıyor. Öncesinde fazla yemeyin, ortamın asit olmasını sağlıyor, diyor ama sen zaten fazla yememişsin, kararında yemişsin. Ne işe yaradığını merak ederdim hep. Yapıştırıcı özelliği varmış:) İbrahim Saraç'ın sitesindeydi sanırım, orda da yemeden önce yarım saat tuzlu suda bekletin, yazıyor. Yabancı sitelerde böyle bir şey görmedim. Tuzlasak da mı yesek, tuzlamasak da mı yemesek, bilemedim ben onu:) Transferin ne gün olacak, bir ön görüleri var mı?

Tedavimin 10.gunu kızlar sanirim 2 gune yumurtalar toplanacak ama göğüslerimde inanilmaz buyume ve sislik var ozellikle bas kısmı aciyor acaba bunu yasayan varmı ? Bide doktor korunmayin demisti korkuyorumda tutmadi tutmadi simdiye kadar tutmus olabilirde kotu bisey olur die

Tedavimin 10.gunu kızlar sanirim 2 gune yumurtalar toplanacak ama göğüslerimde inanilmaz buyume ve sislik var ozellikle bas kısmı aciyor acaba bunu yasayan varmı ? Bide doktor korunmayin demisti korkuyorumda tutmadi tutmadi simdiye kadar tutmus olabilirde kotu bisey olur die

Sonuçta ilaçlarla bir sürü hormon alıyoruz vücudumuza. Bu nedenle göğüslerin hassaslaşmış olabilir. Bence endişe edecek bir şey yok. Doktorunun ya da hemşirenin telefonu varsa bir ara istersen.

kızlar transferim yapıldı.. 21 yumos toplandı 16sı döllendi. 8 hücreli 2 adet embriyo kondu. cok heyecanlıyım test gününe kadar nasıl bekliceksem :18::18::18:

yasım genc, embriyolar iyi ama benım kilom fazla bu da benı dusunduruyo tabi. bi etkisi olur mu ki korkuyorum :43:

aranızda transferi olan var mı benden baska? hepimizin kucakları bebişli olsun insallah :)

hayırlısı olsun canım maşallah transferin de yapılmış gerisi allaha kalmış inş rabbim bebeğini sana nasip eder canım :16::16:darısı hepimizn başına

sonun da adetim geldi kızlar :52::52:yarın kısmetse dr randevum var inş herşey yolunda gider :52:tedaviye başlayabiliriz :16:

Back