2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canin Allah yardimcin olsun kacinci gun yarin yaaa kizlar hamilr olan arkadadlar belirtileriniz kacinci gun baslafi ?ve ne givi belirtiler vardi

Canin Allah yardimcin olsun kacinci gun yarin yaaa kizlar hamilr olan arkadadlar belirtileriniz kacinci gun baslafi ?ve ne givi belirtiler vardi

yarın 13.günüm transferin 3. gününden sonra aşırı karnım ve belim ağrıyodu vede göğüslerim şişti ve çok ağrıyodu. ama sabah kalktığımda bütün belirtilerim yok olmuştu. tutunmadı heralde hiç umudum kalmadı. ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞAALLAH:18::18:

kızlar benim durumumda olup düzelen var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum...

canım benimde böyle olmuştu,çift fresh embriyo transferiydi kanamam başladı 2 günde bir beta-hcg ye bakıldı, değer yükselmeye devam ediyordu.kanamam adet şeklinde olmaya başladığında değer sabit kaldı sonra yavaş yavaş düşüşe geçti dr.um hiç ultrason yapmadı ikzden teke düşüyor büyük ihtimal dedi,ama ben düşük yaptım.tabiii sende de böyle oluyor anlamında yazmadım.sadece paylaşmak istedim. inşaALLAH Rabbim gönlündekini sana versin

belirtilere göre umudumuzu yitirmeyelim,vücudumuz kullandığımız ilaçların etkisi ile bazen bizi yanıltıyor.inşaALLAH mucizelerin seninlekalbini ferah tut.....

bende o ilacı kullanmıştım.doğum kontrol etkisi olmayan adet düzenleyici bir ilaç.adetim düzensiz diye tüp bebek tedavisinden önce kullanmıştım. 2 ay bu ilaçla düzen sağlayıp tedaviye başlamıştı doktorum...

umarım annesine son anda tutunan mucizem mutlu sonlanır...

kafanıza göre iş yapmayın ıcıceksın tabıkı.. yerlsetırmeden once herhangı bı sorun varsa ıltıhap gıbı onları temızlıyor ..nasılda rahat kafanıza gore ıcmıycem dıyorsunuz anlamıyorm

kızlar merhaba .. 5 kasımda bebegimi kaybettiğimi öğrendim hcgm 1.6 ya düşmüştü.. doktor adet olucasın demişti ama ben hala adet olmadım:26: bi sorun mu var acaba benim gbi olan var mı ya

günaydın kızlar. sonunda çok şükür tüp bebek için gerekli herşeyi hazırladık. maddi manevi :)hastene olarakta yeditepe ünv. hastanesi cem fıçıcıoğlunu düşünüyorum. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?nasıl bir hastane tüp bebek için iyimidir? cevaplarınızı bekliyorummmm

Arkadasim bende orda yaptirdim sonucu bekliuorum suan

Slm kızlar, az önce doktordan geldim, cumartesi kese 9 mm, kan değerim 1445 ti (2024'ten düşmüştü değerim). Bugün kese 7 mm, kan değerim 2290 olmuş. doktor bi süre daha takip edicez dedi, kanamam yok ya düşük olucak ya kürtaj olucam yada bi mucize olursa bebeğim kesenin içinde oluşacak ama hiç inancım kalmadı artık, siz ne diyosunuz bu karmaraşık durumuma... Rabbim sen hayırlısını nasip eyle...

ay maşallah güzel haberler alırsın inşallah. ne zaman yapıldı sonuç tarihi yakın mı? memnunmusun birde sizde sorun neydi ben sebepsiz infertiliteyim

teşekkürler canım benim öyle bir düzensizliğim yok ama demekki gördükleri bişey var.bugün başlıyorum kullanmaya hadi hayırlısı.peki ilaç bitince hemen adet oluyormuydun

Bugün transferin 5. Günü ama gelip giden bir belirti yok bu sabah uyandığımda ağlamaklı uyandım sanki negatif hissettim bir an bu arada reallove bence sen hamilesin benim içime bazen böyle şeyler doğabiliyor bir arkadaşımla birgün konuşurken bir anda sanki sen hamilesin dedim güldü adetim gecikti demişti oğlu var şimdi burdada yazılanları okurken senin hamile olduğunu hissettim umarım yanılmıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…