• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canım sen hangi aşamadasın transfer sonu beklemedemisin yoksa hamilemisin ben unutmuş olabilirim kusura bakma ne olur hoş gör yaşadıklarımdan kim hangi aşamadaydı unuttum[/QUOTE]

tranfer sonrası 9.günüm ama çok bulantım var kötü bişilermi oluyor diye endişeleniyorummm[/QUOTE]

aaaaaa benimde bugün 9. günüm aynı gün transfer olmuşuz sende yarın mı test yaptıracaksın bu arada bulantıların ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ara sıra bende de oluyor psikolojik de olabilir çünkü aldığımız ilaçlardan dolayı vücut hamileymiş gibi davranabiliyor sanırım

aaaaaa benimde bugün 9. günüm aynı gün transfer olmuşuz sende yarın mı test yaptıracaksın bu arada bulantıların ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ara sıra bende de oluyor psikolojik de olabilir çünkü aldığımız ilaçlardan dolayı vücut hamileymiş gibi davranabiliyor sanırım

c.ertesi test günüm ama ben ya yarın yada cuma yapmayı düşünüyorum ama bulantı için merkezi arasammı die düşünüyorum

ya benim test günüm niye 10. gün acaba normalde hep 12. gün test isterlerdi gerçi jelim yarın akşam son 2 kutu vermişlerdi yarın akşam kullanınca bitiyor kutu 11. günün sabahına jel yok testim pozitif çıkarsa hemen almam gerekiyor

ya benim test günüm niye 10. gün acaba normalde hep 12. gün test isterlerdi gerçi jelim yarın akşam son 2 kutu vermişlerdi yarın akşam kullanınca bitiyor kutu 11. günün sabahına jel yok testim pozitif çıkarsa hemen almam gerekiyor

olsunda alırız canım benimde kan sulandırıcım yarın bitiyor

slm kızlar, benim lekelenmem hala devam ediyo yatıp dinleniyorum ama daha fazla gelmeye başladı yarın tekrar test yapıcam umarım benimledir bebeğim onu kaybetmek istemiyorum :43:

slm kızlar, benim lekelenmem hala devam ediyo yatıp dinleniyorum ama daha fazla gelmeye başladı yarın tekrar test yapıcam umarım benimledir bebeğim onu kaybetmek istemiyorum :43:

Canim inşallah atlatirsin bebegin seninledir dualarimiz seninle

kızlarr tecrübelerinize ihtiyacım var yumurtalarım toplandı 11 tane 2 gün önce .... sonra 7 embriyo oldu bugün de orta kalitede 4 tane ye düştüğünü sölediler yarın tranfers olucam ..ya yarına kadar yine kaybedersem bikaçtanesini orta kalite olunca şansım azalıyomu acaba
umudum kırılmak üzere :(:(

hiç üzme kendini canım transfer olsun da gerisi allaha kalmış. bende orta kalitede embriyolar ile hamile kaldım

BU TOPİĞİ HAZİRAN AYINDA ACTIMM baya bereketli çıktı diomuşumm:1: ama kendim hala başlayamamıltım ve büyük gün geldii..paramızzz hazır ya bu ay yada aralıkda kşi adetimle başlayacağız inşallah... merak eden olursa yazmak istedimmm

Cok sevindim canim allah yardimcin olsun insalalh sende bu topicte hamileyimmm dedi yazicaksin

çok saol canım. Rabbim bi kez daha yasatmasın cigerim yandı derler ya işte o durumdayım. tüp bebekte ilk denememdi.. ama sonuna kadar mücadele edicem ... senin kaçıncı denemen canım

canım seni azminden dolayı kutluyorum çünkü herşeye rağmen dimdik ayakta durmamız lazım. Benim 3. Denemem oldu bugün 8. Günüm negatif sonuç almaktan çok korkuyorum bide çok güçsüz bi yapım var. Test günü yaklaştıkça içim titriyo. Bu yolda yürüyen herkesin Allah yardımcısı olsun. Kimseye o negatif sonucu göstermesin. Amiiinn

Ya yemin ediyorum sinirden titriyorum millet tüp bebek yapıyor anneleri duymuyor ben tedaviye başladığım günden beri her gün aayıp düzenli rapor isteyenler var yine onlar teyze hala neyse bugün kayınvalidem arıyor gün e gitmiş belki 50 kişi oluyorlar ızaktan akaba sayılırlar hepsi dedikoducu şimdi arıyor beni yok efendim süheyla demiş ki bir yumurta kabul etmesin iki üç yumurta koysunlar oldu canım doktorsan gel sen yap yransferi gerizekalı yaaa size ne oluyor ayrıca kaynana sen niye gidip el aleme anlatıyorsun benim özelimi bu sefer olmazsa ahh yazııkk olmamış lar gelmeye başlar bak gereksiz yere ağylcm şimdi anlayışsız cahiller yok efendim biri demişki bilmem kim yapmış tutmamış sonra doğal olmuş banane yani o ben miyim yani olmazsada bu uğursuzların kötü enerjisinden olmayacak hepsi biliyor bugün transfer olacağını

Valla canim acik acik soyle sen soyleyemiyosan esine soyle o desin soyleme etme diye hata yaptigini bilsin yanlis anlamayin kaynana diye demiyorum annem ayni seyi yapti dayimin oglu aradi beni hayirli olsun diye ona da dedim sagol ama anneme kimseye soylemem dedim butun sulaleye demis dedim adam dondu kaldi umrumda degil hemen annemi aradim allahtan anlatma dedim diye kivirmaya basladi tabi kimseye hatir etmiyorum artik ona bisey deme buna bisey deme sonra da aman stres yapma bebek olmaz eee firsat birakiyolarmiki stres yapmayalim neyse sayende icimi döktüm:))) dert etme bosver ne derlerse hee evet de gec sallama

cnm bu sana tecrübe olsun bir dha söylemezsin sıkma canını buda bir etken stres yapma bu benim 4.denemem annemin bile haberi yok

canım ben kayın validemle alt üst oturuyorum tüp bebeği bırak çocuk istediğimden bile haberi yok. Birde kendi annem biliyor. Arkadaşlarıma bile sölemiyorum. Çocuk yapmıyomusun diye soranan beni özelim kimseyi ilgilendirmez diyorum. Bu durumnda biraz içe dönük olmak en iyisi doktorum öle demişti.

Yaa transferim oldu ama teek :(( beş emvriyoda iki tane kalmış ikisini edecektişer emriyolog iki dedi bi girdim de tek dedi yapamam yumurtalıklar çok büyümüş riskli olur dedi moralim bozuldu yine donduralacak embriyoda yok çıkınca transfer edilmeyen ikinciyi isterseniz donduralım dedi ama emriyolog çok iyi kalitede diyemem diyince istemedim üstüne birde çok kötü sıkıştım sürgüye yaptırdılar o arada bi gülme tuttu göbeğim sallana sallana bi güldüm yatak battı :)) o ara birşey olmamıştır değil mi birde eşim diyor ki hamile misin şimdi yazık yaa :))

Yaa transferim oldu ama teek :(( beş emvriyoda iki tane kalmış ikisini edecektişer emriyolog iki dedi bi girdim de tek dedi yapamam yumurtalıklar çok büyümüş riskli olur dedi moralim bozuldu yine donduralacak embriyoda yok çıkınca transfer edilmeyen ikinciyi isterseniz donduralım dedi ama emriyolog çok iyi kalitede diyemem diyince istemedim üstüne birde çok kötü sıkıştım sürgüye yaptırdılar o arada bi gülme tuttu göbeğim sallana sallana bi güldüm yatak battı :)) o ara birşey olmamıştır değil mi birde eşim diyor ki hamile misin şimdi yazık yaa :))

inşallah kavuşmuşsundur canım bebeğine hayırlı uğurlu olsun rabbim nasib ettiyse seninledir bebişin

Ay o surgu felaket zaten. 3 gun oncede benim transferim oldu. BM'de istedim. Ve benide krize soktu. Korkma olacaksa Allah'im zaten
Nelere rağmen veriyor. Biraz kikirdemekten birşey olmaz. İnşallah sonucu alınca buradan kikirderiz hep birlikte.

hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasib etsin. ya yumurtalıkların büyümesiyle ne alakası varmış onu anlamadım.

Back