• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Cnm mrb test yap sonucu ogren ve pozifse prpgestan ignesi yaptir cunku kanama iyi degil dusuk tehlikesi oldunu gosteriyor.o yüzden mutlaka tetbir al

Ya resmen dr bana son dk golü attı transfere girmeden embriyolog iki tane dedi içeri girdim sormasam bilmeyecektim iki tane drğil mi dedim yok dedi neden dedim yumurtalıklar büyümüş dedi riskli olur tam muayene masasında birşey yapamadım birde o zaman ikiz olmaz dedim ne yapacaksın diyor riskli çok var diyor ikiz olup beşinci ayda kaybeden tutacağı varsa tutar dedi saçma kendi sitelerinde tek emriyo başarısı %28 iken iki emriyo %45 yazmışlar off ya baştan beri stresli aksilikler dizisi bir süreç Allaha tevekkül ediyorum ama gerçekten umudum %20:(

Kızlarrrr ya birşeyler sormak istiyorum..

biz ilk 2 tüp bebek denememizi göztepe medical park da denedik, maalesef negatif ikiside.. 2. negatif sonucu geçen hafta aldık maalesef bazılarınızın bildiği üzere. 2 tüp bebek de aynı hastanede ama farklı doktorlarda yaptırdık. 2. denememiz dondururlmuşlarla idi, sonuç negatif olunca doktorla görüşmeye gittik o da önceki doktorun çalıştığı embriyologun farklı oldugunu, kendisininkine güvendiği ve diğerinin başarı oranı %30 larda iken kendilerininkinin %55 lerde olduğunu söyledi. ben ama sonuçta dondurulmş embriyolar çözüldüğünde sağlıklı diye yerleştirdiniz dedim, o da ama ilk hallerini bilmiyoruz, o vakit çok daha önemli önemli dedi...

biraz ikna olur gibi olduk, biraz mantıksız bulur gibi olduk ama tam olarak bilemedik...

1)aynı hastanede doktorların kullandığı embriyolog ve yumurta-sperm kalitesini inceleme ekipman ları farklı olabilir mi? doktor bizle kafa mı buldu acaba?... hiç böyle şeyle karşılaşan yada duyan oldu mu?:26:...

2)3. denemeizi yaptırmadan önce biraz durup düşünmeyi, araştırmaya karar verdik. ama yine medical park da ikinci doktorla (Aytuğ bey) yoksa umut veya başka bir merkezde mi yapsak bilemedik?önerisi olan var mı?.:16:.

3) 1. denemizi nisan da, 2. yi de ekim de yaptırdıkk, 3. için sizce birkaç ay beklemelimiyiz, ne dersiniz?.......bu kadar kısa sürede bu kadar ilaç a maruz kalması vücudun sistemlerini uzun süreli bozar mı ki acep her ne kadar doktor bir sakıncası yok dese de?...:44:.

Kızlarrrr ya birşeyler sormak istiyorum..

biz ilk 2 tüp bebek denememizi göztepe medical park da denedik, maalesef negatif ikiside.. 2. negatif sonucu geçen hafta aldık maalesef bazılarınızın bildiği üzere. 2 tüp bebek de aynı hastanede ama farklı doktorlarda yaptırdık. 2. denememiz dondururlmuşlarla idi, sonuç negatif olunca doktorla görüşmeye gittik o da önceki doktorun çalıştığı embriyologun farklı oldugunu, kendisininkine güvendiği ve diğerinin başarı oranı %30 larda iken kendilerininkinin %55 lerde olduğunu söyledi. ben ama sonuçta dondurulmş embriyolar çözüldüğünde sağlıklı diye yerleştirdiniz dedim, o da ama ilk hallerini bilmiyoruz, o vakit çok daha önemli önemli dedi...

biraz ikna olur gibi olduk, biraz mantıksız bulur gibi olduk ama tam olarak bilemedik...

1)aynı hastanede doktorların kullandığı embriyolog ve yumurta-sperm kalitesini inceleme ekipman ları farklı olabilir mi? doktor bizle kafa mı buldu acaba?... hiç böyle şeyle karşılaşan yada duyan oldu mu?:26:...

2)3. denemeizi yaptırmadan önce biraz durup düşünmeyi, araştırmaya karar verdik. ama yine medical park da ikinci doktorla (Aytuğ bey) yoksa umut veya başka bir merkezde mi yapsak bilemedik?önerisi olan var mı?.:16:.

3) 1. denemizi nisan da, 2. yi de ekim de yaptırdıkk, 3. için sizce birkaç ay beklemelimiyiz, ne dersiniz?.......bu kadar kısa sürede bu kadar ilaç a maruz kalması vücudun sistemlerini uzun süreli bozar mı ki acep her ne kadar doktor bir sakıncası yok dese de?...:44:.
Slm. Benm üç deneme oldu üçüde her adette. Ara vermeden yaptım. Dr bir sorun olmaz aralıksız dedi. Ve kısmet üçüncüde tuttu Geçen hafta keseleri gördük ikiz. Bi hafta sonrada muayene var.

cok ama cok sevindim saglıklı çözünmelerine benim de iki tane.merak ediyorum tabi.senden güzel haberler bekliyorum arkadasımmm

Hayırlısı olsun, sonu bebişli olsun. İki ay nedir ki, hemen geçi verir. Bir bakmışsın hamilesin inşeAllah.

İki tane donmuş 5. gün embriomuz vardı, elhamduLillah ikisi de sağlıkla çözüldüler. İki tane transfer edildi. Bakalım, Allahtan hayırlısı.

Gunaydin Kislar dun itibariyle ilaclara basladim busefer farkli bi ilacc Verdi Doktor Allahin izniyle insallah bu sefer son olur dualarinizi eksik etmeyelim Kislar birbirimuzden Allahim hepimizinde hayirli sonyzclarla so'n tedavomiz olsun sevgiler

c.ertesi test günüm ama ben ya yarın yada cuma yapmayı düşünüyorum ama bulantı için merkezi arasammı die düşünüyorum

meraba cnm bişey sormak istiyorum kaç gün iğne kullandın ne kadar yumurtan oluştu acaba ben dün kontrole gittim 7 tane merional 150 vurulduğum halde doktor sağda 2,solda 1 yumurta büyümüş görüyorum dedi pazartesiye kadar iğnelere devam edicem acaba bu arada daha yumurtam büyürmü yoksa o kadarmı olur çok kafam karıştı

meraba cnm bişey sormak istiyorum kaç gün iğne kullandın ne kadar yumurtan oluştu acaba ben dün kontrole gittim 7 tane merional 150 vurulduğum halde doktor sağda 2,solda 1 yumurta büyümüş görüyorum dedi pazartesiye kadar iğnelere devam edicem acaba bu arada daha yumurtam büyürmü yoksa o kadarmı olur çok kafam karıştı

canım benim ilaçlarım biraz ağırdı 10 gün boyunca pregon300 merional150 kullandım son 5 gün certotayt kullandım çatlamasınlar diye 17mm 22mm arasında büyüdüler doktor 7-8 tane sayıyordu 11 tane çıktı

Canım az yumurta çok kalite demektir. Sayıya takılma. Tek yumurtayla bebeyini kucağına alanlar o kadar çok ki. Üstelik bazen az denen sayı opu zamanı daha fazla çıka biliyor. Nelere şahit olmadık ki... Senin ilaç dozu aza ayarlanmış, inşeAllah daha kaliteli yumurtalar olucaktır.

Bende şimdiye kadar 15+14+19 yumurta toplandı. Elde ne var... son iki embrioma bel bağladım. İnşeAllah beni brakmazlar. Yani sayı hiç önemli deyil. Tek olsun, ama senin olsun.

Canım az yumurta çok kalite demektir. Sayıya takılma. Tek yumurtayla bebeyini kucağına alanlar o kadar çok ki. Üstelik bazen az denen sayı opu zamanı daha fazla çıka biliyor. Nelere şahit olmadık ki... Senin ilaç dozu aza ayarlanmış, inşeAllah daha kaliteli yumurtalar olucaktır.

Bende şimdiye kadar 15+14+19 yumurta toplandı. Elde ne var... son iki embrioma bel bağladım. İnşeAllah beni brakmazlar. Yani sayı hiç önemli deyil. Tek olsun, ama senin olsun.

amin canım az olsun bizim olsun 11den benimde 3 kaldı kullandığım o ağır ilaçlarda cabası

Slm. Benm üç deneme oldu üçüde her adette. Ara vermeden yaptım. Dr bir sorun olmaz aralıksız dedi. Ve kısmet üçüncüde tuttu Geçen hafta keseleri gördük ikiz. Bi hafta sonrada muayene var.

canım ne güzel söylüyorsun ya bana umut oldun üçüncü denemende ikiz ne güzel Rabbim nazarlardan saklasın bizlere de nasip etsin

canım az yumurta çok kalite demektir. Sayıya takılma. Tek yumurtayla bebeyini kucağına alanlar o kadar çok ki. üstelik bazen az denen sayı opu zamanı daha fazla çıka biliyor. Nelere şahit olmadık ki... Senin ilaç dozu aza ayarlanmış, inşeallah daha kaliteli yumurtalar olucaktır.

Bende şimdiye kadar 15+14+19 yumurta toplandı. Elde ne var... Son iki embrioma bel bağladım. Inşeallah beni brakmazlar. Yani sayı hiç önemli deyil. Tek olsun, ama senin olsun.

inşallah cnm ağzın bal yesin içime su serptin dünden beri kendimi yedim 3 yumurta oluştu ya onlarda kalitesiz olursa diye ilaç dozu aza ayarlanmış demişsin ben sabah akşam lucrin vuruyorum 10 ünite bide akşamları merional 150 ama 2 toz 1 su şeklinde yani iki iğne sayılır sen neler kullandın ne kadar kullandın

Hayırlı ugurlu olsun canim. Mesela benim testimde negatif cikti. Bugunlerde adetimi bekliyorum.yani bu adetimde hemen
baslayabilir miyim. Yani sen negatifi gorduguun hemen arkadindan gelen adetin le mi tedaviye basladin. ? biraz sonra dr.la goruscem. Bu negatif sonuc uzerine.bir saat sonra goruscez. Hemen diyeyim o zaman bugun yarin hastalanirsam hemen 2.ye baslayalim diye......

Hayırlı ugurlu olsun canim. Mesela benim testimde negatif cikti. Bugunlerde adetimi bekliyorum.yani bu adetimde hemen
baslayabilir miyim. Yani sen negatifi gorduguun hemen arkadindan gelen adetin le mi tedaviye basladin. ? biraz sonra dr.la goruscem. Bu negatif sonuc uzerine.bir saat sonra goruscez. Hemen diyeyim o zaman bugun yarin hastalanirsam hemen 2.ye baslayalim diye......

Hadi görüş doktorla ve bana umut ol bende en çok bunu merak ediyorum acaba en erken ne zaman başlamalıyım diye birde şu histeroskopi kafamı karıştırdı onu da sor doktoruna

kızlaaaarrrrrrrr endometrozis hastasıyım 30 yaşındayım 1 laparoskopi 1 aşılama 1 histeroskopi oldum gbelik olmadı :) amh 1,83 aralıkta 1.tüp bebek denemesi inşallah hayırlısı :)

kızlaaaarrrrrrrr endometrozis hastasıyım 30 yaşındayım 1 laparoskopi 1 aşılama 1 histeroskopi oldum gbelik olmadı :) amh 1,83 aralıkta 1.tüp bebek denemesi inşallah hayırlısı :)

Hayırlı olsun canım hangi aşamadasın transferin oldu mu?

canım ne güzel söylüyorsun ya bana umut oldun üçüncü denemende ikiz ne güzel Rabbim nazarlardan saklasın bizlere de nasip etsin

Hadi görüş doktorla ve bana umut ol bende en çok bunu merak ediyorum acaba en erken ne zaman başlamalıyım diye birde şu histeroskopi kafamı karıştırdı onu da sor doktoruna

Sorularimi hazirladim zaten. Histeroskopi de bunlardab biri...slmdi sedrus bizm niye tutmadi? Embriyo kromozom vs disinda bizim rahimde neden tutynmadilar di mi?
1-rahim kalınlıği
2-kan pihtilasmasi
3-yuksek bagisiklik
4-transferden sonra kanda hirmon takipleri
5-histeroskopi
6-genetik tani testleri.
Yani aklima gelenler bunlar..brazdan sorcam

Back