2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

harika cok sevindim.insaallah bir an evvel hayırlısıyla sana sımsıkı tutunurlar.ben de henüz beklemedeyim. 2 ay sonra dusunuyorum kısmetse...
embriyolar kac taneydi saglıklı olarak cozunduler dememkki masallah.takipteyim

Amin canım. Başladım ve dün nihayet donmuş embriolarımı aldım elhamduLillah. 11 kasım test günüm inşeAllah. Sen ne durumdasın? Hala bekleme durumumu?

harika cok sevindim.insaallah bir an evvel hayırlısıyla sana sımsıkı tutunurlar.ben de henüz beklemedeyim. 2 ay sonra dusunuyorum kısmetse...
embriyolar kac taneydi saglıklı olarak cozunduler dememkki masallah.takipteyim

Hayırlısı olsun, sonu bebişli olsun. İki ay nedir ki, hemen geçi verir. Bir bakmışsın hamilesin inşeAllah.

İki tane donmuş 5. gün embriomuz vardı, elhamduLillah ikisi de sağlıkla çözüldüler. İki tane transfer edildi. Bakalım, Allahtan hayırlısı.

pogestan iğne kullanan varmı aranızda kızlar iğne yerlerim ceviz gibi şişmeye başladı sizdede varnı böyle sorun sebebini bilen varmı

ıgne yağlı olduğu ıcın yapıyor .. sana tavsıyem pamuğa alkol döküp ıgneye yerınde gezdır... cok zor bı durum bılırım .. Allahtan bu sefer hıc ıgne olmadım jelle mutlu mesut gecınıyoruz

kızlar benim günüm aydın olmadı malesef, kanamam var doktor kan tahlili yaptıdı sonucun düşmüşse düşük yapıyosundur dedi moralim çok bozuk bebeğimi kaybetmek istemiyorum lütfen dua edin bana....

kızlar benim günüm aydın olmadı malesef, kanamam var doktor kan tahlili yaptıdı sonucun düşmüşse düşük yapıyosundur dedi moralim çok bozuk bebeğimi kaybetmek istemiyorum lütfen dua edin bana....

Canım inşallah senin gebeliğin devam eder iğne filan vermedimi

cnm bunu söyleyen tüp bebek doktorunmu düşük engelleyici bir iyne varmış tüp bebek doktorunla görüş canım

tüp bebek doktorumlada diğer doktorumlada konuştum ikiside aynı şeyleri söyledi iğne oldum sonucun çıkmasını bekliyorum...

canım olumsuz olması endişelendiriyor beni alakası olurmuki acaba

Bende kullaniyorum hem progestan igne hem crinone jel igne yerlerim oyle hale geldiki hemsire igne yapacak yer bulamadi gecen aksam dusta masaj yap dedi hemsire bi de yatarken pamuga alkol dokup igne yerlerine koy sabaha kadar kalsin dedi

Bende kullaniyorum hem progestan igne hem crinone jel igne yerlerim oyle hale geldiki hemsire igne yapacak yer bulamadi gecen aksam dusta masaj yap dedi hemsire bi de yatarken pamuga alkol dokup igne yerlerine koy sabaha kadar kalsin dedi
ah canım ahhhhh bende sabah düşük iğnemi vurdurdum 4 günde bir yapılacaktı bugün 3. sü yapıldı pruluton depot birde yağlı ki nasıl yakıyor sorma
kızlar az önce embriyolog aradı 10yumrtamın 10 da döllenmiş çok mutlu oldum maşalah inş 5. güne dayanırlar
canım çok sevindim senin adına tebrik ederim ne güzel bu kadar embriyon mutlaka 5. güne gider merak etme
keseyi görmeye gitmedim çünkü benimki geç tutunma.
anladım canım inşallah benim bebeğimde geç tutunmuştur anneciğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…