- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #9.661
Siz nasil oldunuz dr.la gorusebildiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah yarin sonuçlarınızi yükselmiş görür sunuz
Bu arada ben de simdi gittim kan verdim hadi hayırlısı. . Biliuorum erken ama... test tarihim perşembe. . Ama idrar da cikmayinca ben de merak icindeyim. 6.30 da sonuc çıkacak insallah. Dua edin lutfen
canım benim yazını okuyunca geçen sene yaşadıklarım aklıma geldi. Benimde 12. Gün 67 14. Gün 113 ve 10 gün sonra gittiğimde 113 de sabit kalmıştı değerim transferden tam 1 ay sonra kanamam başladı anlayacağın sonu hüsran. İnşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamassın bebeğin sana sımsıkı tutunur. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Benimde transferin 6. Günü bugüncanım çok kötü bi durumdayım 2 gün içinde aynı sonuçla karşılastım netten arastırıyorum kimyasal gebeliğin göstergesi olabilir ceavpalaar bu yönde.. ne düşünecegimi ne diyecegimi sasırdım umarım degerim artar yarın test yaptrcam bakalım
canım benim yazını okuyunca geçen sene yaşadıklarım aklıma geldi. Benimde 12. Gün 67 14. Gün 113 ve 10 gün sonra gittiğimde 113 de sabit kalmıştı değerim transferden tam 1 ay sonra kanamam başladı anlayacağın sonu hüsran. İnşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamassın bebeğin sana sımsıkı tutunur. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Benimde transferin 6. Günü bugün
test günün gelmeden zaten üzülme 10.günden önce kesin sonuç belli olmazmış bn bugün o kadar çok şeyler okudumki o yüzden erken teste karşıyım aslında inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyordur canım benm Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasib etsin1.20 negatif... ama umudumu koruyorum
tüp bebek yaptırıp sonuç bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun bekleyiş süreci çok zor kimi kimyasal kimi dış ve kimisinde boş gebelikten yana endişeli Allah sabır versin hepimize kaç gündür sorularima cevap bekliyorum ama beni takan yok arkadaşlar lutfen banada yardımcı olun ben 3 aşılama ve 4 tüp bebek yaptım ilk defa bu son yaptığım tu çok üzüldüm ağladımttu 5.gün embriyosu 8ekimde transferim yapıldı 4 gün önce gittiğim doktor boş gebelik dedi %90 şans verdi çok üzüldüm ağladım transferin yapıldığı klinige gittim bugün boş gebelik ded demek için daha erken dedi yoklar sac kesesi yok ama golgesi var dedi haftaya çarşambaya randevu verdi şimdi sormak istediğim siz kaçıncı haftada bebeği gordunuz belirti olarak neler yaşadınız bebeği görene kadar bende tek bir belirti bile yok 6+2günlük geceyim ve yok saç kesesini ne zaman gordunuz Allah rizasi için yardım edin cik korkuyorum
tüp bebek yaptırıp sonuç bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun bekleyiş süreci çok zor kimi kimyasal kimi dış ve kimisinde boş gebelikten yana endişeli Allah sabır versin hepimize kaç gündür sorularima cevap bekliyorum ama beni takan yok arkadaşlar lutfen banada yardımcı olun ben 3 aşılama ve 4 tüp bebek yaptım ilk defa bu son yaptığım tu çok üzüldüm ağladımttu 5.gün embriyosu 8ekimde transferim yapıldı 4 gün önce gittiğim doktor boş gebelik dedi %90 şans verdi çok üzüldüm ağladım transferin yapıldığı klinige gittim bugün boş gebelik ded demek için daha erken dedi yoklar sac kesesi yok ama golgesi var dedi haftaya çarşambaya randevu verdi şimdi sormak istediğim siz kaçıncı haftada bebeği gordunuz belirti olarak neler yaşadınız bebeği görene kadar bende tek bir belirti bile yok 6+2günlük geceyim ve yok saç kesesini ne zaman gordunuz Allah rizasi için yardım edin cik korkuyorum
ay canım benim rabbim bir adaha yasatmasın ... peki o an kanaman olmadan önce içinde kasık agrıların filan varmıydı .. allahım kimseye yasatmasın her yönden yoruldum yıkıldım çok zor anlıyorum çok zor
Siz nasil oldunuz dr.la gorusebildiniz mi?
görüştüm bişey olmaz kahve rengi lekeden cuma kontrole gel dedi ama benim lekelenmelerim devam ediyo kendi çalıştığım hastanede kontrole gidicem yarın
canım benim transferin 3. Gününden sonra fena halde sol kasığım ağrıyodu. Hatta doktor dış gebelikten şüphelenmişti. Değerim düşmeden sabit kalmıştı kanamam başladıktan sonra değerlerim düşmeye başladı. Yani kimyasal gebelikti.Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum rabbim kimsete yaşatmasın. Seninde güzel haberlerini almak ümidiyle canı gönülden dua ediyorum allah yar ve yardımcın olsun tatlım
Cok mutsuzum benim negatif ama yarin yine baktircam kan
Canim inşallah degerlerimiz artar inşallah meleklerimiz bizimledir
Canim inşallah degerlerimiz artar inşallah meleklerimiz bizimledir