- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.481
Tebrik ederim canim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin bizede dua edin bizlerde buradan hayirli haberler verelim inşallahIyiyiz canim allaha sukur doktordan ablama geldim simdi, ikiz canim Allaha Şükür kalp atisi duymadik birinin kalp atisi gozukuyo ama daha bir iki gundur olusmus yeni dedi digerinin kalp atisi gozukmuyo henuz ama onun da durumu iyi icinde cenin var dedi allaha cok sukur
Iyiyiz canim allaha sukur doktordan ablama geldim simdi, ikiz canim Allaha Şükür kalp atisi duymadik birinin kalp atisi gozukuyo ama daha bir iki gundur olusmus yeni dedi digerinin kalp atisi gozukmuyo henuz ama onun da durumu iyi icinde cenin var dedi allaha cok sukur
12.gün 90,14 çıkan değerim..bugün 14.gün ve sonucum az önce geldi...36 ya düşmüş....neden oluyor şimdi bu...doktorumada ulaşamıyorum...sanırım ağlayacağım...
sanırım kimyasal gebelik canım.benim de ilk denememde olmuştu.540 a kadar yükseldi sonra düşmeye başladı.offf offf üzüldüm senin adına.söylemesi kolay diyeceksin ama inşallah bir sonraki denemen hayırlı olur.bak bu benim 4. denemem.halaa kendime hamileyim demeye korkuyorum.olacak senin de inan canım...
Canim bugun banada dedi estrofemi neden kullaniyosun diye sordu bu haftada ic haftaya birak dedi bilmiyorum neden
Iyiyiz canim allaha sukur doktordan ablama geldim simdi, ikiz canim Allaha Şükür kalp atisi duymadik birinin kalp atisi gozukuyo ama daha bir iki gundur olusmus yeni dedi digerinin kalp atisi gozukmuyo henuz ama onun da durumu iyi icinde cenin var dedi allaha cok sukur
Merhabalarr
beni de bugun umut tup bebekten aradilar keseye gormeye gittiniz mi diye kesenin gorundugunu haftaya carsamba kalp atisi icin kontrole cagirildigimi söyledim bana da estrofemi birak dedi igneye jele coraspin e devam edin dedi burdaki doktorum elevit ve folikasit i ayni anda almana gerek yok dedi hemsireye sordum ulun bey ikisini vermisti ama folikasiti birakiyim mi dedim birakin cunku elevitin icinde folikasit var dedi.. coraspin de kan sulandiriciymis ben bilmiyordum bizim neden kan sulandiriciya ihtiyacimiz olur ki kanamaya neden olmaz mi ki :s
Allaha cok sukur canim Doktor da zaten kararsiz kaldi bende tup bebek merkezini aramayi unuttum icmicem ama estrofemi kendim karar verdim:))gebelikte normalde kullanılmıyormuş.tüp bebekte rahimi kalınlaştırmak için kullanıyorlar.kalp atışı duyulunca bıraktırıyoruz dediler bana.amaaan boşverelim bunları.hamilemiyiz neyiz biz yahuuuu.inanamıyorum ne güzel
Tebrik ederim canim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin bizede dua edin bizlerde buradan hayirli haberler verelim inşallah
12.gün 90,14 çıkan değerim..bugün 14.gün ve sonucum az önce geldi...36 ya düşmüş....neden oluyor şimdi bu...doktorumada ulaşamıyorum...sanırım ağlayacağım...
canım gözün aydın....çok şükür....maşallah diyim....canım sen kaçıncı haftadasın...sona det tarihin neydi...transfer tarihin ve ilk kan tahlilin kaçtı???canım çok soru sordum ama bende çarşamba gideceğimde merak ediyorum...
Tesekkur ederim canim bugun 6. Haftam bitti transfer 10 ekim ilk kan tahlilimi 8. Gun yaptirmistim 93 tu. 5. Gun embriyo transferi
Canm bu değerler ikiz için düşük değilimi. Benm 12 gün 900 dü. Neyse sen sonuca bak. İyide ikizmiş. Benimde transferm 9 ekimdi. Bu şekil bende 6 haftalık mı oluyo. Dr söylemedi Heyecandan da unuttum sormayı. Onbeş gün sonra gene muayene var acaba son muayenemi olack yani tüp yaptığımız yerde son mu. Kaç aya kadar dahildr.
Canm bu değerler ikiz için düşük değilimi. Benm 12 gün 900 dü. Neyse sen sonuca bak. İyide ikizmiş. Benimde transferm 9 ekimdi. Bu şekil bende 6 haftalık mı oluyo. Dr söylemedi Heyecandan da unuttum sormayı. Onbeş gün sonra gene muayene var acaba son muayenemi olack yani tüp yaptığımız yerde son mu. Kaç aya kadar dahildr.[/QUO
ben transferden sonra tüp bebek merkezine gidip hiç muayene olmadım burda kendi doktoruma gittim.merkezi arayıp dün sordum ilk muayene ücretlimi diye.evet dediler.300 tl miş.allah allah bu ne soygun yaaa.o kadar para veriyoruz yetmiyomu.sizinki anladığım kadarıyla ücretsiz.özel değilse hangi merkez???
Canm bu değerler ikiz için düşük değilimi. Benm 12 gün 900 dü. Neyse sen sonuca bak. İyide ikizmiş. Benimde transferm 9 ekimdi. Bu şekil bende 6 haftalık mı oluyo. Dr söylemedi Heyecandan da unuttum sormayı. Onbeş gün sonra gene muayene var acaba son muayenemi olack yani tüp yaptığımız yerde son mu. Kaç aya kadar dahildr.
Canm bu değerler ikiz için düşük değilimi. Benm 12 gün 900 dü. Neyse sen sonuca bak. İyide ikizmiş. Benimde transferm 9 ekimdi. Bu şekil bende 6 haftalık mı oluyo. Dr söylemedi Heyecandan da unuttum sormayı. Onbeş gün sonra gene muayene var acaba son muayenemi olack yani tüp yaptığımız yerde son mu. Kaç aya kadar dahildr.[/QUO
ben transferden sonra tüp bebek merkezine gidip hiç muayene olmadım burda kendi doktoruma gittim.merkezi arayıp dün sordum ilk muayene ücretlimi diye.evet dediler.300 tl miş.allah allah bu ne soygun yaaa.o kadar para veriyoruz yetmiyomu.sizinki anladığım kadarıyla ücretsiz.özel değilse hangi merkez???
Aynen bana da oyle dediler muayene 225 liraymis bende gitmedim tekrar elvinnur Kıbrıs'ta yasiyo bildiğim kadariyla orda farkli olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?