2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar ilk hcgm 35 küsürdü. aynı gün merkezimde 30 çıkmıstı. doktorum 3-4 rakam oynar sorun degil gebesin demişti. 2 gün sonra hcg yaptırdım tekrar 33.60 çıktı sanırım bebeğimi kaybediyorum pazrtesi tekrar hcgme baktrcam yükselme olmazsa kesin dış gebelik

Son düzenleme:
Canim nerelerdesin biseyin yok di mi merak ettim seni ve yegenimi :))

yok çok şükür canım dün çalıştığım için eve geç geldim malum yol uzun olunca sonrada yorgundum uyudum sabahda kahvaltı falan yaptık tekrar uyudum:))iyiyiz allaha şükür siz nasılsınz şimdide seni merak ettimde bi bakim dedim tekiz ikizmi senin ki diye:)sağlıklı olsunlarda inşallah haberini bekliorum

ıns hersey yolunda gıder ..

Kızlar daha önce yazmıştım.12. Gün değerim 90.14 çıkmıştı. Bugün 14.gün ve doktorum test yaptırmamı istedi.ama gitmeye korkuyorum .en az 2 katı çıkması gerekiyor sanırım. Bide şunu sorcam. Ev işi yapıyormusunuz? Herkes sakın kolunla bir yere uzanma ? Ağır bişi kaldırma ..ben şimdi nevresim değiştirmek istiyorum ama sanırım yapmamam gerekiyor ?

Mrb bende de olmustuu hemde cok şiddetle agliyordum resmen ben bol sivi ve yumurta beyazi yemistim merkezin onerisiylee

bence hiiiiç korkma değerin çok iyi çıkmış.zaten değer 50 üstü olunca gebelik adına iyi bir değer.benim 11. gün 43 çıkmıştı 13. gün de 126.senin de değerin artacak.hadi git yaptır işkence etme kendine.güzel haberi al biran önce.canım ben de ilk öğrendiğimde pek dikkat etmedim.ufak işler yaptım.ama hafif bir kanamam oldu şimdi hiiiçbirşeycik yapmıyorum.bence sen baştan dikkatli ol.öğretmenim işe gittim geldim kendimi biraz fazla yordum.şimdi raporluyum...ilk 3 ay dikkat etmek gerekiyor...hadi hayırlısı hepimiz için...

kızlar birşey sormak istiyorum.kalp atışını duyduktan sonra estrofem adlı ilacı bıraktırdı merkez.siz hala kullanıyormusunuz merak ettim???hafif kanamam olunca kan sulandırıcıları da kestiler.şuan sadece progestan kullanıyorum....

merhaba bayanlar yeni transfer yapanlara Allahtan dilerim sağlıklı bir şekil de bebeklerinize kavuşursunuz. ben yeni aranıza katıldım aranında boş gebelik yaşayan varmı bu benim 4.denemem ilk üçü tutmadı dördüncüsünü 8 ekimde yaptım 5.gun transferiydi herşey güzel gidiyordu taki perşembeye kadar 5+7 günlük ama doktor boş gebelik olduğunu söylüyor pazartesi tekrar gidecem eğer bebek yoksa aldiracaklar hiç bir belirti yasamadim suandada. yok benim gibi olan varsa yardımcı olabilirmi. umudumu kaybetmek istemiyorum

Hayirlu olsun canım insaallah bir duru embriyon olur
Canım inşallah degerin yukselir dualarim seninle
Sakin yapma canim ilk 12 hafta dusuk riski fazla tup bebeklerde

canım tedavin hayırlı olsun neden düşük doz başlandı ?yumurta rezervin iyidir belki ben gonal _f 300 ile başladım

canım bende pco var. OHSS oluyorum. çok yumurta oluyor ama hepsi sağlıksız oluyor çok yumurta olduğu için. o yüzden daha az sayıda yumurta elde etmeyi amaçlıyo doktor. e2 ne kadar yüksek olursa o kadar kalitesiz yumurtalar oluyor. tabi çok düşük olması da iyi değil. senin dozun normal olan aslında benimki mecburiyetten biraz

çok teşekkür ederim arkadaşım gerçekten çok yardımcı oldun gerçekten sizlerden gelen yazıları okuyunca rahatlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

sağol arkadaşım yorumun için, ama ben dinlenemiyorum çünkü çalışıyorum çok sık oturmuyorumda ayaktada kalmıyorum ama her türlü belim ağırıyo transferden bi hafta sonra işe başladım ne olucak bilmiyorum....

Iyiyiz canim allaha sukur doktordan ablama geldim simdi, ikiz canim Allaha Şükür kalp atisi duymadik birinin kalp atisi gozukuyo ama daha bir iki gundur olusmus yeni dedi digerinin kalp atisi gozukmuyo henuz ama onun da durumu iyi icinde cenin var dedi allaha cok sukur

ayyyy çok mutlu oldum.tebrik ediyorum seni.kocaman MAŞALLAH üçünüze de...sağlıklı hamilelikler diliyorum sana...

Canim bugun banada dedi estrofemi neden kullaniyosun diye sordu bu haftada ic haftaya birak dedi bilmiyorum neden

ayyyy çok mutlu oldum.tebrik ediyorum seni.kocaman MAŞALLAH üçünüze de...sağlıklı hamilelikler diliyorum sana...

Teşekkür ederim canim simdilik sorun yok insallah sonuna kadar hayirlisiyla gider ikisi de saglikla kucagimda olsun insallah

Canim bugun banada dedi estrofemi neden kullaniyosun diye sordu bu haftada ic haftaya birak dedi bilmiyorum neden

gebelikte normalde kullanılmıyormuş.tüp bebekte rahimi kalınlaştırmak için kullanıyorlar.kalp atışı duyulunca bıraktırıyoruz dediler bana.amaaan boşverelim bunları.hamilemiyiz neyiz biz yahuuuu.inanamıyorum ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…