2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

FLZARDA ...benım ıdrarda cıktı ama soyle bısey var degerım yüksek olduğu ıcın cıkmıs.. ıkız dıe düşünüyor doktor ..belkı senın tektır saklanmıstır senden hemen canını sıkmaa.. egrı oturalım doğru konuşalım olmasa bıle canını sıkma yasamın ve evlılıgın tadını çıkar 3 kere negatıf görmüş bırı olarak dıyorum.. uzuluyoruz ama dünyanın sonuda degıl yasama bir kere gelıyorz boşuna dememısler eger ıstedıgınız olmuyorsa ya hayırlı degıldır yada en guzelı sızın olacaktır.. herseyın zamanı var..inşallah hamıle olduğunu ögrenırsın..

Son düzenleme:
Süper işte gebelik var bu değerlere göre 2 gün sonra mutlaka yine baktır 1000 leri geçince yavas yavas kese olusmaya baslıyor bakalım değerin kaç olcak 12. Gün kaçtı???

sağol umarım herşey Allahımın izniyle yolunda gider... 12. gün 17, 15. gün 109, 19. gün 592....

Güzelim benimde 2 embriyosu ama 22 adet yumurta toplandı 16 döllendi hemde 16 birinci kalite bunun la çokla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum

Son düzenleme:
Güzelim benimde 2 embriyosu ama 22 adet yumurta toplandı 16 döllendi hemde 16 birinci kalite bunun la çokla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum

Yani sende 16 tane birinci kalite embrio olduğu halde 2.gün transferimi yapıldı? Doğrumu anlamışım? Kaç tanesi ve kaçıncı günde donduruldu? Bu sizin kaçıncı denemenizdi? Doğru anlamışsam dr niye böyle yaptığı için ne açıklama verdi acaba? Çok merak ettim gerçekten:26:

Ben şimdiye kadar ya embrio sayısı az olduğu için, ya düşük kalitede olduğu için, ya da çok olsa da erken gelişimleri durdurğu için 2.gün transferi yapıldığını duymuştum.

benimde sadece 2 embriyom vardı ama doktor 5. Gune bekleyelim dedi ve bekledi :)) doktorların insiyatifine kalmış sanırım

benimde sadece 2 embriyom vardı ama doktor 5. Gune bekleyelim dedi ve bekledi :)) doktorların insiyatifine kalmış sanırım

Bekleyenlerin bekleme nedenlerini biliyorum, bir sürü sebebi var. Ancak beklemeyenin açıklamasını çok merak ettim doğrusu. 16 tane embrionun içinden transfer edilecek olanını nasıl seçmişlerr?

Bekleyenlerin bekleme nedenlerini biliyorum, bir sürü sebebi var. Ancak beklemeyenin açıklamasını çok merak ettim doğrusu. 16 tane embrionun içinden transfer edilecek olanını nasıl seçmişlerr?

arkadaşımında 27 tane dollendi dr beklememiş hatta dedin neden beklemedi diye ama o da bilmiyorum dedi, ben yumurta toplamadan önce doktora 5. gün embriyosu olsun istiyorum demiştim o da bekleriz eğer cok olursa dedi ama 2 tane oldu bana da baştan 2. veya 3. gün transfer olacak dendi sonra 3. gün sabahı aradılar doktor 5. gunu beklemek istiyo dediler bende tamam dedim gelişimleri gününe göre normal dedi bende kfamı karştırmamak için 1. kalite mi diye sormadım

yeni üye oldum konu açtım ama ilgilenen olmadı ben 5yıllık. evliyim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu gelişme 3 aşılama ve 3 başarısız tüp bebek denemem oldu 8ekimde 4. yaptık beta hcg. degerleri normal seyrinde gidiyordu 4.hafta keseside gördük ama maalesef boş gebelik şuan5+6. dün gittim perşembeye kadar gelişme gösteremezse alacaklar benim gibi olan varmı aranızda yardım edersiniz sevinirim

Gecmis olsun insallah hersey yoluna girer

iyi dileklerin için çok sağol canım. 10 tane yumurta topladılar sekiz tanesi döllendi ama yalnızca 2 tanesi ikinci güne kalabildi. Onuda hemen transfer etmek istediler. Bilmiyorum anlayacağın kafam çok karışık 1. Denememde 2. Gün transferi 2. Denememde 3. Gün transferi oldu ikincisi tuttu ama keseyi göremeden düşük yaptım.

Bazılarınızda yumurta sayısı ne kadar yüksek. Benim en fazla 4 yumurtam olmuştu.. Bu kadar fark çok değilmi ? İlaçlar mı yapıyor bu şekilde ? Benim ilaçla 4 tane oluyor. .. İlaçsız hiç olmayacak sanırım

Malessef kızlar olmadı. Ağlasam rahatlıycam ama olmuyor kısmet değilmiş (

Canım ne desem bilmem ki. Offff. Okudum şimdi ağzım açıkkaldı aaa dedim gerçekten üzüldüm adına inşallahbaşka sefere umudunu yıtırme. Benm üçüncü de oldu sabrettım yapacak başka bişi yok dimi. Seni üzmek gibi olmasın. Ben dün kese görmeye gittim ikiz miş înşallah benle kalırlar. Rabbim herkese versin inşallaaaah.

pko olunca cok yüksek çıkıyor benımde 20 ıdı .. tabıkı ılaclarında etkısı var yumurta sayılarına aldanmayın okdara cok toplanıo ama en ıı sekılde 3 4 tane oluşuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…