2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Hayirli olsun canim cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin
Âmin canım inşallah Rabbim hayırlısıyla. Kucağımıza almayı nasib etsin

Canım çok sağol Rabbim hepimize hayırlısıyla kavuşmamızı nasib etsin inşallah bol bol dua edelim Rabb'imize

Allahıma çok şükür gözün aydın canım benim de 75 düşük geldi biraz ama olsun allahım nazardan saklasın herkesin evladını

Sağol canım senin benden bir iki gün geri normaldir yükselir Rabb'inin izniyle dua edelim hepimize

meraba arkadaşlar ben aranızda yeniyim daha önce daha öncede yamıştır, ilk mikro denememi yaptırdım ve transferimin 12. günü kan testim 18 cıktı dünde transferimin 15. günü kan testim 109.26 çıktı doktorum hamilesin dedi bir hafta sonra tekrar yaptır bakalım dedi ve estrofem diye bi ilaç kullanıyodum onu kullanmayı bırak dedi benimde kafam çok karıştı ve moralim bozuldu ilacı niye şimdi bıraktırdı ters giden bişeyler mi var anlamadım. Lütfen acillllll yardımcı olur musunuz

Allahıma çok şükür gözün aydın canım benim de 75 düşük geldi biraz ama olsun allahım nazardan saklasın herkesin evladını

degerin gayet normal canım gözün aydın olsun darısı benim basıma yarın kan testi yaptırıcam belirtilerin var mı

canım korkacak hiç birşey yok sen sakin ol. doktorun vardır bi bildiği ki bıraktırmış ilacı... biliyosun ki gebelikte ne tür ilaç olursa olsun bebegi zarar verebilir... gözün aydın allah seni ve bebeğini korusun

canım gözün aydın...bence değerin düşük değil....katlanarak büyür inşallah....allah tamamına erdirsin....

Son düzenleme:
Yalovali ve aylin tebrik ederim Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayida nasip etsin insallah

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama insan tedigin oluyo yinede, güzel Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın, herkesin kucağını doldursun, herkesi bebeğine kavuştursun...

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama insan tedigin oluyo yinede, güzel Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın, herkesin kucağını doldursun, herkesi bebeğine kavuştursun...

yok canım sen kesinlikle aklına kötü şeyler getirme...amin canım allah herkeze nasip etsin.... bizlere bol dua et canım .. hepimizin duaya iihtiyacı var

Herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederim mera hiçbir belirtim yok inan bana belirti aramayın kızlar o içinizde gizli gizli büyüyor :) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

Herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederim mera hiçbir belirtim yok inan bana belirti aramayın kızlar o içinizde gizli gizli büyüyor :) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

inşallah canım ... kan testini nerde yaptırdın canım

kızlar herkese merhaba ..dün 9.günümdü.rahim kalınlaşmamda sorun olduğu için doktor görmek istemişti. progesteron iğnesi yaptı ve e2 gibi hormon değerlerime bakmak için kan almıştı.bu sabah hormonlarım gayet istenen seviyede olduğunu söyledi şükürler olsun.bugün 10.günüm.ben idrar testi yaptım sabah. çok belirgin 2 çizğiyi gördüm.inanılmaz heyecanlandım.bu benim ikinci tüp bebek denemem.bi öncekindede iki çizgiyi görmüştük ama bebişlerim tutunamamamıştı.bu yüzden içimde tereddütlü bir heyecan oluştu.2 gün sonra kan değerlerime bakacak.Rabbim hepimize yardımcı olsun. benim gibi olanlara soruyorum.sizinde şeffaf akıntınız var mı?

yok canım sen kesinlikle aklına kötü şeyler getirme...amin canım allah herkeze nasip etsin.... bizlere bol dua et canım .. hepimizin duaya iihtiyacı var

Bol bol dua ediyorum canım, işte, evde, yolda yürürken, sadece kendim için değil, normal yolla hamile kalanlar bizi anlayamaz ama bizim gibi bu işe baş koymuşların Rabbim bütün dualarını, isteklerini kabul etsin, bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin, ben 6,5 yıllık evliyim demek ki şimdi nasipmiş şimdi oldu nasipte kısmette varsa oluyo zaten...herşeye rağmen şükretmeyi bilmemiz lazım çünkü ben bunları daha yeni anlıyorum...

Merhaba benimde ilk denemem olaak insallah hepimize hayirli olsun insallah bebeklerimize kavusuruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…