2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar benim transferin 10. Günü kasık ağrılarım oluyo ara ara iyi midir kötümü acaba Allah ım inşallah olumlu sonuç alırız

iyidir inşallah benim ilk denememde hiç birşey hissetmedim fakat 2. denememde kasık ağrısı ve göğüs ağrısı yaşadım sonucum pozitifti. ama düşük yaptık kasık ağrısı tutunma belirtisiymiş. inşaallah bebeğin seninledir

canım ben çarşamba günü yaptırcam testi...:18::18::18::18::18::18::18::18:

Ben bugün diye biliyordum hadi hayırlısı :) benim yarın inşallah kalbim durcak galiba :/

Amin canım isteyen herkes olsun hamile allahım mutlu ettin beni :)

Kızlar benim transferin 10. Günü kasık ağrılarım oluyo ara ara iyi midir kötümü acaba Allah ım inşallah olumlu sonuç alırız
Kızlar dört gözle haberlerini zi bekliyorum ,ben üzüldüm ama bari sizin haberlerini z le SevinElim rabbim iyi haberler almayi nasip ede . . . Heyecan dorukta dimi

Canım senın ne zaman yumurta toplama gunu?kaç yumurta var? E2 kaç? Ne bulum canım ya hayırlısı bakalım

Valla canım bugün gittim sayı olarak şu kadar var demedi hemşireye söylerken üç dört tane 15 16 dan bahsetti sanki birkaçtanede 11 12 gibiydi e2 yide söylemiyorlar sabah veriyorum öğleden sonra arayıp doz bilgisi veriyorlar bugün ilacın sekizinci günüydü menegon 225 ten devam bu gecede yaptım yarın tekrar kontrol var hafif sıvı birikimi diye yazdırdı e2 yi yarın bi sorayım unutuyorum sormayı birde yumurta toplama günündende bahsetmedi ben bugün yumurta toplamaya gider mi bu iş dedim gider gibi duruyor dedi dört beş güne yarın gün istycm

Kızlar dört gözle haberlerini zi bekliyorum ,ben üzüldüm ama bari sizin haberlerini z le SevinElim rabbim iyi haberler almayi nasip ede . . . Heyecan dorukta dimi

Canım ya gerçekten heyecan dorukta âmin inşallah sen de en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin inşallah pozitif sonuç alırız bizde

Inşallah canım inşallah Allah hepimize iyi haberler nasib etsin

Yalnız işin ilginç yanı memorial tüp bebek bugün aşırı kalabalıktı devlet hastanesi gibi dosyalar dağ gibi yığılmıştı günümüzde ne kadar zorlaştı doğal yoldan hamile kalmak çok ilginç

Evet canım gerçekten öyle umutta öyle oluyo gerçekten çok insan var bu durumda olan artık

Canim seninle ayni doneem olabilir opumuz ve transferimiz yasin kac insallah tutat

Kesinlikle katiliyorum canim raporlu mu yaptiriyosun ne kadara mal oluyor ben yeditepe de yaptiriyorum raporsuz ilaclar felan 5000 bino bulucak battim yani tutsunda onemli olan sonuc ama tutmassa maddi manevi çöküş. ..

Kesinlikle katiliyorum canim raporlu mu yaptiriyosun ne kadara mal oluyor ben yeditepe de yaptiriyorum raporsuz ilaclar felan 5000 bino bulucak battim yani tutsunda onemli olan sonuc ama tutmassa maddi manevi çöküş. ..

Yaş 24 eşimde sorun yok ama ben hipo hipoyum yani fsh ve lh hormonları sıfıra yakın östrojen düşük progrsteron düşük hamilelik için ne gerekiyorsa o yok işte :)) bunu zaten biliyordum bunun üzerine memorialde yumurtalıklarda polikistik over görünümü çıktı buda yeni yok yok yani :) elhamdülillah yinede dr iyi gittiğini söylüyor 2100 euro fiyat ama bana özelden tüp bebeğe uygundur raporu al dediler 400 euro daha indirim olacak iki kadın doğum uzmanı bir ürolog kaşe imzalayacak tanıdık vardı aldım ben 1700 euro ya geldi şimdiye kadar 600 liraya menogon aldım iki kutu gonal f i de boşyere aldırttılar 420 de o şimdilik altı bin gibi duruyor ileride ne çıkar bilmiyorum dışarıdada bir kaç teste 300 lira verdim amh testi yaptım

Valla her yer oyle profesorun biri simdi nasil aa tup bebek mi diyoruz ya yakin gelecekte aa bu bebek normal yollami oldu diye sasiricaz demis yedigimiz ictigimiz hersey zararli sanki ozellikle 45 gunde buyutulen tavuklar kesinlikle yenmemeli esime urolog da soylemis hatta tuketmeyin diye biz simdi bu kadar ugrasiyoruz kimbilir evlatlarimiz nelerle ugrasacak allah hepimizin yardimcisi olsun

Cnm benim cuma günü test günüm ve bende tavsiye üzerine nur hanıma gittim. Bir arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı oda çok araştırmış bana söylediğinde bende biraz araştırıp gittim ve memnun kaldım. İnşallah pozitifleri görürüz :) seninle aynı ilaçları kullanmamışız birde son yumurta toplanmadan önce arayıp çatlama iğnesi saatini söylediklerinde bana elinizdeki ilaçları bağışlayabilirsiniz dediler. Sizin doktorunuz kim??

allah yüzümüzü güldürsün inşallah burdayız canım da ben biraz heyecan yaşadım 4. Denemem demişin sorun neydi canım

sorunmu????????????maalesef o kadar cokkı.cıkolata kıstı ıle başladı ardından tuplerı aldılar hıdrosalpenks sebebı ıle.ardından genetık te problem cıktı ne dıyeyım mevlam beterinden korusun

perımasalı moralını bozma bende de yok yok.ama savaşa devam!!!

umarım cuma gününe 3 kışı uyanırsınız:)))))

Transferden birgün sonra başladım göbekten yapıyorum biraz yakıyor ve yaptığım yer hafiften morarıyor normalmiş. Ben çok panik yapmıştım morluğu görünce :))

Valla sekizinci kontrolüm vardı bugün her gidişimde soruyorum bu bağış ilaçlar bi türlü denk gelmedi bana sürekli yok diyorlar benim drlarım nur hanım ve müstecep bey ikisinide çok sevdim

Valla sekizinci kontrolüm vardı bugün her gidişimde soruyorum bu bağış ilaçlar bi türlü denk gelmedi bana sürekli yok diyorlar benim drlarım nur hanım ve müstecep bey ikisinide çok sevdim

Ben ilacı verdiğimde dolaba koyduklarnıda baya bi ganol f görmüştüm belki senin kullandığın ilaç yoktur. Doktorlarımız aynıymış bende nur hanıma başlamıştım ama 2 kez müstecep bey kontrol etti bende sevdim ikisinide. Geçmişi okudumda anesteziden korktuğunu yazmışsın ayaklarımı bağladığında çok korkmuştum ama çok rahat geçti. Ayaklarda düşmesin diye bağlanıyormuş uyandığımda odamdaydım korkmana gerek yok cnm

Neee ayakların bağlanması mı korkuuuunnnçç :)) bugün sordum müstecep beye hafif uyku hali dedi ama baksana demekki odaya alınana kadar fatketmiyorsun neyse artık başa gelen çekilir eşim yanımda olacak odaya alındığında refaket eden kişiyi alıyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…