- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.121
Kızlar benim transferin 10. Günü kasık ağrılarım oluyo ara ara iyi midir kötümü acaba Allah ım inşallah olumlu sonuç alırız
canım ben çarşamba günü yaptırcam testi...:18::18::18::18::18::18::18::18:
Ben bugün diye biliyordum hadi hayırlısı :) benim yarın inşallah kalbim durcak galiba :/
Amin canım isteyen herkes olsun hamile allahım mutlu ettin beni :)
Kızlar dört gözle haberlerini zi bekliyorum ,ben üzüldüm ama bari sizin haberlerini z le SevinElimKızlar benim transferin 10. Günü kasık ağrılarım oluyo ara ara iyi midir kötümü acaba Allah ım inşallah olumlu sonuç alırız
Canım senın ne zaman yumurta toplama gunu?kaç yumurta var? E2 kaç? Ne bulum canım ya hayırlısı bakalım
Kızlar dört gözle haberlerini zi bekliyorum ,ben üzüldüm ama bari sizin haberlerini z le SevinElimrabbim iyi haberler almayi nasip ede . . . Heyecan dorukta dimi
iyidir inşallah benim ilk denememde hiç birşey hissetmedim fakat 2. denememde kasık ağrısı ve göğüs ağrısı yaşadım sonucum pozitifti. ama düşük yaptık kasık ağrısı tutunma belirtisiymiş. inşaallah bebeğin seninledir
Yalnız işin ilginç yanı memorial tüp bebek bugün aşırı kalabalıktı devlet hastanesi gibi dosyalar dağ gibi yığılmıştı günümüzde ne kadar zorlaştı doğal yoldan hamile kalmak çok ilginç
Valla canım bugün gittim sayı olarak şu kadar var demedi hemşireye söylerken üç dört tane 15 16 dan bahsetti sanki birkaçtanede 11 12 gibiydi e2 yide söylemiyorlar sabah veriyorum öğleden sonra arayıp doz bilgisi veriyorlar bugün ilacın sekizinci günüydü menegon 225 ten devam bu gecede yaptım yarın tekrar kontrol var hafif sıvı birikimi diye yazdırdı e2 yi yarın bi sorayım unutuyorum sormayı birde yumurta toplama günündende bahsetmedi ben bugün yumurta toplamaya gider mi bu iş dedim gider gibi duruyor dedi dört beş güne yarın gün istycm
Kesinlikle katiliyorum canim raporlu mu yaptiriyosun ne kadara mal oluyor ben yeditepe de yaptiriyorum raporsuz ilaclar felan 5000 bino bulucak battim yani tutsunda onemli olan sonuc ama tutmassa maddi manevi çöküş. ..Yalnız işin ilginç yanı memorial tüp bebek bugün aşırı kalabalıktı devlet hastanesi gibi dosyalar dağ gibi yığılmıştı günümüzde ne kadar zorlaştı doğal yoldan hamile kalmak çok ilginç
Kesinlikle katiliyorum canim raporlu mu yaptiriyosun ne kadara mal oluyor ben yeditepe de yaptiriyorum raporsuz ilaclar felan 5000 bino bulucak battim yani tutsunda onemli olan sonuc ama tutmassa maddi manevi çöküş. ..
Yalnız işin ilginç yanı memorial tüp bebek bugün aşırı kalabalıktı devlet hastanesi gibi dosyalar dağ gibi yığılmıştı günümüzde ne kadar zorlaştı doğal yoldan hamile kalmak çok ilginç
😂 Cnm senin sonucun belli oldu mu valla ben memorial ı burdaki tavsiyelere uyarak seçtim o kadar güveniyorum yani 😄daha yumurtalarım toplanmadı ilacın sekizinci günü bugün menogon 225 yaptırıyorlar birde kendisinden nefret ettiğim glifor var tabii neyse sonucum pozitif olursa elimde kalanlara üzülmemde başarısız olursa hem kendime hem de para ma üzülücm😂
allah yüzümüzü güldürsün inşallah burdayız canım da ben biraz heyecan yaşadım4. Denemem demişin sorun neydi canım
Yaş 24 eşimde sorun yok ama ben hipo hipoyum yani fsh ve lh hormonları sıfıra yakın östrojen düşük progrsteron düşük hamilelik için ne gerekiyorsa o yok işte :)) bunu zaten biliyordum bunun üzerine memorialde yumurtalıklarda polikistik over görünümü çıktı buda yeni yok yok yani :) elhamdülillah yinede dr iyi gittiğini söylüyor 2100 euro fiyat ama bana özelden tüp bebeğe uygundur raporu al dediler 400 euro daha indirim olacak iki kadın doğum uzmanı bir ürolog kaşe imzalayacak tanıdık vardı aldım ben 1700 euro ya geldi şimdiye kadar 600 liraya menogon aldım iki kutu gonal f i de boşyere aldırttılar 420 de o şimdilik altı bin gibi duruyor ileride ne çıkar bilmiyorum dışarıdada bir kaç teste 300 lira verdim amh testi yaptım
Cnm benim cuma günü test günüm ve bende tavsiye üzerine nur hanıma gittim. Bir arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı oda çok araştırmış bana söylediğinde bende biraz araştırıp gittim ve memnun kaldım. İnşallah pozitifleri görürüz :) seninle aynı ilaçları kullanmamışız birde son yumurta toplanmadan önce arayıp çatlama iğnesi saatini söylediklerinde bana elinizdeki ilaçları bağışlayabilirsiniz dediler. Sizin doktorunuz kim??
umarım cuma gününe 3 kışı uyanırsınız:)))))
slm kızlar benimde yumurtalar toplandı bugün 10 tane kadar. dr. clexan 0.6 diyebir iğne yazdı transferden sonra kullanacaksın dedi. içinizde bu iğneyi kullanan varmı? varsa transferden sonra mı kullandınız, göbektenmi yaptınız cevap veren olursa sevinirim.banada dua edin kızlar. Allah annelik duygusunu hepimize yaşatsın(AMİİİİİİNNNN)
Cnm benim cuma günü test günüm ve bende tavsiye üzerine nur hanıma gittim. Bir arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı oda çok araştırmış bana söylediğinde bende biraz araştırıp gittim ve memnun kaldım. İnşallah pozitifleri görürüz :) seninle aynı ilaçları kullanmamışız birde son yumurta toplanmadan önce arayıp çatlama iğnesi saatini söylediklerinde bana elinizdeki ilaçları bağışlayabilirsiniz dediler. Sizin doktorunuz kim??
Valla sekizinci kontrolüm vardı bugün her gidişimde soruyorum bu bağış ilaçlar bi türlü denk gelmedi bana sürekli yok diyorlar benim drlarım nur hanım ve müstecep bey ikisinide çok sevdim
Ben ilacı verdiğimde dolaba koyduklarnıda baya bi ganol f görmüştüm belki senin kullandığın ilaç yoktur. Doktorlarımız aynıymış bende nur hanıma başlamıştım ama 2 kez müstecep bey kontrol etti bende sevdim ikisinide. Geçmişi okudumda anesteziden korktuğunu yazmışsın ayaklarımı bağladığında çok korkmuştum ama çok rahat geçti. Ayaklarda düşmesin diye bağlanıyormuş uyandığımda odamdaydım korkmana gerek yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?