- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.101
Canim senin sonucun ne oldu ?..
Kızlar maalesef kandaki değerim de negatif (<1,15). HemşireYi arayışım bile gelmiyor. . . Yavrum şu an çok kötü ya o kadar umutlar dan sonra sonuç çok koyuyor insana. . . Eşim hala kendine gelemedi,o benden daha çok istiyordu. Birde problem kendisinde olduğun dan kendisini suçluyor
Canım Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın dua edelim
meraba yalovadamı oturuyorsunuz hangi hastanede tedavi görüyosunuz acaba...
Canım senın ne zaman yumurta toplama gunu?kaç yumurta var? E2 kaç? Ne bulum canım ya hayırlısı bakalımMaşallah bence güzel canım benim beşinci günde 9 mm filandı sayıya çok takılma bence mühim olan olgun kaliteli yumurtalar benimde endometrium beşinci günde 7 gibiydi bugün sekizinci gün 8 mm dr iyi dedi
yer:ataşehir memırial
deneme:1
transfer tarihi: 26 ekim 2013
test tarihi :7 kasım 2013
canım benim 11. gün değerim 804 tü...bugün 16. günüm sadece keseye baktı doktor....kan tahlili istemedi....
Canım senın ne zaman yumurta toplama gunu?kaç yumurta var? E2 kaç? Ne bulum canım ya hayırlısı bakalım
Canim sonucum negatif maalesefdemi bende öyle biliyodum ama hiç haber yok acaba ben mi kaçırdım diye düşünmüştüm
Canim sonucum negatif maalesef
Mera22 ve muhip bu gün test gününüzdü galiba kızlar yanlış hatırlamıyorsam... Hiç haber yok umarım kötü haberleriniz yoktur. Hadi gelin de umutlandırın bizii :))
rabbim sabır versin hakkınızda hayırlısı buymuş canım
canım çok üzüldüm....allahım sabır versin...rabbim bir dahakine nasip eder sizleri yormadn inşallah....
Muhipcim çok üzüldüm allahım sabır versin eşin de asla kendisini suçlamasın allah herkese bir eksiklik veriyo kiminin allah korusun kalbi rahatsız kiminin başka bi yeri allahım manevi eksiklik vermesin ne gelirse allahtan :) benim her zaman okuyup bu konuda moral bulduğum ayetler var meryem suresi 77-78-79-80 onları okuyup diyorum ki bu hayattın sonunda rabbime yanlız gidicez elimiz boş gidicez en azından kalbimiz dolu şükürle gidelim
Kızlar güzel dilekleri niz için sağolun,her olanda vardır tabi bi hayr ,artık önümüze bakacağız ,ama şu süreçte en kizdigim hastane oldu yaw. Bugün test yapılacagini biliyorlar ,hiç arayıp sormuyorlar bile ,bizleri para olarak görüyorlarmis gibi geliyorMuhrip arkadaşım lütfen üzülme bu yolda üzüntüye yer yok gene denersın madd mânevî gücümüzün el verdıgınce senıce farklı bu merkezde dene ınsallah olur canım güç uzulme
Canim sonucum negatif maalesef
Ben bugün diye biliyordum hadi hayırlısı :) benim yarın inşallah kalbim durcak galiba :/
canım ben çarşamba günü yaptırcam testi...:18::18::18::18::18::18::18::18:
Ben bugün diye biliyordum hadi hayırlısı :) benim yarın inşallah kalbim durcak galiba :/
Amin canım isteyen herkes olsun hamile allahım mutlu ettin beni :)hadi haayırlısı canım hissediyorum sen hamilesin inşallahgüzel haberlerle gel
Amin canım isteyen herkes olsun hamile allahım mutlu ettin beni :)
Kızlar benim transferin 10. Günü kasık ağrılarım oluyo ara ara iyi midir kötümü acaba Allah ım inşallah olumlu sonuç alırız
olur canım benim hala ağrıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?