- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.061
CANIM HER ŞEY GÜZEL OLACAK RAHAT OLDUYACAKSIN KALP ATIŞINIDA İNŞ
☺️yarın senin 12. Günün mü benim Çarşamba yarın yapacaktım ama merkez kapalımış yani günümde Çarşamba yapıcam
yarın 10. günüm erken çağırdı doktorum beni neden bilmemo yüzden idrar negatif de olsa üzülmüyorum bugün 9. gün çünkü
inşallah cnaım yaaa...çok sağol.....
iyi olmana sevindim yok canım almadım daha ama kese için burda bi doktora gidicem haftaya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için sen naptın ne zaman gidicen
Cumartesi gunune randevu alcam tam 6. Haftanin son gunu oluyo hem kese hem kalp atisi belli olur diye dusunuyorum insalalh
ben bu hesaplama işini bir türlü anlamadım zaten şimdi biz kaç haftalığız beş gözüküyor ama gebelik sitelerinde de 5+lar 6.hafta olarak gözüküyo
Su anda 6. Haftanin icinindeyiz benim cunartesileri dönüyo haftam yani ben su an 5 hafta 2 gunlugum, cumartesi gunu gidecem ya tam 6 haftam dolmus olacak
benimkide pazartesileri dönüyo o zaman bende şuan 5i bitirip 6. haftaya girmiş oluyorum
Evet canim bence boyle internetteki hesapta da hep oyle cikiyo
ayyy o zaman perşembe gittiğimde karından kese görünür ayyy çok heycanlandım şuan
Günaydın kızlar..şimdi işe geldim bugün yarım gün çalışacağız. Bugün doktora gideceğim öğleden sonra ve sonucum belli olacak. Aslında gizlice 7. Günümde kan testi yaptım ve 0.1 çıktı.aslında çok erkenmiş.pozitif çıkmaması normalmiş. Umarım öyle olmuştur. Gerçi umudum kırıldı ama kısmet .bana dua edin lütfen.bugün pozitif sonuç alırım inşallah
Slm oncelikle hayirli olsun keseyi gormussunuz.ben de carsamba gidecegim heyecsnla bekliyorum.keseyi kac haftalikken gördünüz merak ettim.kan degerin kaçtı gördüğünüzde ???
kızlar az önce hastaneden geldik....keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı haftaya çarşamba dedi doktor....kan değerime göre ikiz olabilir demiştik ama tekmiş...olsun bu sağlıklı olsunda.....inşallah kalp atışınıda duyarım....darısı tüm bekleyenlere....
Insallah canim 7. Haftada kalp atisi duyuluyomus belki bi ihtimal 6
Hafta ortasinda da duyulabilir zaten su keseyi bi gorsek anca ikna olacam hamile olduguma hala daha bana hic hamileymisim gibi gelmiyo
kızlar bana doktorum şuanda 5.haftalık dedi....haftaya çarşamba günü gel kalp atışını görmek için dedi....o zaman tam 6.haftanı dolduruyorsun dedi....
Canim merhaba
senin transferin 7 ekimde mi olmustu 5. Gun embriyosu muydu?
Bugun benim de keseye bakildi tek kese goruldu.bu durumda bizim kimyasal gebelik ve dis gebelik ihtimalimiz ortadan kalkti mi ? Ben cozemedim de:)
Ilac ve igneye ulun bey aynen devam et dedi carsamba gunune kadar .senin ilaclarda degisiklik oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?