• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kizlar az önce idrar testi yaptım 15 dk oldu ikinci çizgi falan yok hiç görünürlerde ,lan Testini bugün ogleden sonra yaptiracagim ama sanki negatif sonuca kendimi hazırlamaya başladım gibi:43::43::43:

Canım inşallah pozitif sonuç alırsın kan testinden Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Kizlar az önce idrar testi yaptım 15 dk oldu ikinci çizgi falan yok hiç görünürlerde ,lan Testini bugün ogleden sonra yaptiracagim ama sanki negatif sonuca kendimi hazırlamaya başladım gibi:43::43::43:

hemen moralımızı bozmayalım yaaa kac sayfadır senı okuyorum muhıp ne yaptı dıe heyecanla sayfaları gectım,ıns yanılırsın. ama dünyanın sonuda degıl yanı ıcını ferrah tut senn ve esının saglıgı sıhhatı yerınde olsun.

kızlar az önce hastaneden geldik....keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı haftaya çarşamba dedi doktor....kan değerime göre ikiz olabilir demiştik ama tekmiş...olsun bu sağlıklı olsunda.....inşallah kalp atışınıda duyarım....darısı tüm bekleyenlere....

Sakın öyle düşünme..idrar testi güvenli olmuyor çünkü geç yansıyor idrarda..benimde buğün test günüm.heyecanını anlıyorum.şu saatler nasıl geçecek

kızlar az önce hastaneden geldik....keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı haftaya çarşamba dedi doktor....kan değerime göre ikiz olabilir demiştik ama tekmiş...olsun bu sağlıklı olsunda.....inşallah kalp atışınıda duyarım....darısı tüm bekleyenlere....

Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin. Kan testini kaçıncı gün yaptın canım.ben 7.gün yaptım negatif çıktı

Sizin kadar heyecan yaptım bende umarım bugün herkes pozitif sonuç alır

Âmin canım inşallah duyarsın benim de test günüm Çarşamba doktor kabul ederse yarın yapmayı düşünüyorum ama çok heyecanlıyım Allah I'm inşallah nasib eder bizede

Inşallah.bugün rüyamda gördüm pozitif çıkıyordu .ikiz dedi doktor :) sanki rüyayı ben yönlendiyormuşum gibi.sabah yüzüm gülüyordu uyandığımda ;) sanki gerçek gibiydi ;)

:)) bende gece hamile olduğumu gördüm hatta bi yedi sekiz aylık gibi duruyordu önceki gecede pozitif çıkıyordu :) bilinçaltı heralde çünkü daha yumurtalar toplanmadı bile :) söyleyince bile korkuyorum acayip tırsıyorum bu işlemden anestezi rüyalarımı kaçırıyor :)

HAYIRLI OLSUN CANIMM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ÇOK SEVİNDİM BENDE ARAYACAKTIM SENİ YAZMIŞSIN BURAYA :49::49::49::49::49::49::49::49:DARISI PIT PITLARA

:)) bende gece hamile olduğumu gördüm hatta bi yedi sekiz aylık gibi duruyordu önceki gecede pozitif çıkıyordu :) bilinçaltı heralde çünkü daha yumurtalar toplanmadı bile :) söyleyince bile korkuyorum acayip tırsıyorum bu işlemden anestezi rüyalarımı kaçırıyor :)

Bence anestezi çok zevkli..birden elektrik kediliyor.bütün herşey birden yok oluyor. Ve uyandığında sana acı çektirecek herşey zaten bitmiş oluyor.bence iyiki anestezi var.sakn korkma;)

Aylin senin çalışmana niçin izin vermemişti,temkin maksadıyla mi ?..

canım galiba tedbir amaçlı çünkü benim embriyolar orta derecedeydi... çok iyi değildi yani... idrar testine de canını sıkma benim ikinci çizgiyi görmek için şaşı olmuştum :23: normal yani önemli olan kan testi ... benim hayalet çizgim olmasına karşı emin değilim kan testi negatifse biter olay :18::18:çok dua et.. edelim allahım elimizi boş çevirmez elbet bigün dolacak :D

Canım İnan ben de O kadar çok korkuyordum ki panik atak geçiririm diye bile korktum ama İnan hiç korkulacak birşey yokmuş hiç anlamadan gidiyosun panik yapma lütfen o panik eziyetine değmiyor

Canım İnan ben de O kadar çok korkuyordum ki panik atak geçiririm diye bile korktum ama İnan hiç korkulacak birşey yokmuş hiç anlamadan gidiyosun panik yapma lütfen o panik eziyetine değmiyor

:) aynen panik atağımda var ayrıca çarpıntı ağrıdan korkmuyorumda ya anestezide kalbim durursa gibi paranoyalar işte :) bir sorun olmazsa dört beş gün sonra olacakmış hafif sıvı birikimide olmuş umarım ohss olmam ondanda ayrı korkuyorum ne korkakmışım yahu :)

:) aynen panik atağımda var ayrıca çarpıntı ağrıdan korkmuyorumda ya anestezide kalbim durursa gibi paranoyalar işte :) bir sorun olmazsa dört beş gün sonra olacakmış hafif sıvı birikimide olmuş umarım ohss olmam ondanda ayrı korkuyorum ne korkakmışım yahu :)
hiç korkma hatta şöyle düşün anastezi olmasa nolur? o zaman işimiz çok daha zor olurdu:30::30:. sıvı birikimi bende de oldu hatta 3 kere serum yedim hafif ohss oldum allah yardım ediyo sen hiç sıkma canını hep diyorum gene söyliicem işin en zor kısmı transfer sonrası bekleme diğerleri çok daha kolay :24::24:

Seni heyecan olarak aynı kendime benzettim ben ameliyathanede hemşireye kalbim çık çarpıyo ya panik atak geçirirsem falan bile dedim kalbimin çok attığını parmağıma bağladığı cihazdan gördüğünü fala söyledi güldü ben yaşadığım için söylüyorum sana hiç değmez kalbin falan durmuyo merak etme bana zaten sonraki ay yapıldı transfer hemen yapılmadı 23 yum toplanınca😉

Back