- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.041
hiç korkma hatta şöyle düşün anastezi olmasa nolur? o zaman işimiz çok daha zor olurdu. sıvı birikimi bende de oldu hatta 3 kere serum yedim hafif ohss oldum allah yardım ediyo sen hiç sıkma canını hep diyorum gene söyliicem işin en zor kısmı transfer sonrası bekleme diğerleri çok daha kolay
:) aynen panik atağımda var ayrıca çarpıntı ağrıdan korkmuyorumda ya anestezide kalbim durursa gibi paranoyalar işte :) bir sorun olmazsa dört beş gün sonra olacakmış hafif sıvı birikimide olmuş umarım ohss olmam ondanda ayrı korkuyorum ne korkakmışım yahu :)
ya kızlar sizde nasıl oldu....keseyle kalp atışını aynı anda gören yokmu???
sağol canım yaaaa..... valla çok korkuyorum.....kalp atışınıda duyarım inşallah.....
:) aynen panik atağımda var ayrıca çarpıntı ağrıdan korkmuyorumda ya anestezide kalbim durursa gibi paranoyalar işte :) bir sorun olmazsa dört beş gün sonra olacakmış hafif sıvı birikimide olmuş umarım ohss olmam ondanda ayrı korkuyorum ne korkakmışım yahu :)
Kızlar bugün iğnemin 5. günü kontrole gittim Doktor 5-6 tane 11-12 mm yumurta gözüküyor dedi e2:1072 rahim kalınlığı :8 mm çıktı önden gidiyomuş. Ama yumurta sayısı sanki bana az gibi geldi. Hemşirede olgun olanlar sayılıyor arkadan gelenler olabilir dedi. Nebilim bana az gibi geldi ama toplamayı 4 kasım demişlerdi şimdi önden geliştiği için 1-2 Kasım diyolar nasıl sizce kızlar ya doktor herşeynormal diyor ama bu e2 kaç olmalı ? rahim kalınlığı kaç olmalı ?Kaç yumurta toplanırsa iyi?
Aylin ya testi yaptın ne güZel biraz rahatladın ben hala yapamıyorum😁😔
Kızlar bugün iğnemin 5. günü kontrole gittim Doktor 5-6 tane 11-12 mm yumurta gözüküyor dedi e2:1072 rahim kalınlığı :8 mm çıktı önden gidiyomuş. Ama yumurta sayısı sanki bana az gibi geldi. Hemşirede olgun olanlar sayılıyor arkadan gelenler olabilir dedi. Nebilim bana az gibi geldi ama toplamayı 4 kasım demişlerdi şimdi önden geliştiği için 1-2 Kasım diyolar nasıl sizce kızlar ya doktor herşeynormal diyor ama bu e2 kaç olmalı ? rahim kalınlığı kaç olmalı ?Kaç yumurta toplanırsa iyi?
bi tane daha yapçam şimdi :)
Ohh yap canım yap bak bugün daha net olucak inşallah
Nasilsin canim var mi degisiklik
Yok canim hic bisey hissetmiyorum dun bi ara midem fena oldu yoksa allaha sukur iyiyim gribim de yavas yavas gecmeye basladi sen nasilsin aldin mi randevu ne zaman gidiyosun doktora
maalesef şaşı bak şaşır şeklinde bir hayalet çizgim daha oldudünkünden daha silik ya da aynı neyse yarın ola hayır ola vazgeçtim inadımdan kan testini bekliycem :18:
Canin sen biraz erken gittin onun icin kalp atisi duyulmadi heralde bana kan testinden 15 gun sonra git dediler hala bekliyorum allah izin verirse gittigimde 6. Haftanin sonu olacak kalp atisi da duyulur diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?