• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Yarın başlıyorum bende zaten başlamazsam velilerim okulu yakar heralde çok anlayışsız velilerim var benim durumum umurlarında değil malesef :( pozitif çıkarsa da gitcem artık idare edicem bakalım :) doktor salıya alırsa aynı gün öğrenicez yani süper olucak :)

Inşallah canım bakalım inşallah ben de görürüm poZitifi benim de öğrencilerim çok küçük bakalım nasıl olacak çalışma ama Allah'tan yarım gün inşallah sağlıkla alırız biz de bebeklerimizi kucağımıza

Kızlar test yaptım idrardan ama anlamadım dikkatli bakınca çok hafif bir ikinci çizgi var yani var ile yok arası anlamı ne şimdi bunun :/
Ayy inşallah aylin kan değerlerin de süper ötesi çok iyi çıkar, sen benden cesaretli çıktın vallahi:54:

Inşallah canım bakalım inşallah ben de görürüm poZitifi benim de öğrencilerim çok küçük bakalım nasıl olacak çalışma ama Allah'tan yarım gün inşallah sağlıkla alırız biz de bebeklerimizi kucağımıza
Aaaa sizde mi öğretmensiniz Kizlarrr ne tevafuk:34: ya doktorum işe dvm etmende bi sakinca yok deyince ben bir haftadır okula devam ediyorum. . .

Aaaa sizde mi öğretmensiniz Kizlarrr ne tevafuk:34: ya doktorum işe dvm etmende bi sakinca yok deyince ben bir haftadır okula devam ediyorum. . .
Ya aslında herkes çalışıyo bende gitmek istedim evde zaman geçmedi ama doktorum izin vermedi bana üzüldüm de çocuklarıma :(

Bu arada kızlar haftaya Pazartesi yada sali buyuk ihtimalle transferim var. Lütfen banada dua edin kızlar. Bende hepinize ediyorum. İnsallah yumurtalarım firesiz çözülür. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Mrb bende memorial de tedavi sürecindeyim şu an 7. Günde yumurtalar büyütülmeye devam ediyor benimde sana birkaç tavsiyem olacak öncelikle ilk görüşmede muayenede olsan ücret ödemiyorsun saat 5 e kadar dr lar orda sanırım ama tedaviye başladıktan sonra her sabah 8 30 da çağırıyorlar iki günde bir gidiliyor genelde önce kan veriyorsun sonda muayene öğleden sonrada telefonla arayıp kullanman gereken ilaç dozu hakknda bilgi veriyorlar benim dr tercihim nur hanım ve müstecep bey ikisindende memnunum ama henüz semra hanımı göremedim görmedende bitecek galiba şimdi asıl mesele benim dozum belli olmadan dr reçete yazdı kan verdim neyse zehra hanım adında müşteri temsilcisi var beni onunla görüştürdüler niyeyse anlam veremedim oda bana hemen git ilaçlarını al dedi birde bi eczane ismi verdi git ben zehra hanımın halasının kızıyım de sana indirimli verecekler dedi yapay olduğu bariz belliydi zaten neyse bende saf tecrübesiz gidip aldım tabii kadının ismini vermedende indirim yaptılar herkese yapıyorlarmış zaten tekrar döndüm hastaneye hemşire kullanımlarını tarif etti menogon gonal f ve ovitrelle yazdı ikişier üçer kutu neyse başladık menogonla iki üç kontrole gidiyorum en son gidişimdr dr a gonal f ler duruyor ne zaman kullancz dedim kullanmyccz ki dedi neden yazdınız dedim ben al kullan dedim mi dedi sinirlerim bozuldu birşey demedim tabii eczanede soğuk zincirleri geri almıyormuş anlayacağın 450 lira çöpe gitti ilaçlar dolapta duruyor resmen dalga geçiyorlar tavsiyem ilacın dozun belli olmadan ilaçlarını birden alma kullandıkça tek tek al iki tane de çatlatma iğnesi yazmış şimdiye kadar iki tane kullananıda görmedim beklycz yani boş yere 500 lira zarara soktular onun dışında güvenim tam iyi görünüyorlar ama kısmet tabii inş hayırlı olur seninde pozitif olur

Biran benmi yazdım diye düşündüm :D aynı şeyleri bende yaşadım aynı eczaneye zehra hn kuzeniyim diye gittim ilaçları aldım. Ama ben tek tek aldım ve kullandığım ilaçları yazmıştı elimde ilaç kalmadı. Birde çatlama iğnesini bende 2 tane aldım ve ikisinide kullandm cnm

Biran benmi yazdım diye düşündüm :D aynı şeyleri bende yaşadım aynı eczaneye zehra hn kuzeniyim diye gittim ilaçları aldım. Ama ben tek tek aldım ve kullandığım ilaçları yazmıştı elimde ilaç kalmadı. Birde çatlama iğnesini bende 2 tane aldım ve ikisinide kullandm cnm

😂 Cnm senin sonucun belli oldu mu valla ben memorial ı burdaki tavsiyelere uyarak seçtim o kadar güveniyorum yani 😄daha yumurtalarım toplanmadı ilacın sekizinci günü bugün menogon 225 yaptırıyorlar birde kendisinden nefret ettiğim glifor var tabii neyse sonucum pozitif olursa elimde kalanlara üzülmemde başarısız olursa hem kendime hem de para ma üzülücm😂

En iyi anlayan ben olurum herhalde. Bende üçüncü denemeye kadar gelmiş. Biriyim. Ve inanamıyorum olacakmı die die kendi kendimi yedim. Ama daha çok pozitif düşündüm öle bir his vardı ve oldu Allah'a şükür. Sende iyi düşün iyi olsun. İnşallah. Sevinirsin

aynen katılıyorum ben bı rütbe daha ustteyım benım 4. denemem.. muthıs derecede goguslerım agrıo arada regl ağrısı ve karın sıskınlıgı oluyo korku heyecan karışık durumda son 2 gunu bekliyorum. vallahı bende kımyasal gebelikten korkuyorum keşke hemen anlaşılsa 3 hafta daha uzun beklemese :(

Günaydın kızlar..şimdi işe geldim bugün yarım gün çalışacağız ;). Bugün doktora gideceğim öğleden sonra ve sonucum belli olacak. Aslında gizlice 7. Günümde kan testi yaptım ve 0.1 çıktı.aslında çok erkenmiş.pozitif çıkmaması normalmiş. Umarım öyle olmuştur. Gerçi umudum kırıldı ama kısmet .bana dua edin lütfen.bugün pozitif sonuç alırım inşallah

Günaydın kızlar..şimdi işe geldim bugün yarım gün çalışacağız ;). Bugün doktora gideceğim öğleden sonra ve sonucum belli olacak. Aslında gizlice 7. Günümde kan testi yaptım ve 0.1 çıktı.aslında çok erkenmiş.pozitif çıkmaması normalmiş. Umarım öyle olmuştur. Gerçi umudum kırıldı ama kısmet .bana dua edin lütfen.bugün pozitif sonuç alırım inşallah

Canım Allah yardımcın olsun inşallah olumlu sonuç alırsın

Kizlar az önce idrar testi yaptım 15 dk oldu ikinci çizgi falan yok hiç görünürlerde ,lan Testini bugün ogleden sonra yaptiracagim ama sanki negatif sonuca kendimi hazırlamaya başladım gibi:43::43::43:

Back