- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.021
Kizlar az önce idrar testi yaptım 15 dk oldu ikinci çizgi falan yok hiç görünürlerde ,lan Testini bugün ogleden sonra yaptiracagim ama sanki negatif sonuca kendimi hazırlamaya başladım gibi
Kizlar az önce idrar testi yaptım 15 dk oldu ikinci çizgi falan yok hiç görünürlerde ,lan Testini bugün ogleden sonra yaptiracagim ama sanki negatif sonuca kendimi hazırlamaya başladım gibi
kızlar az önce hastaneden geldik....keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı haftaya çarşamba dedi doktor....kan değerime göre ikiz olabilir demiştik ama tekmiş...olsun bu sağlıklı olsunda.....inşallah kalp atışınıda duyarım....darısı tüm bekleyenlere....
Sizin kadar heyecan yaptım bende umarım bugün herkes pozitif sonuç alır
kızlar az önce hastaneden geldik....keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı haftaya çarşamba dedi doktor....kan değerime göre ikiz olabilir demiştik ama tekmiş...olsun bu sağlıklı olsunda.....inşallah kalp atışınıda duyarım....darısı tüm bekleyenlere....
Âmin canım inşallah duyarsın benim de test günüm Çarşamba doktor kabul ederse yarın yapmayı düşünüyorum ama çok heyecanlıyım Allah I'm inşallah nasib eder bizede
Inşallah.bugün rüyamda gördüm pozitif çıkıyordu .ikiz dedi doktor :) sanki rüyayı ben yönlendiyormuşum gibi.sabah yüzüm gülüyordu uyandığımdasanki gerçek gibiydi
HAYIRLI OLSUN CANIMMÇOK SEVİNDİM BENDE ARAYACAKTIM SENİ YAZMIŞSIN BURAYA DARISI PIT PITLARA
:)) bende gece hamile olduğumu gördüm hatta bi yedi sekiz aylık gibi duruyordu önceki gecede pozitif çıkıyordu :) bilinçaltı heralde çünkü daha yumurtalar toplanmadı bile :) söyleyince bile korkuyorum acayip tırsıyorum bu işlemden anestezi rüyalarımı kaçırıyor :)
sağol canım yaaaa..... valla çok korkuyorum.....kalp atışınıda duyarım inşallah.....
Aylin senin çalışmana niçin izin vermemişti,temkin maksadıyla mi ?..
:)) bende gece hamile olduğumu gördüm hatta bi yedi sekiz aylık gibi duruyordu önceki gecede pozitif çıkıyordu :) bilinçaltı heralde çünkü daha yumurtalar toplanmadı bile :) söyleyince bile korkuyorum acayip tırsıyorum bu işlemden anestezi rüyalarımı kaçırıyor :)
Canım İnan ben de O kadar çok korkuyordum ki panik atak geçiririm diye bile korktum ama İnan hiç korkulacak birşey yokmuş hiç anlamadan gidiyosun panik yapma lütfen o panik eziyetine değmiyor
hiç korkma hatta şöyle düşün anastezi olmasa nolur? o zaman işimiz çok daha zor olurdu:) aynen panik atağımda var ayrıca çarpıntı ağrıdan korkmuyorumda ya anestezide kalbim durursa gibi paranoyalar işte :) bir sorun olmazsa dört beş gün sonra olacakmış hafif sıvı birikimide olmuş umarım ohss olmam ondanda ayrı korkuyorum ne korkakmışım yahu :)
:) aynen panik atağımda var ayrıca çarpıntı ağrıdan korkmuyorumda ya anestezide kalbim durursa gibi paranoyalar işte :) bir sorun olmazsa dört beş gün sonra olacakmış hafif sıvı birikimide olmuş umarım ohss olmam ondanda ayrı korkuyorum ne korkakmışım yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?