- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.901
Ilk denememde oldu
dayanım dimi...ama okuduklarıma göre yerleşme kanaması gibi bişey olması gerekiyor..bende öle bi kanama olmadı....herkeste bu kanama olyormu acaba ?
5. Gün embriyosu canım bu gün transferin 7. Günü kan tahliline eşim izin vermiyo gizli gizli idrarmı yapsam acaba :)))Canim sana embriyo transfer edildi ve kacinci gun cunku belki 5 gunun embriyosunda cikiyormus ya 8 gunde insallah hayirli bi sonuc alirsin
pilise.... testi kaçıncı gün yapmıştın
Valla canim benim benimde ilk denemem hata 2ci gunum.butun gun yatiyorum kanamayla ilgili benimde bilgim.yok olmuyormus bazilarinda ins hamilesindir
moralim çok bozuldu...dayanamadım gidip testi yaptırdım..bugün 8.günüm..ve değer 0.1 çıktı...sanırım bu defada olmadı ..yinede pazartesi doktor kontrolüme kadar bekleyeceğim.ilaçlarıma devam edeceğim. içimde bulunan o küçücük umut var..sizce umutlanmalımıyım..yoksa durumu kabullenmelimiyim acaba
Ya bende heycanlandım şimdi yarın 8. Günüm benimde valla dayanamıycam yapıcam bende idrar testi :)Kızlar şimdi aynı gün transfer yapılan merkezde tanıştığım arkadaşla konuştum ama ona iki embriyo transfer edildi idrardan baktı biraz önce çift çizgiyi görmüş On saniye sonra gibi 8 . Gününde benim hala bakmaya cesaretim yok ya çok heyecanlandım şimdi💓💓💓💓
Âmin canım geçmiş olsun senin ikiz mi şimdi ondan mı çıktı acaba bu arada sen de okulöncesi öğretmenisin sanırım diğer forumda okumuştum meslektaşız Pazartesi başlıyorum ben çocuklarla nasıl olacak bilmiyorum
5. Gün embriyosu canım bu gün transferin 7. Günü kan tahliline eşim izin vermiyo gizli gizli idrarmı yapsam acaba :)))
Ya kızlar bişey sölicem hani şu kullandığımız vajinal jel geri çıkıyor ya bu gün bi baktım beyaz değil pembe şekilde geri geldi anlamadım ben kanama mı geldi acaba ondan mı o renge dönüşmüş :/ kafam karıştı
Canım Allah sabır versin ve Allah hepimize nasip etsin inşahhah en kısa zamanda dua edelimmoralim çok bozuldu...dayanamadım gidip testi yaptırdım..bugün 8.günüm..ve değer 0.1 çıktı...sanırım bu defada olmadı ..yinede pazartesi doktor kontrolüme kadar bekleyeceğim.ilaçlarıma devam edeceğim. içimde bulunan o küçücük umut var..sizce umutlanmalımıyım..yoksa durumu kabullenmelimiyim acaba
Bence de canım durmaktan da pembeleşiyor bana da oldu çok açık pembeYa kızlar bişey sölicem hani şu kullandığımız vajinal jel geri çıkıyor ya bu gün bi baktım beyaz değil pembe şekilde geri geldi anlamadım ben kanama mı geldi acaba ondan mı o renge dönüşmüş :/ kafam karıştı
Ya canım beklesek daha iyi gibi belkide çıkmaz arkadaşın 2 embriyo belki de ondan çıktıYa bende heycanlandım şimdi yarın 8. Günüm benimde valla dayanamıycam yapıcam bende idrar testi :)
Anladım canımEvet, okul öncesi öğretmeniyim. Neyseki yardımcım var. Ayrıca hareketlerim kısıtlı olunca çocuklardan 4 tane başkan seçtim :) Eskisi gibi oturup kalkmalı oyunlar oynatmadım.
Anladım canım bende öyle yaparım artık sanat etkinlikleri baya ilgilenme istiyo onları da basitlerden yaparız inşallah bende hayırlısıyla testte pozitif görürüm canım
İdrar testinde göremezsin. Kendini ve bebeğini yok yere üzme.
Jel bazen pembeleşiyor. Kanama ile ilgilimi yoksa hemen atılamayıp bir süre sonra atıldığı için beklemeden mi oluyor bilemiyorum.
Kizlar kafama takildi lutfen yardim bu 5. Gun embriyosu herkese yapiliyomu yani yumurtasi cok olanlarami yapiliyor? Birde transferin ne zman yapilacagi yumurta toplama gunu belli oluyomu
Doktor yumurta coksa 5. Gunu bekliyoruz demisti bana bende 5. Gunu bekleyelim demistim sonra 15 yumurtam toplandi ama sadece 2 si dollendi cok uzuldum tabi hatta 2. Gun transfer yapcaz dediler sonra 2. Gun aramadilar ben aradim gelisimleri guzel transfer yarin olabilir haber bekleyin dediler. 3. Gun sabahi aradilar doktor bey 5. Gunu beklemek istiyor dediler ve benim yumoslar allaha sukur 5. Güne dayandi hatta korkumdan kalitesini bile sormadim kotu derlerse diye anliyacagin doktor ne derse onu yapiyolar bizde kuzu kuzu bekliyoruzKizlar kafama takildi lutfen yardim bu 5. Gun embriyosu herkese yapiliyomu yani yumurtasi cok olanlarami yapiliyor? Birde transferin ne zman yapilacagi yumurta toplama gunu belli oluyomu
Doktor yumurta coksa 5. Gunu bekliyoruz demisti bana bende 5. Gunu bekleyelim demistim sonra 15 yumurtam toplandi ama sadece 2 si dollendi cok uzuldum tabi hatta 2. Gun transfer yapcaz dediler sonra 2. Gun aramadilar ben aradim gelisimleri guzel transfer yarin olabilir haber bekleyin dediler. 3. Gun sabahi aradilar doktor bey 5. Gunu beklemek istiyor dediler ve benim yumoslar allaha sukur 5. Güne dayandi hatta korkumdan kalitesini bile sormadim kotu derlerse diye anliyacagin doktor ne derse onu yapiyolar bizde kuzu kuzu bekliyoruz
canım nasıl olsun görüşemiyoruz bikaçgündürr
Canım işte nasip az da olsa oluyo nasipse, canım ondan sana iki embriyo transfer edildi o zaman ,çok şükür tutmuş ,benim doktor asla kabul etmedi ama nasipse 1 den olur inşallah bende çarşambayı bekliyorum hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?