- 20 Nisan 2013
- 274
- 11
- 68
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.821
Ay canım inşallah yerleşme kanamasıdır bebeğn tutunmuştur :) bende öyle bişeyler olmadı pembe lekelenme iyi birşey diyolar bende de olsa keşke allahım dualarımızı kabul etsinhayırlı cumalar kızlar.. bgn benim transferimin 7. günü tam bir hafta oldu... dün sağ tarafımda adet sancısından daha da agrılı kramplarım oldu 2 büklüm kalıverdim 1 saat boyunca bacagıma belime vurdu agrısı ardından jel ile glen minik küçk çok açık pembe akıntım oldu ... ara ara sancılar yokluyodu bgn sadce halsizim ve yüzüm bembeyaz ... inşallah bunlar bebeğimin belirtisidir umarım pskolojik degildirzaman nasıl geçicek bilmiyorum her günüm dua etmekle kuran okumakla geçiyo umarım bu yolda ilerleyen arkadaslarım umdugu gibi sonuçlar alır rabbim hepimizin yardımcısı olsun
28 haziranda doğum tarihi çıkıyo
benimkide 30 haziran:))
Kızlar benim hamileliğim 5 haftanın içinde karnım ve belim ağrıyor benim gibi hisseden varmı acaba
hayırlı cumalar kızlar.. bgn benim transferimin 7. günü tam bir hafta oldu... dün sağ tarafımda adet sancısından daha da agrılı kramplarım oldu 2 büklüm kalıverdim 1 saat boyunca bacagıma belime vurdu agrısı ardından jel ile glen minik küçk çok açık pembe akıntım oldu ... ara ara sancılar yokluyodu bgn sadce halsizim ve yüzüm bembeyaz ... inşallah bunlar bebeğimin belirtisidir umarım pskolojik degildirzaman nasıl geçicek bilmiyorum her günüm dua etmekle kuran okumakla geçiyo umarım bu yolda ilerleyen arkadaslarım umdugu gibi sonuçlar alır rabbim hepimizin yardımcısı olsun
bence doktora sormadan yapma canım. ben bu tür kuvetli kürleri doktora sormadan yapmıyorum tedavi esnasında çakışma yapabiliyor çünkü.Kislar bugun ilaçlarim geldi size bişey sorucam bu ayın sonunda bslayacaz benim yumurta sayım az incir kuru yapsammiki 4 .5 yumurta anca oluyo ama 2 tane anca uluyo ne yazıkki tutmadı hic
Canım pembe akıntı kanamanın yeni olduğunu gösterir. Doktorunla konuştun mu?
bence doktora sormadan yapma canım. ben bu tür kuvetli kürleri doktora sormadan yapmıyorum tedavi esnasında çakışma yapabiliyor çünkü.
Ya kizlar benim sonuç bakma günüm pazartesi nasipse ama bende bazı arkadaşların söylediği gibi kapılarda ağrı, ağızda kötü tad, vb. Gibi belirtiler yok. Onun için hiç öncesinde hiç idrardan bakmaya da cesaretim yok :'( hamile olanlara soruyorum benim bide 2 embriyo transferim oldu ,daha belirgin belirtiler olması gerekmez mi ondan ?..
Canım ben Konya'da novafertilde yaptırıyor umAynı durumdayım sevgili cedrus. Estrofem tablet kullanarak transfer günümü bekliyorum. Önümüzdeki Çarşamba kontrolum var. Ve sanırım diğer hafta basında transfer. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sen istanbul mu?ben istanbul ve bahceci. Ama benim dondurilmuslarla senin daha erken olacak transferin. İnsallah hepimiz guzel haberler alırız. Kalitesi hakkında bilgi verdilermi. Vermediklerse sen sor bakalım. Sevgiler.
Bende düşündüm eger bir terslik olsaydi yarın yani 3. Gun transfer yaparlardi demekki benim embriyolarda 5. Gune gidecek hayirlisiylaCedrus"cum yumurta toplandıktan bir gün sonra emriyolarla ilgili aradılar 3. Gün transferimin olacağı günü söylemek için ve embriyolar hakkında bilgi vermek için bir de embiyo transferinden bir gün önce transfer saatini söylemek için aradılar canın çok ilgililer yani
Canim sen yuksek ihtimalle hamilesin bir arkadasin belirtileri senin gibiydi kasiklarinda adet sancisi vardi her an adet olacakmis gibi okuyordu ari sokmasi gibi batnalari vardi 8. Gun pembemsi leke geldi o da gidip kan verdi ve degeri 37, 2 cikti simdi bir oglu varhayırlı cumalar kızlar.. bgn benim transferimin 7. günü tam bir hafta oldu... dün sağ tarafımda adet sancısından daha da agrılı kramplarım oldu 2 büklüm kalıverdim 1 saat boyunca bacagıma belime vurdu agrısı ardından jel ile glen minik küçk çok açık pembe akıntım oldu ... ara ara sancılar yokluyodu bgn sadce halsizim ve yüzüm bembeyaz ... inşallah bunlar bebeğimin belirtisidir umarım pskolojik degildirzaman nasıl geçicek bilmiyorum her günüm dua etmekle kuran okumakla geçiyo umarım bu yolda ilerleyen arkadaslarım umdugu gibi sonuçlar alır rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ayy evet haklısın canım ya belirtilere takılmamak lazım ,ama feci heyecan yapmaya basladim şimdiden ,o testin sonucuna nasıl bakacağım bilmiyorum kiİyi akşamlar canim inşallah hayırlı haberler verirsin belirtilerek takılma bence inşallah pazartesi yazarsin kocaman hamileyimmm diye herşey Allahtan Allah gönlüne göre versin
Canım gerçekten çok heyecanlıyım bende ,o test gününü hayal ettikçe bile kalbim çıkacakmış gibi oluyo ,bakalım o gün ne olacak gerçekten belirtilere takılmamalı ;ama insan elinde olmadan dinliyor işte ,bende sanki arada kasık sızlamasıvar gibi ;ama belkide psikolojik ,senin ilkinde nasıldı belirtiler hatırlıyor musun ? Olması mı iyi olmaması mı bilmiyorum...Ayy evet haklısın canım ya belirtilere takılmamak lazım ,ama feci heyecan yapmaya basladim şimdiden ,o testin sonucuna nasıl bakacağım bilmiyorum ki
Kizlar bir bilginiz varsa paylaşn ne olur artik cok üzülüyorum Allahım bu yolda herkesin yardımcısı olsun hayrlisiyla hepimizin hayırlı sonuçlarla son tedavisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?