2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ay canım inşallah yerleşme kanamasıdır bebeğn tutunmuştur :) bende öyle bişeyler olmadı pembe lekelenme iyi birşey diyolar bende de olsa keşke allahım dualarımızı kabul etsin

kızlar hepimizin doğum tarihi peş peşe maşallah....benimde 1 temmuz çıktı...son adet tarihim 23 eylül....transfer tarihim 12 temmuz.... :))))

yaaa kızlar ben bir konu açtım ama kimse cvp yazmamış...sizlere sorayım aranızda hamiş olupta çalışan veya çalışacak olan var mı???ben bu konuda biraz endişeliyim ama...gerçi işim masa başı ama....

Kızlar benim hamileliğim 5 haftanın içinde karnım ve belim ağrıyor benim gibi hisseden varmı acaba

Cok fazla yorma kendini is falan yapma, bunlar hamilelikten oluyo ama onemsemekte lazim.bnmde karnim 4 gun boyunca adet olcakmisim gibi agridi belimede hep bıçak saplanmasi gibi oluyodu cevremdeki herkez normal dedi ama ben 4 gun sonra asiri kanamayla dusuk tehlikesi gecirdim.seni korkutmak icin soylemiyorum ehvam yapma sakin ama dinlenmene dikkat et.bn hic yerimde durmamistim.simdi su icmeye kalkmam bile yasak...

Kislar bugun ilaçlarim geldi size bişey sorucam bu ayın sonunda bslayacaz benim yumurta sayım az incir kuru yapsammiki 4 .5 yumurta anca oluyo ama 2 tane anca uluyo ne yazıkki tutmadı hic

Kizlar bir bilginiz varsa paylaşn ne olur artik cok üzülüyorum Allahım bu yolda herkesin yardımcısı olsun hayrlisiyla hepimizin hayırlı sonuçlarla son tedavisi olur

Canım pembe akıntı kanamanın yeni olduğunu gösterir. Doktorunla konuştun mu?

Kislar bugun ilaçlarim geldi size bişey sorucam bu ayın sonunda bslayacaz benim yumurta sayım az incir kuru yapsammiki 4 .5 yumurta anca oluyo ama 2 tane anca uluyo ne yazıkki tutmadı hic
bence doktora sormadan yapma canım. ben bu tür kuvetli kürleri doktora sormadan yapmıyorum tedavi esnasında çakışma yapabiliyor çünkü.

Ya kizlar benim sonuç bakma günüm pazartesi nasipse ama bende bazı arkadaşların söylediği gibi kapılarda ağrı, ağızda kötü tad, vb. Gibi belirtiler yok. Onun için hiç öncesinde hiç idrardan bakmaya da cesaretim yok :'( hamile olanlara soruyorum benim bide 2 embriyo transferim oldu ,daha belirgin belirtiler olması gerekmez mi ondan ?..

Ya kizlar benim sonuç bakma günüm pazartesi nasipse ama bende bazı arkadaşların söylediği gibi kapılarda ağrı, ağızda kötü tad, vb. Gibi belirtiler yok. Onun için hiç öncesinde hiç idrardan bakmaya da cesaretim yok :'( hamile olanlara soruyorum benim bide 2 embriyo transferim oldu ,daha belirgin belirtiler olması gerekmez mi ondan ?..

Tesekkur ederim canim cevabin icin bazi siterlerde faydası olduğunu doktorlarından yapabilirsiniz dediğini okumuştum benim doktorum alman oyusden soramdm çünkü onların böyle şeyleri bildiğini zandetmiyorum oyusden size danis mak istedim sevgiler

İyi akşamlar canim inşallah hayırlı haberler verirsin belirtilerek takılma bence inşallah pazartesi yazarsin kocaman hamileyimmm diye herşey Allahtan Allah gönlüne göre versin

Canım ben Konya'da novafertilde yaptırıyor um
Bende düşündüm eger bir terslik olsaydi yarın yani 3. Gun transfer yaparlardi demekki benim embriyolarda 5. Gune gidecek hayirlisiyla

Canim sen yuksek ihtimalle hamilesin bir arkadasin belirtileri senin gibiydi kasiklarinda adet sancisi vardi her an adet olacakmis gibi okuyordu ari sokmasi gibi batnalari vardi 8. Gun pembemsi leke geldi o da gidip kan verdi ve degeri 37, 2 cikti simdi bir oglu var

İyi akşamlar canim inşallah hayırlı haberler verirsin belirtilerek takılma bence inşallah pazartesi yazarsin kocaman hamileyimmm diye herşey Allahtan Allah gönlüne göre versin
Ayy evet haklısın canım ya belirtilere takılmamak lazım ,ama feci heyecan yapmaya basladim şimdiden ,o testin sonucuna nasıl bakacağım bilmiyorum ki

Ayy evet haklısın canım ya belirtilere takılmamak lazım ,ama feci heyecan yapmaya basladim şimdiden ,o testin sonucuna nasıl bakacağım bilmiyorum ki
Canım gerçekten çok heyecanlıyım bende ,o test gününü hayal ettikçe bile kalbim çıkacakmış gibi oluyo ,bakalım o gün ne olacak gerçekten belirtilere takılmamalı ;ama insan elinde olmadan dinliyor işte ,bende sanki arada kasık sızlamasıvar gibi ;ama belkide psikolojik ,senin ilkinde nasıldı belirtiler hatırlıyor musun ? Olması mı iyi olmaması mı bilmiyorum...

Kizlar bir bilginiz varsa paylaşn ne olur artik cok üzülüyorum Allahım bu yolda herkesin yardımcısı olsun hayrlisiyla hepimizin hayırlı sonuçlarla son tedavisi olur

Canım merhaba amh ve fsh baktırdınmı benımde degerlerım kötü çıkıyor ama bu ay doktor ıyı dedı ama bence kötü amh 0.16 fsh 9 Senın kac numarada ben arı şutu bal pole yiyorum Burdur d vıtamını yumurta rezervını çoğaltıyor çörek otu yağı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…