2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar benim idrar tahlilimde ilaçlardan pozitif çıkmış olabilir mi????

hayır canım ilaçların etkisi ancak kan tahlilinde 1,2 ya da en fazla 5 gibi bir değer çıkarabilir ve bu değerlerde de gebelik yoktur ama idrar tahlili öyle düşük değerlerle çıkmaz idararda çıktıysa kesin hamilesin

AAa canım sen dondurulmuşlarla hamile mi kaldın? Kaçrmışım galiba özetler misin durumunu?
Benim ilk tüp denemem aslında ama transferim 2 adet döngüsü ertelendi cunku 23 yumurta toplandı 10 tanesi gelişti 6 tanesi 5. Güne kaldı ve donduruldu..yumurtaliklarim cok yumurta büyuttugu için su toplama riski oluyomuş bu yüzden o ay transfer olmadım..normalde transfer 5 Temmuz'da olacaktı ama 24 Ağustos'ta oldu iyiki oyle olmuş hamilelik zaten sıkıntılıymis birde yumurtaliklarimla ugrasicaktim hastanede yatmam gerekecekti ve hamileliğim bile bitebilirdi..
dondurulmuş cok kolay oldu 1 hafta onceden ilaca yani haplara ve jele başlıyorsun ve gidip transfer oluyorsun hiç bi sıkıntısı yok yani.. Iste bu kadar..

Ha birde sunu ekliyim: bi inanışa gore dondurulmuş embriyolar sağlıkla çözülürse daha güçlü olduklarına inanılıyor ve tutma şansı daha cok oluyormuş ne kadar dogru bilmiyorum..

Ha birde sunu ekliyim: bi inanışa gore dondurulmuş embriyolar sağlıkla çözülürse daha güçlü olduklarına inanılıyor ve tutma şansı daha cok oluyormuş ne kadar dogru bilmiyorum..

Evet bende bunu duymuştum ve o yüzden dondurulumuşlara olan inancım güçlendi. Peki kaç embriyo transfer edildi sana? Benim 4 dondurulmuşum var doktor 2 tane vericem dedi. Bende merak ediyorum. Tutki kalan 2 si de çözülürken sağlıkl kaldı. Onlar nolcak heba mı olacak?

Günaydın Kislar nasilsinis ilk önce pozitif sonuç alan arkafslarimiz sağlıkla kucaklarina alirlar inşallah negatif sonuc alanlarda Allah sabir versin Rabbim yüzünüzu guldursun bizde bugun ilaclari siparis ettik adetime var daha eger rahim kalın değilse baslicaz cooook üzülüyorum 7 deneme inşallah 8 gerek kalmadan bu tedavide hamile kalırım dua edin neolur belki aranisda duası makbul olan vardır Allaha emanet olun inşallah bende yazarım kocaman hamileyim diye sevgiler

canım inşallah rabbim bu sefer sizi daha fazla yormadan nasip eder inşallah....allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.... benimde bu 5. denememdi....çok yıpratıyor süreç iyi bilirim....sabah idrarda çift çizgiyi gördüm...yarında kanda baktıracağım.....umarım kanda da çıkar...ve devamı gelir inşallah.... veeee allah herkese tattırır bu duyguyu..... :)))

Yeşbü senin problemin neydi canım?

Bu arada benim yarın sabah 09:30'da yomuşlarım toplanacak inşallah yeterli sayıda ve kalitede olurlar çok korkuyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…