- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.501
kızlar benim idrar tahlilimde ilaçlardan pozitif çıkmış olabilir mi????
çok korkuyorum yine kimyasal gebelik yaşamaktan yarın olsada testi tekrarlasaydım bi
Benimde dondurulmusla oldu hiç bir belirti yasamadım bariz sekilde..belirtilere takılma derim zaten ilaçlardan da oluyo bazen..
kızlar benim idrar tahlilimde ilaçlardan pozitif çıkmış olabilir mi????
Allahin izniyle olmaz canim yarin insallah degerin yükselmis olacak, bende hala daha yatiyorum insallah aksama kadar iyilesirim olmadi yarin doktora gidecem
Benimde dondurulmusla oldu hiç bir belirti yasamadım bariz sekilde..belirtilere takılma derim zaten ilaçlardan da oluyo bazen..
Benim ilk tüp denemem aslında ama transferim 2 adet döngüsü ertelendi cunku 23 yumurta toplandı 10 tanesi gelişti 6 tanesi 5. Güne kaldı ve donduruldu..yumurtaliklarim cok yumurta büyuttugu için su toplama riski oluyomuş bu yüzden o ay transfer olmadım..normalde transfer 5 Temmuz'da olacaktı ama 24 Ağustos'ta oldu iyiki oyle olmuş hamilelik zaten sıkıntılıymis birde yumurtaliklarimla ugrasicaktim hastanede yatmam gerekecekti ve hamileliğim bile bitebilirdi..AAa canım sen dondurulmuşlarla hamile mi kaldın? Kaçrmışım galiba özetler misin durumunu?
çok korkuyorum yine kimyasal gebelik yaşamaktan yarın olsada testi tekrarlasaydım bi
Ha birde sunu ekliyim: bi inanışa gore dondurulmuş embriyolar sağlıkla çözülürse daha güçlü olduklarına inanılıyor ve tutma şansı daha cok oluyormuş ne kadar dogru bilmiyorum..
ayşegülcüğüm senin ne zaman transfer oldu...kaçıncı denemendi...merak ettim de....
Günaydın Kislar nasilsinis ilk önce pozitif sonuç alan arkafslarimiz sağlıkla kucaklarina alirlar inşallah negatif sonuc alanlarda Allah sabir versin Rabbim yüzünüzu guldursun bizde bugun ilaclari siparis ettik adetime var daha eger rahim kalın değilse baslicaz cooook üzülüyorum 7 deneme inşallah 8 gerek kalmadan bu tedavide hamile kalırım dua edin neolur belki aranisda duası makbul olan vardır Allaha emanet olun inşallah bende yazarım kocaman hamileyim diye sevgiler
canım inşallah rabbim bu sefer sizi daha fazla yormadan nasip eder inşallah....allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.... benimde bu 5. denememdi....çok yıpratıyor süreç iyi bilirim....sabah idrarda çift çizgiyi gördüm...yarında kanda baktıracağım.....umarım kanda da çıkar...ve devamı gelir inşallah.... veeee allah herkese tattırır bu duyguyu..... :)))
Yeşbü senin problemin neydi canım?
çok mu hastasın canım bugün göremedim burda seni
Öğlene kadar yattım kalktım bişeyler yedim şimdi bakıyım dedim neler yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?