2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ayyy insallah canim yaaa inşallah bnde sagliyla kucaagima alabilirm.

Günaydınnnn kızlar bana tecrübelerinizden cevap verin transferim cuma yapıldı yani sanırım 4.günüm oluyo ama ben ne göğüs ne kasık birşey hissedemedim daha acaba bi sıkıntı mı var benim dondurulmuşla oldu yani bir adet dönemi geçirdim ondan mı ilk tecrübem inşallah son olur ama panik oluyorum yardımm

özlem nerelerdesinnn??? tabloyu yenile canımm ( bizim negatifleri ekle... ayrıca sen ne durumdasın merak ediyorummmm

cnm tesekkür ediorum beni merak ettiğin için .... ben de kötü durumdayımmm başlayamadık tedaviye bir türlü parammız kalmadı bir an önce başlamamız gerekior bilmiorrummm

boğazım çok fena çok korkuyorum bebege bişey olacak diye süt ııttım şimdi biraz iyi geliyo gibi 9 da hastaneyi arıyıp sorcam napabilirim diye belki bi ilaç verirler

boğazım çok fena çok korkuyorum bebege bişey olacak diye süt ııttım şimdi biraz iyi geliyo gibi 9 da hastaneyi arıyıp sorcam napabilirim diye belki bi ilaç verirler

günaydın canım korkma bişi olmaz dikkatli ol sen stres yapma ballı limonlu çay yap iç sonrada terle güzelce

Canım acil şifalar diliyorum inşaallah bebegin seni bırakıp gitmez annesi yat dinlen ama stres yapma

kızlar günaydın...daha önceki yazdıklarıma kimse cvp yazmamış ((( bugün tranferimin 10.günü dayanamadım idrar testi yaptırdım...ikinci çizgi çıktı kızlar çok silik değil...çokta belirgin değil.... sizce hamişmiyimdir......birde karın kısmında hassasiyet var....sizce tutmuşmudur....

günaydın canım idrarda silik çıkınca hamile oluyosun ama kanda baktır garanti olsun belgelensin:)

Bencede hamilesin diye düşünüyorum :)

Canım korkma ama doktoruda ihmal etme hele öksürük başlarsa hemen doktora başvur çünkü gebelikte kullanılabilen bir sürü ilaç var

Görünür canım alttan muayene ediyorlar zaten karından görünmesi mümkün değil

Benimde dondurulmusla oldu hiç bir belirti yasamadım bariz sekilde..belirtilere takılma derim zaten ilaçlardan da oluyo bazen..

kızlar benim başıma geleni sormayın dün saat 21:00 de çatlatma iğnem vardı acile gittim bir hemşire bir sargı açıyor pansuman yapacakmış bende "iğnem saatli bekleyemem" dedim ama "yapacak birşey yok bu sargıyı açmam lazım" dedi sinirlendim çıktım hastaneden baktım uzun sürecek nöbetçi eczaneye gittim enjektör aldım eve geldim annem iğnemi yaptı ve saat 21:30 olmuştu moralim bozuldu canım sıkıldı doktorumla görüştüm birşey olmaz OPU nu yarım saat öteleriz dedi. ama ben hala endişeleniyorum bana dua edin yomuşlarıma birşey olmasın

Benimde dondurulmusla oldu hiç bir belirti yasamadım bariz sekilde..belirtilere takılma derim zaten ilaçlardan da oluyo bazen..

gerçekten bu ilaçlar hamilelik belirtisi yapıyor kokulara karşı hassaslaştım, sürekli midem bulanıyor oysaki daha yarın OPU olucam

merak etme canım....doktorununda dediği gibi opunu yarım saat ileriye alınca hiçbir sıkıntı olmaz....sen merak etme....iyi düşün iyi olsun.....bol sağlıklı yumoşlar inşallah...... :)))

merak etme canım....doktorununda dediği gibi opunu yarım saat ileriye alınca hiçbir sıkıntı olmaz....sen merak etme....iyi düşün iyi olsun.....bol sağlıklı yumoşlar inşallah...... :)))

Teşekkür ederim canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…