- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.281
iyi aksamlar kızlar. 12. gün degerim 576 çıkmıştı 14.gün 1630 birdaha test yaptırmadım. çaşamba günü doktora gidicem ancak bu bekleyiş daha sıkıntılıymış acaba kese gözükürmü,bir terslik varmı,değerim yükselmişmidir diye kendi kendimi yiyorum.bide bayram dolayısıyla herkes duydu inşaallah güzel haberler alırız hepimiz.. bu durumda bekleyen varmıııı?
o zaman sana iyi geceler tatlı rüyalar:))1 gün daha gitti..kaldı 10 gün....çabucak geçer umarım..:) erken yatmanın önemli olduğunu okumuştum..en iyisi 22.00 gibi uyuyim ben.hem günlerde hızlı geçer....hepimize bol şans diliyorum..görüşmek üzere....herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar hayırlı haberler alıyoruz ne güzel inşallah biz de bu süreci çabucak bitirip hayırlı haberleri alırız güzel heberlerinizi beklemeye devam☺️😉
iyi geceler canım en zor kısmı bu olsa gerek neler yapabilirim diye şimdiden düşünyorum1 gün daha gitti..kaldı 10 gün....çabucak geçer umarım..:) erken yatmanın önemli olduğunu okumuştum..en iyisi 22.00 gibi uyuyim ben.hem günlerde hızlı geçer....hepimize bol şans diliyorum..görüşmek üzere....herkese iyi akşamlar
en iyisi şöyle 3-4 sezon süren dizileri baştan sona izlemek :)
kızlar şuan hamileysem ve allah nasip ederde bebeğim olursa doğar doğmaz telefon yada laptop isteyecek:)))
çokk heycanlıyım uyusak uyansak sabah olsa hemen
en iyisi şöyle 3-4 sezon süren dizileri baştan sona izlemek :)
Nasil olacak o hep elimizde diye mi :)) aslinda esim kiziyo birak zararli radyasyon yayiyo diyo ama birakamiyorum:))
en güzeli:)) canım bol dua sonra yat dinlen ohh keyif zamanı:))
aynen canımm sürekli elimde hiç düşmüyor bazen ikisi aynı anda elimde duruyor:))bağımlılık yaptı burası girmeyince acaba biri dayanamayıp test yaptımı diye merak ediyorum:)eşim bile alıştı eve gelince soruyor hemen bugün hamile olan oldumu diye:)))
Bak ayni anda yazmisiz yarinda ayni anda hamileyiimm yazcaz tamam mi :)
birde kızlar aranızda embriyoskop ile embriyolarını izleyen oldu mu?
Benimkide benden merakli ne yazdim diye catlicak bi gun ortadan ikiye soylede gidip bilgisayarda yok yere aratma dedi en son :))
yok canım olmadı sanırım duymadım sadece transfer günü fotoğrafını veriler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?