2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bazen düşünüyorum..ne kadar zor çocuk yapmak..ama buna rağmen dünyada milyarlarca insan var...Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.....umarım hepimiz dünyanın bu mucizesini kucaklarımıza alabiliriz.

hoş geldin canım korkma yükselecek seninkisi hem sonuç stresi hemde etraf stresi bastı

Valla benimde herkes biliyo hatta kayinvalidem soylemeyin diyodu ama ben şaban gibi herkese soyleyip kimseye soyleme diyenlerdenim :)) insalalh canim hep beraber seviniriz yarin

yazarım olmazsada ancak burda teselli bulurum beni anlıyorsunuz çünkü

dün gece rüyamda oğlum olduğunu görüyordum...bakalım ilaçların etkisinden mi, psikolojikmi ..yada belkide malum olmuştur dimi :) rüyasını gören varmı aranızda

Valla benimde herkes biliyo hatta kayinvalidem soylemeyin diyodu ama ben şaban gibi herkese soyleyip kimseye soyleme diyenlerdenim :)) insalalh canim hep beraber seviniriz yarin

bizde de öle oldu ama söyleyen ben değildim ben arkadaşlarıma söyledim onlarında beni anladıklarını düşündüklerime inşallah seviniriz canım yürekten istiyorum

dün gece rüyamda oğlum olduğunu görüyordum...bakalım ilaçların etkisinden mi, psikolojikmi ..yada belkide malum olmuştur dimi :) rüyasını gören varmı aranızda

ben de sürekli kız çocuğu görüyorum psikoloji sanırım ama dün gece yumurta gördüm ıslarla kimseye vermiyordum benim olsun diye netten baktımda evli birisi yumurta görürse bebeği olacağına işaretmiş hayırdır inşallah :))

Ooo hadi inşallah ruyasini bile gormussun daha ne olsun

hayırlısı inşallah.....ben rüyama inanıyorum..çok güzel bir çocuktu..ve daha önce hiç hissetmediğim bir duygu hissettim..sanırım buna annelik diyorlar :):):) oğlum diye seviyordum....Rabbim nasip eder inşallah

iyi aksamlar kızlar. 12. gün degerim 576 çıkmıştı 14.gün 1630 birdaha test yaptırmadım. çaşamba günü doktora gidicem ancak bu bekleyiş daha sıkıntılıymış acaba kese gözükürmü,bir terslik varmı,değerim yükselmişmidir diye kendi kendimi yiyorum.bide bayram dolayısıyla herkes duydu inşaallah güzel haberler alırız hepimiz.. bu durumda bekleyen varmıııı?

değelerin çok iyi..umarım bu şekilde devam eder...belki ikiz bile olabilir...bu değerlerin belirli bir artış katsayısı var..internete yazarsan o sıkalayı bulabilirsin...bence kendini yemene gerek yok..stres yapma..hamilesin..önemli olan bundan sonrası...stres yapma bu anın keyfini çıkar

inşallah canım inşallah bizde yaşıcaz birgün o gün bu yıldır inşallah:)

maşallah canım değerlerin çok güzel ikiz bile olabilir stres yok en büyük aşamayı geçmişin zaten gerisi gelecek inşallah gönlünü ferah tut

Canim 2000-3000 arasi olan degerlerde karindan bakindiginda bile gorulebiliyormus ama karindan gorunmese de vajinadan bakildiginda gorulur kesin bence yani, degerlerinde cok guzel bence 2. De degerin yukselmis bence yukselmeye devam ediyodur

merhaba cnm evet biz celallettin hoca da tedavideyiz şükürler olsun ki 7 yıldan sonra ilk defa hamdolsun ki sperm gördük celallettin hocada tedavideyken cnm sürec çok sabır gerektiren bi durum ama belli olmaz kısmet bi bakmışsın spermler tedavinin ardından çıkar gelir sen celallettin hoca mı tedavidesin cnm ayrıca bizim topiğe gel orda hem arkadaşlarımla yazılırsın çoğumuz cellalaettin hoca da tedavideyiz http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ar-burada-dertleselim-11794.html#post32324499 beklerimmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…