- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.261
bel çevreni kontrol et hızlı bir şekilde şiştiğini hissediyorsan lütfen ihmal etme...
göğüs altından kasıklara inen bir şişlik tipi karın bölgesi sertleşiyor nefes darlığı olmasada sen dikkat et...
hoş geldin canım korkma yükselecek seninkisi hem sonuç stresi hemde etraf stresi bastı
mecburlukdan mıne guzel off benım evde bır suru test var kesın dayanamayıp yaparım ama tutcam kendımııı inşallah son denemen olur kasma kendını sankı yarın 10. gunmus gıbı dusun
bebegın senınledır ınsallahyarın yazarsın dımı
benım de e2 bakılmadı doktor gerek gormedı herhalde :26: yoksa toplama gunumu bakıyolar:26:
olursa yaz mutlaka cunku olucakyazarım olmazsada ancak burda teselli bulurum beni anlıyorsunuz çünkü
mutlaka bakılmıştır canım her kontrolde kan alıp bakıyorlar senden kan aldılarsa mutlaka bakmışlardır"
dün gece rüyamda oğlum olduğunu görüyordum...bakalım ilaçların etkisinden mi, psikolojikmi ..yada belkide malum olmuştur dimi :) rüyasını gören varmı aranızda
Valla benimde herkes biliyo hatta kayinvalidem soylemeyin diyodu ama ben şaban gibi herkese soyleyip kimseye soyleme diyenlerdenim :)) insalalh canim hep beraber seviniriz yarin
olursa yaz mutlaka cunku olucak
hıc kanda almadılar
dün gece rüyamda oğlum olduğunu görüyordum...bakalım ilaçların etkisinden mi, psikolojikmi ..yada belkide malum olmuştur dimi :) rüyasını gören varmı aranızda
ben de sürekli kız çocuğu görüyorum psikoloji sanırım ama dün gece yumurta gördüm ıslarla kimseye vermiyordum benim olsun diye netten baktımda evli birisi yumurta görürse bebeği olacağına işaretmiş hayırdır inşallah :))
ben de sürekli kız çocuğu görüyorum psikoloji sanırım ama dün gece yumurta gördüm ıslarla kimseye vermiyordum benim olsun diye netten baktımda evli birisi yumurta görürse bebeği olacağına işaretmiş hayırdır inşallah :))
iyi aksamlar kızlar. 12. gün degerim 576 çıkmıştı 14.gün 1630 birdaha test yaptırmadım. çaşamba günü doktora gidicem ancak bu bekleyiş daha sıkıntılıymış acaba kese gözükürmü,bir terslik varmı,değerim yükselmişmidir diye kendi kendimi yiyorum.bide bayram dolayısıyla herkes duydu inşaallah güzel haberler alırız hepimiz.. bu durumda bekleyen varmıııı?
hayırlısı inşallah.....ben rüyama inanıyorum..çok güzel bir çocuktu..ve daha önce hiç hissetmediğim bir duygu hissettim..sanırım buna annelik diyorlar :):):) oğlum diye seviyordum....Rabbim nasip eder inşallah
iyi aksamlar kızlar. 12. gün degerim 576 çıkmıştı 14.gün 1630 birdaha test yaptırmadım. çaşamba günü doktora gidicem ancak bu bekleyiş daha sıkıntılıymış acaba kese gözükürmü,bir terslik varmı,değerim yükselmişmidir diye kendi kendimi yiyorum.bide bayram dolayısıyla herkes duydu inşaallah güzel haberler alırız hepimiz.. bu durumda bekleyen varmıııı?
Ooo hadi inşallah ruyasini bile gormussun daha ne olsun
merhaba cnm evet biz celallettin hoca da tedavideyiz şükürler olsun ki 7 yıldan sonra ilk defa hamdolsun ki sperm gördük celallettin hocada tedavideykencanım sizde mi celalettin hocaya gidiyordunuz?.sizindemi hiç sperm yoktu.okuyorum hep yazdıklarınızı.bizde ölü yada canlı hiç sperm yok.2 testtede aynı sonuç çıktı.üstelik kanallar açık.daha yeni başlıcaz tedaviye.ama bizi neler bekliyor çok merak ediyorum.daha sebebini bile bilmiyoruz.haftaya cumartesi genarttan randevu aldım.çok heyecanlıyım yaaa:-(((rabbim yardım etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?