- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.781
Tebrikler rabbim kucaginada almayıda nasip etsinslm kızlar bugün testimi yaptırdım degerim 576.5 hamileyim... allah tüm isteyenleri sevindirsin bu mübarek günde
slm kızlar bugün testimi yaptırdım degerim 576.5 hamileyim... allah tüm isteyenleri sevindirsin bu mübarek günde
slm kızlar bugün testimi yaptırdım degerim 576.5 hamileyim... allah tüm isteyenleri sevindirsin bu mübarek günde
Super allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsinKızlar kanda tahlil yaptırdık. Elh pozitif çıktı. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah :)
Kızlar kanda tahlil yaptırdık. Elh pozitif çıktı. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah :)
Kızlar kanda tahlil yaptırdık. Elh pozitif çıktı. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah :)
Tebrikler tatlımmmm, Allah bize de nasip eder inşalllaaaah, bu arada ikiz galiba, çünkü oldukça yüksek bir değerr :)
Kayracım tebrikler tatlım sağlıcaklakucağına alırsın inşallah
Darısı başımıza
Super allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Degerin kac cikti canim kacinci günündu
Canım 9. Günüm. Yarın malum Bayram gidemiycem için akşam girtim kan verdim kliniğe. Klinikteki hemşire kan alırken idrarda pozitif çıktı dedim. O zaman gamilesinizdir dedi. Kanı yarın sabah göndericez Bayram nedeniyle yaptıramıyoruz şu an dedi. Kanımdan aldı ( ilk defa öğrendim bende) idrarda bakar gibimi bilemiyorum şip şak 10 dk kanda tahlil yaptı pozitif dedi. Benim 2. Hamileliğim olduğu için zaten biliyorum. Tüm belirtiler fazlasıyla var . Kan değerimi yarın öğrenicem inş.
Super allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Degerin kac cikti canim kacinci günündu
Sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.
tebrik ederim canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşş gözünaydın
Alla allaaa
lk defa duydum bunu. Nasıl baktıki o öyle 10 dakkada?
Ay hadi darısı başımıza inşallah öyle ya da böyle pozitif ya sen ona bak:)Bende bilmiyorum canım. Ama ben iki defa idrarda yaptım pozitifti.
11 yıllık evliyim 173738292 defaidrar tahlili yaptım ama hamile değilsen ömrü billah çift çizgi çıkmaz.
Birde 4. Haftam bitince mide bulantım başlar. İnan çok fenayım. Mide bulantısıyla uyandım bu gün
Alla allaaa
Ay hadi darısı başımıza inşallah öyle ya da böyle pozitif ya sen ona bak:)
Alla allaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?