- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.681
aynı durum bende de var. benim de 8. günüm ve pembemsi bir kanama geldideminden beri okumadığım yazı girmediğim site kalmadı. çıldırıcam yaaa....
Acillllllllllllllllllllll yardimmmmmmmmmm((((((( transferimin 8.gunu ve kanama geldiiiiii acikkk pembemsiiii bayagiiiii geldiiiiii bu nedirrr boleee
aynı durum bende de var. benim de 8. günüm ve pembemsi bir kanama geldideminden beri okumadığım yazı girmediğim site kalmadı. çıldırıcam yaaa....
Bebeklerimiiii kaybettikkkk acabaaaaaa((((((((((??? Ooooofffff doktorumada ulasamiorummmmmmm
Bebeklerimiiii kaybettikkkk acabaaaaaa((((((((((??? Ooooofffff doktorumada ulasamiorummmmmmm
Benimde arada belim agriyor bide bazen kasiklarim agriyor dedigin gibi bunlar belirtimi yoksa surekli kendimi dinledigim icin mi oyle saniyorum bende bilmiyorun :)kacinci gun embriyosu senin ki
O kadar erken çıkmaz canım 3. Gun embriyosu..Canım transfer tarihim 10 u aynı gündü seninle test tarihim 22 ekim ama benim 3. Gün embriyosu... Burda kızları duyunca heyecanlanıyorum belki 7. Yada 8. gün idrarada denerim belki değil kesin denerim
Transfer gunünü saymıyoruz canım maalesef :)Transfer gununu 1 sayıyorum oyle 4. Gunum oluyo dogru di mi yoksa transfer gununu saymiyo muyuz
Telaş etme normal olabilir benim doktorum kanama bile olabilir dikkate alma ilaçları bırakma demişti..sende doktoruna ulasınca bilgi verirsin ama testten once sana yapabileceği bisi yok agır kaldırma sadece dikkat et stres yapma vede normal seyler bunlar..Bebeklerimiiii kaybettikkkk acabaaaaaa((((((((((??? Ooooofffff doktorumada ulasamiorummmmmmm
5. Gun embriyosu insallah tutunurlar herkesinki tabi bizimkilerde
Insallah canim benim 3.gundu rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmasin nerde yaptirdin senbide sorun neydi sizde
Bana da once 2. Veya 3. Gunu yapcaz dediler 3. Gun aradilar doktor 5. Gunu bekliyelim dedi dediler ve bekledik umut tup bebekte yaptik suleyman tosun doktorum sperm sayimiz az malesef bu arada ilk denememiz
anladım canım benimde ilk denemem inşallah da son denememiz olur hepimizin pco bizdeki sorun
Bana da once 2. Veya 3. Gunu yapcaz dediler 3. Gun aradilar doktor 5. Gunu bekliyelim dedi dediler ve bekledik umut tup bebekte yaptik suleyman tosun doktorum sperm sayimiz az malesef bu arada ilk denememiz
Bizde de sperm sayısında sorun var. 5. gün embriyosu oldu öyle mi sizinki? Kaçıncı gündesin trasnferinin canım benimki bugün 3. gün. Günler geçmek bitmek bilmiyor. Allah' tan bayram geldi de oyalanma olacak bizede biraz. Gerçi biz bayram ziyareti yapmicaz. Kapımız fazla birine git birine gitme olmasın diye.
Evet 5. Gun embriyosu 10 ekimde oldu transfer ben 4. Gunum diyodum ama transfer gunu sayilmiyomus meger, esimde istemiyo bayramda gezmek bende sadece annemlere gidecem sanirim senin de ilk denemen mi? Bi de senin kacinci gun embriyosu? Bu kadar onemli mi kacinci gun oldugu yani fark ne yani
Evet canı çok önemli. 5. gün embriyosu olunca tutunması daha kuvvetli oluyormuş. Ayrıca duyduğum bir bilgiyee göre de 5. gün embriyosunda tırnaklar çıkıyormuş tutunmaya yardımcı. Benimde 10 ekimde oldu transferim. Evet bugün 4 değil 3. günümüz canım. İlk gün 0 sayılıyor. Benimde ilk denemem inşallah da son olur.......
beklemek cok zor cnm insan yerinde duramıyor test gününede daha varmış istersen yaptır için biraz daha rahat olur. kacıncı gün embriyosuydu senin?
Benimde üçüncü denemem kızlar maalesef îki negatif aldım. Hemde üçünde ard Arda denemişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?