- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.601
Tutunma olacaksa ilk 2 gun de oluyomus sanirim dun baya yattim ama bugun kalktim nasibimizde varsa tutmustur allahin izniyle ilk gece hic uyuyamamistim igne yerlerimin acisindan insallah o zaman kotu bisey olmamistir
Kizlar bisey sorcam transferin ilk gunu namaz kilmadim 2. Gunden beri kiliyorum ama sadece farzlari ve cok yavas bisey olur mu doktor hicbisey demedi ayakta kiliyorum
2 yaşında oğlum var. Yaklaşık 13 kg onu kucağıma alıyorum. Ilgileniyorum. Altını değiştiriyorum, çok had hareket lerle mutfağı süpürdüm. Tüm namazlarımı tam ve normal haliyle kılıyorum. Yemeklerimi yapıyorum, bu gün eşimle Bayram alışverişine gidincez. Transferin 7. Günündeyim. Rahat olun :) ha bu arada hamileyim :)
Kizlar bisey sorcam transferin ilk gunu namaz kilmadim 2. Gunden beri kiliyorum ama sadece farzlari ve cok yavas bisey olur mu doktor hicbisey demedi ayakta kiliyorum
transferden sonra yapılan e2 ve progestron değeriniz kaçtı???????
Transferden sonra öyle bişey yapılmadı. Nasıl yapılıyor?
transferden sonra 2ile5gün arası kanda bakılan hormonlar...
Brnim dün 6. Günümdü transfer Cumartesi olmuştu. Dün gece evde idrar testi yaptım. Pozitif çıktı :)
Inşallah sizde gamilesinizdir. Sildikte olsa çift çizgi çıkarsa. Bilinki hamilesiniz :)
sakin kotu dusunme belki tutunma agrilaridir pozitif yaklas ki sonucunda pozitif gelsin dimi😄dualarimuz seninle
2 yaşında oğlum var. Yaklaşık 13 kg onu kucağıma alıyorum. Ilgileniyorum. Altını değiştiriyorum, çok had hareket lerle mutfağı süpürdüm. Tüm namazlarımı tam ve normal haliyle kılıyorum. Yemeklerimi yapıyorum, bu gün eşimle Bayram alışverişine gidincez. Transferin 7. Günündeyim. Rahat olun :) ha bu arada hamileyim :)
transferden sonra yapılan e2 ve progestron değeriniz kaçtı???????
transferden sonra 2ile5gün arası kanda bakılan hormonlar...
Allahim cok guzel aglicaktim nerdeyse okurken insallah hayirlisiyla ikinci yavrunu da kucagina alirsin bize dua etmeyi unutma olur mu cok mutlu oldum senin adina
Kızlar, geçen ay tüp bebeğe başlıcaktık, doktor 2 tane çatlamamış yumurta gördü, kasım ayına erteledi. Hala ağrı yapıyor kistler.Nasıl geçecek ya, bugün soğan kürüne başladım ama çok canım sıkılıyor. 1 kasım adet günüm, 2 kasımda doktora gidicem doktor tamam derse başlıcaz tedaviye. Bu arada da pgt yapılacak embriyolara. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. bana dua edin lütfen olur mu
Kızlar, geçen ay tüp bebeğe başlıcaktık, doktor 2 tane çatlamamış yumurta gördü, kasım ayına erteledi. Hala ağrı yapıyor kistler.Nasıl geçecek ya, bugün soğan kürüne başladım ama çok canım sıkılıyor. 1 kasım adet günüm, 2 kasımda doktora gidicem doktor tamam derse başlıcaz tedaviye. Bu arada da pgt yapılacak embriyolara. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. bana dua edin lütfen olur mu
çok tebrik ederim. inş. herşey gönlünüzce olur. ben cesaret edip idrar testi yaptıramam herhalde. cumartesi günü tahlil günüm. o zamana kadar sabredicem artık...[/QUOTE
Bence yapın ve mutluluğun asına bi kaç gün önce varın :)) inşallah
Ya Dr bana hiçbiriler şeyler söylemez. Bence tecrübe çok önemli, kullanılan ilaçlar. Ben progrsteron ilacı var. Onu içmiyorum mesela vajinadan fitil gibi koyuyorum düşüğü önleyici. Sonra ben hiç bant kullanmadım. Normal haplar ve iğneler kullandım. Dr 3 kere gittim. 4. Gidişimde transfer yaptı. Insanı oyalamıyorda. Eltimde 3 defa ına tüp bebek yaptırdı yaş 35 eltimin üçünde tuttu. 2. Boş gebelik çıktı ama 20 gün sonra doğuracak oda
çok tebrik ederim. inş. herşey gönlünüzce olur. ben cesaret edip idrar testi yaptıramam herhalde. cumartesi günü tahlil günüm. o zamana kadar sabredicem artık...[/QUOTE
çok kararsızım. eğer yaparsam buradan kesin haber veririm...:)
Canim ben menopozlu oldugum icin hormon degerlerim allak bullakti ondan yorum yapmayim yanlis olabilircanim ben diyorum ya alti ay bekledim ha bugun ha yarin diye ama sonu guzel oldu teyzesi kesemizi gorduk 2 haftaya kalp atisi icin gidecegiz allahtan bisey olmazsa. Kendinu yipratma belki vakti zamani gelecek ay icin simdi yapilsa olmayacak gelevcek ay bidaha deneyecektin boyle düşün üzme canını yavrum bak ozelden mesaj at daraldiginda hemen görürüm derin nefes al hamile oldugun gunu dusun elin karninda babasi yaninizda
çok kararsızım. eğer yaparsam buradan kesin haber veririm...:)
Cumartesi gunu test gunum o gun acaba e2 progesteron ve bhcg testi mi yaptiracagim yoksa sadece bhcg testi mi yaptiracagim bilemedim:)
Cumartesi gunu test gunum o gun acaba e2 progesteron ve bhcg testi mi yaptiracagim yoksa sadece bhcg testi mi yaptiracagim bilemedim:)
benim de 19'u cumartesi günü. dr'un ne dediyse onu yaptır. benimki sadece bhcg istedi. sanırım gerekli gördükleri durumlarda diğerini istiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?