2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Tutunma olacaksa ilk 2 gun de oluyomus sanirim dun baya yattim ama bugun kalktim nasibimizde varsa tutmustur allahin izniyle ilk gece hic uyuyamamistim igne yerlerimin acisindan insallah o zaman kotu bisey olmamistir

cnm zaten transfer edildiği ilk yarımsaatte tutunma oluyorsa oluomuş,,, sonrada günlük hayatınıza dönebilirsinizzz demişlerdiii bnaaaaa

Kizlar bisey sorcam transferin ilk gunu namaz kilmadim 2. Gunden beri kiliyorum ama sadece farzlari ve cok yavas bisey olur mu doktor hicbisey demedi ayakta kiliyorum

2 yaşında oğlum var. Yaklaşık 13 kg onu kucağıma alıyorum. Ilgileniyorum. Altını değiştiriyorum, çok had hareket lerle mutfağı süpürdüm. Tüm namazlarımı tam ve normal haliyle kılıyorum. Yemeklerimi yapıyorum, bu gün eşimle Bayram alışverişine gidincez. Transferin 7. Günündeyim. Rahat olun :) ha bu arada hamileyim :)

transferden sonra yapılan e2 ve progestron değeriniz kaçtı???????

Brnim dün 6. Günümdü transfer Cumartesi olmuştu. Dün gece evde idrar testi yaptım. Pozitif çıktı :)

Inşallah sizde gamilesinizdir. Sildikte olsa çift çizgi çıkarsa. Bilinki hamilesiniz :)

çok tebrik ederim. inş. herşey gönlünüzce olur. ben cesaret edip idrar testi yaptıramam herhalde. cumartesi günü tahlil günüm. o zamana kadar sabredicem artık...

sakin kotu dusunme belki tutunma agrilaridir pozitif yaklas ki sonucunda pozitif gelsin dimi😄dualarimuz seninle

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ben de kafaya fazla takmayıp kendimi oyalamaya çalışıyorum. önümde tahlile kadar kocaman bir bir hafta var. cumartesi gününe kadar beklemek zorundayım:) çok sevgiler

Kızlar, geçen ay tüp bebeğe başlıcaktık, doktor 2 tane çatlamamış yumurta gördü, kasım ayına erteledi. Hala ağrı yapıyor kistler.Nasıl geçecek ya, bugün soğan kürüne başladım ama çok canım sıkılıyor. 1 kasım adet günüm, 2 kasımda doktora gidicem doktor tamam derse başlıcaz tedaviye. Bu arada da pgt yapılacak embriyolara. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. bana dua edin lütfen olur mu

Allahim cok guzel aglicaktim nerdeyse okurken insallah hayirlisiyla ikinci yavrunu da kucagina alirsin bize dua etmeyi unutma olur mu cok mutlu oldum senin adina

transferden sonra 2ile5gün arası kanda bakılan hormonlar...

Allahim cok guzel aglicaktim nerdeyse okurken insallah hayirlisiyla ikinci yavrunu da kucagina alirsin bize dua etmeyi unutma olur mu cok mutlu oldum senin adina

Çok teş ederim canım. Allah azı olsun. İnan tüm isteyen din kardeşlerime duacıyım. İçin rahat olsun. O kadar korkma :))

bu benim 3. tüp bebek denemem. transferimin 6. günümdeyim. bunca zamandır öğrendiğim bir şey varsa o da stres yapmamak. başkalarına söylemek kendinin yapmasından daha kolay ama gerçekten öyle. sağlığına dikkat et. hasta olmamaya çalış. doktorunun söyledikleri dışında fazla bitkisel kürlere takılma çünkü bunların yanlış kullanımı daha vahim sonuçlar doğurabiliyor. şöyle düşün kasım olmazsa aralık olur. yeter ki süreç sağlıklı işlesin. sen de bu zaman zarfında bütün bunları takıntı haline getirme. başka şeylerle de ilgilen. inan faydasını görürsün. ben de bu bir haftayı böyle geçirmeye çalışıyorum. yoksa insan iki katı kuruntu yapmaya başlıyor...çok sevgiler

Bende de tedaviye baslamadan once vardi ya alalim ya da 1 ay dogum kontrol hapi kullanman lazim dedi bende hapi kullandim bi ay sonra adet olup gittigim de temiz basliyoruz dedi Allahin izniyle emeklerin bosa gitmez insallah agri yapiyodu bi de bende bi ay boyunca hep leke geldi kahverengi

Ayy sen oyle dıyınce ben sımdı havalara gırdım, direk gozumde canlandı Ya olucak insallah, herseyde bı hayır vardır sozune yurekten ınanıyorum. Zaten yasadıklarımdan sonra ınanc sıstemım de coooookk degıstı. Yapım bıraz tezcanlı benım, her konuda oyleyım Sanırım bu işte sabırlı olup rahmı ve yumurtalıkları bu ise hazırlamak onemlı, doktorumu da cok sevıyorum ya, o da cok pozıtıf enerjı verıyo bana, sagolsun. Burda sizler de oyle. Insallah senin gibi hayırlı sonuclanır benım de Cok sevindim keseyi gordugune, valla en duygusalı kalp atısı dinlemekmiş, Allahım hayırlısıyla onu da guzel gecırırsın ınsallah.
Kafama takılan olursa ozelden de yazarım canım, cok sagol dert ortaklıgın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…