- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.581
oooo yıkıldım valla ... benimkide 5. gün dü ve dün 8. günümde test yaptırdım ve sıfır değer çıktı... ben boşuna bekliyorum test günümü boşuna içiyorum ilaçlarımı demekki
ikincisi olacaktı ama olmadı sanırım...Ilk çocuğunuzmu olacak? Allah gönlünüze göre versin
Hayırlısı olsun tatlım kısmet değilmiş zamanı.
ikincisi olacaktı ama olmadı sanırım...
inş sizlerin muradı olur
inş sizlerin muradı olur
Benim 5. Gun transferi 9. Gunde çıktı zaten test günümdu genelde test tarihini 9. Güne veriyorlar dana kaçıncı gun verdiler?
canım benimde 5.gün embriyosuydu 5.gün test yaptım çooook silik ancak güneşte görünüyordu çıktı 6.gün tekrar yapmışttım pembe çizgi gayet görünür şekilde çıkmıştıııı varsa test tut inşallah çıkar 8.günde de kanda baktırdım değerim 129du
inşallah sen senin gibi tüm arkadaşlarımıın bekleyişininsonu mutluluk olurr
12. Gun dedi 22 ekim
Benimde aynı gün geçerim bilmiyorum bugün
Tutunma olacak dedi inşallah tutunurlar minişlerim
inş sizlerin muradı olur
Benimde aynı gün geçerim bilmiyorum bugün
Tutunma olacak dedi inşallah tutunurlar minişlerim
merhaba kızlar,
bu foruma ilk kez yazıyorum.
umarım buradaki herkes mutlu sona ulaşır....
benim de pazartesi günü transferim oldu. bu bizim 3. tüp bebek denememiz. bu sabah sanki adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıdı. Gerçi belim geçti gibi ama. ağrılarım sanki bugün biraz değişti gibi. Anlamadım. Umarım iyi bir şeydir...
benim durumumda olan yok mu acaba. sol kasığım ve bel ağrılarım hala devam ediyor
Kaçıncı günündesiniz transferinizin? Ben 7. Günündeyim. Karnım ağrıyor, sırtım ağrıyor. Hafiften mide buluntularımda başladı
ben de 6. günümdeyim. bugüne kadar belim ağrımamıştı. bugün başladı. karnımın ağrısı da regl ağrısı gibi olmaya başladı. gelip gidiyor. Ama bulantım yok. diğer transferlerimde hiç böyle olmamıştı. iyi mi kötü mü bilemedim...inş. hepimizinki tutar...
sakin kotu dusunme belki tutunma agrilaridir pozitif yaklas ki sonucunda pozitif gelsin dimi😄dualarimuz seninlemerhaba kızlar,
bu foruma ilk kez yazıyorum.
umarım buradaki herkes mutlu sona ulaşır....
benim de pazartesi günü transferim oldu. bu bizim 3. tüp bebek denememiz. bu sabah sanki adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıdı. Gerçi belim geçti gibi ama. ağrılarım sanki bugün biraz değişti gibi. Anlamadım. Umarım iyi bir şeydir...
O halde gününüzü bekleyin canım..12. Gun dedi 22 ekim
Ağrılar normal canım ama belirti oladabilir olmayadabilir sen kafana takma..benim durumumda olan yok mu acaba. sol kasığım ve bel ağrılarım hala devam ediyor
Kizlar bisey sorcam transferin ilk gunu namaz kilmadim 2. Gunden beri kiliyorum ama sadece farzlari ve cok yavas bisey olur mu doktor hicbisey demedi ayakta kiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?