2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

oooo yıkıldım valla ... benimkide 5. gün dü ve dün 8. günümde test yaptırdım ve sıfır değer çıktı... ben boşuna bekliyorum test günümü boşuna içiyorum ilaçlarımı demekki

Insallah sonu guzel olsun da beklerim napiyim 5-6 cok erken degil mi test yapmayada korkuyorum cikmassa diye bayramin son gunu 10. Gun o zaman yapayim en iyisi

merhaba kızlar,
bu foruma ilk kez yazıyorum.
umarım buradaki herkes mutlu sona ulaşır....
benim de pazartesi günü transferim oldu. bu bizim 3. tüp bebek denememiz. bu sabah sanki adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıdı. Gerçi belim geçti gibi ama. ağrılarım sanki bugün biraz değişti gibi. Anlamadım. Umarım iyi bir şeydir...

Benimde aynı gün geçerim bilmiyorum bugün
Tutunma olacak dedi inşallah tutunurlar minişlerim

Tutunma olacaksa ilk 2 gun de oluyomus sanirim dun baya yattim ama bugun kalktim nasibimizde varsa tutmustur allahin izniyle ilk gece hic uyuyamamistim igne yerlerimin acisindan insallah o zaman kotu bisey olmamistir

benim durumumda olan yok mu acaba. sol kasığım ve bel ağrılarım hala devam ediyor

Kaçıncı günündesiniz transferinizin? Ben 7. Günündeyim. Karnım ağrıyor, sırtım ağrıyor. Hafiften mide buluntularımda başladı

ben de 6. günümdeyim. bugüne kadar belim ağrımamıştı. bugün başladı. karnımın ağrısı da regl ağrısı gibi olmaya başladı. gelip gidiyor. Ama bulantım yok. diğer transferlerimde hiç böyle olmamıştı. iyi mi kötü mü bilemedim...inş. hepimizinki tutar...

Brnim dün 6. Günümdü transfer Cumartesi olmuştu. Dün gece evde idrar testi yaptım. Pozitif çıktı :)

Inşallah sizde gamilesinizdir. Sildikte olsa çift çizgi çıkarsa. Bilinki hamilesiniz :)

sakin kotu dusunme belki tutunma agrilaridir pozitif yaklas ki sonucunda pozitif gelsin dimi😄dualarimuz seninle

Kizlar bisey sorcam transferin ilk gunu namaz kilmadim 2. Gunden beri kiliyorum ama sadece farzlari ve cok yavas bisey olur mu doktor hicbisey demedi ayakta kiliyorum

Kizlar bisey sorcam transferin ilk gunu namaz kilmadim 2. Gunden beri kiliyorum ama sadece farzlari ve cok yavas bisey olur mu doktor hicbisey demedi ayakta kiliyorum

Ben transferden sonraki vakit namazımı bile kıldım bi sorun yok canım.. Hatta biraz hareket etmen kan dolaşımı için daha iyi birşey..bebegin tutunması için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…