- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.561
Kızlar transferimin 7. Gününe girdim. Midem bulanmaya başladı bu gün. Eşimde test yap desi yaptım veeeee veee pozitif çıktı. Benim ilk bebegimdede çok erken bulanmaya başlamıştı. Allah herkezin gönlüne göre versin :)
inşallah hayırlı haberle dönersin benim gibi yıkılmazsın istemem yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını şuan başladı düşük yapıyorum galiba yarın doktora gidecem belimin agrısından ölüyorum inşallah parça kalmazda bide kürtaj olmam ama kalmaz herhalde öbürlerindede kalmamıştı birkez oldum kürtaj oda kalp atşı durmuştu çok mutsuzumm kızlar inanılmaz mutsuzum allah sizlerin yüzünü güldürsün sen sordunmu bu kanamanın sebebini sana ne dedi bide bu senin ilk gebe kalışınmı ? önceden yaşadınmı böyle bir sorun? allah yardımcın olsunbnm öbüründe etkilenmedi bunda etkilendi işte NASİP......... diyip yutuyosun iştee
Şikayet etme kız 1 aydır evdeyim ben cok sıkıldım ama bebeklerim için 3 ayı dinlenerek geçirmem lazım..evet hareketli yaşayan insanlar var ama biz tupluyuz o manada zaten hassas hamileliklerimiz hassas bebeklerimiz var..sen dikkat et canım bu günleri gördüğüne şükredip evde yat:)iiyiyim arkadaşım eşimin ve annemim baskısı altındayım bu aralar3 ay doluncaya kadar evden dışarıya çıkmayacakmışım eve hapis oldum yani off çok sıkıldım bunaldım hatta daraldım iyice
ama pozitif sonucu alıp işine giden bir sürü insan var ya anlatamıyorum ki
Canım ya gecmis olsun yoktur bisi ins..benim içte kanama görmüştü doktor 6. Haftada o hafta yattım hep hiç leke olmadı bi kere birliktelik sonrası leke geldi zaten 8. Hafta geçmişti hepsi..yani benimki boyle olduysa seninkini belki vajinal ultrason da yapmış olabilir..sen elinden geldiğince dinlen canım bi yardımcı bul kendine bulabilirsen oğlun için..günaydın sultancığım..ALLAH hepimizin seninde yüzünü güldürsün canım şu çektiklerini görsün...bu benim 2.gebeliğim canım..2 yaşında yine tüp bebek bi oğlum var..önceden yaşadım evet .transferden sonra hemen benim kanamma olmuştu hemde çok sürmüştü dedim tutmadı ama işte RABBİM ol derse oluyor o kanamaya rağmen şuanda 2 yaşında doğdu büyüdü.bun da da transferden sora hiç bişi olmadı işte o kanamaya kadar.şimdi kahverengi lekeleke halinde galıordu bu sabah hiç bişi yok gelmemiş ..doktor çok normal dedi pıhtı halinde gelirse hemen gel...yarın yine bakacak....ayrıca benim keseye bakmak için doktor alttan vajinadan baktı sonraki gün oldu bu kanama doktor bana bişi demedi ama ben ondan mı ki diyorum ..ultrasonda kesede bi sorun çıkmadı.ay bilmıom işte NASİP NASİP NASİP...
Kızlar transferimin 7. Gününe girdim. Midem bulanmaya başladı bu gün. Eşimde test yap desi yaptım veeeee veee pozitif çıktı. Benim ilk bebegimdede çok erken bulanmaya başlamıştı. Allah herkezin gönlüne göre versin :)
Kan testindemi cikti?????
Kan testindemi cikti?????
günaydın cnm sen sonucunu kan testiyle mi ögrendin? benim dün 10. günümdü idrar testi yaptım ve ikinci cizgi çok silik çıktı nekadar güvenilir bilemiyorum dünden beri uyuyamıyorum yazarsan sevinirim
Canım silik çıkması önemli değil tebrikler sende hamilesin. Çok yeni oldugundan silik çıkıyor. Ilk oğlumda transferin 8. Günü akşam yapmıştım. Oda silik çıkmıştı şimdi 2 yaşında elh :) idrar testimden bahsediyorum :)
çokk teşekkür ederim sıkıntılar yerini mutluluga bırakıyor rabbim bekliyen herkesi sevindirsin
çokk teşekkür ederim sıkıntılar yerini mutluluga bırakıyor rabbim bekliyen herkesi sevindirsin
Günaydın kızlar naklinden sonraki 4 günüm sag kasığımda ara sıra agrılar oluyor belimdede aynı şekil vajinamda dün yanma hissettim acaba tutmuşlardır
Benimde 3. Gunum bende de bu sabah yanma basladi insallah tutmustur
İnşaallah canım beklemek ne kadar zor:18:
Aynen yaa insallah olur bekleyemicrm galiba test gunumu 5. Gun transferi 10. Gun de cikarmi acaba bayramin son gunu test yapsam mi
Bende evde durmaktan skldimm
canım benimde 5.gün embriyosuydu 5.gün test yaptım çooook silik ancak güneşte görünüyordu çıktı 6.gün tekrar yapmışttım pembe çizgi gayet görünür şekilde çıkmıştıııı varsa test tut inşallah çıkar 8.günde de kanda baktırdım değerim 129duAynen yaa insallah olur bekleyemicrm galiba test gunumu 5. Gun transferi 10. Gun de cikarmi acaba bayramin son gunu test yapsam mi
Aynen yaa insallah olur bekleyemicrm galiba test gunumu 5. Gun transferi 10. Gun de cikarmi acaba bayramin son gunu test yapsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?