2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

nasılsınz? ben hiç giremez oldum artık.çok halsizim kanamamda leke leke devam edıyor..çok yorgunum devamlı uyumak istiyorum..oğlumda var pek fırsatım olmuyor artık.

herşeye çözüm buluyolarda şu kanamalara niye bişey yapamıyolar ya ne biçim iş bu anlamıyorum...bu kanamaları durdurmanın bi müdahalesi yokmu

bgn doktora gittikk yine, muayene etti rahim kalınlığı 8 olmuş, nasipse çarşamba yani bayramın 2. günü transfer yapılacakkkk inşallahhhhh, çok heyecanlıyımmmmm kızlarrrrr

canım sen yinede tekrarla test günündede üzülme ya dünyanın sonu degil ya çok şükür bir tane oglun var allah onu bagışlasın size olur allahın izni ile inşallah test günüde çıkar canımmm

2 doz progestoron yaptı dktor yarın yine yaptırcam ...pazar günüde ultrasondan bakack ....

inşallah hayırlı haberle dönersin benim gibi yıkılmazsın istemem yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını şuan başladı düşük yapıyorum galiba yarın doktora gidecem belimin agrısından ölüyorum inşallah parça kalmazda bide kürtaj olmam ama kalmaz herhalde öbürlerindede kalmamıştı birkez oldum kürtaj oda kalp atşı durmuştu çok mutsuzumm kızlar inanılmaz mutsuzum allah sizlerin yüzünü güldürsün sen sordunmu bu kanamanın sebebini sana ne dedi bide bu senin ilk gebe kalışınmı ? önceden yaşadınmı böyle bir sorun? allah yardımcın olsun bnm öbüründe etkilenmedi bunda etkilendi işte NASİP......... diyip yutuyosun iştee

canım ya inan sonucuna çok üzüldüm kuzum hayırlısı neyse o olsun hakkın da inşş değrin değişir
nasılsınz? ben hiç giremez oldum artık.çok halsizim kanamamda leke leke devam edıyor..çok yorgunum devamlı uyumak istiyorum..oğlumda var pek fırsatım olmuyor artık.
rabbim bebeğini koruusn sana bağışlasın canım yat dinlen inşş sonu bayırlı olur kuzum
ablamın ısrarıyla öglende idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok şaşkınım 10. günüm acaba sonuş doğrumudur

tebrikler canım gözünaydın olsun inşşş bende 7. günümde öğrenmiştim canım

canımmm bacım ne yapıyon güzeller güzeli taze anne

iiyiyim arkadaşım eşimin ve annemim baskısı altındayım bu aralar 3 ay doluncaya kadar evden dışarıya çıkmayacakmışım eve hapis oldum yani off çok sıkıldım bunaldım hatta daraldım iyice

ama pozitif sonucu alıp işine giden bir sürü insan var ya anlatamıyorum ki

çok iyi yapıyorlar bencede yat evden çıkma hiççç sonra kendini suçlama bişe olunca bnm ikizlerim erken dogum olunca herkez benı suçladı gezdi öyle oldu diye emin ol insanı maaf ediyo yat keyfini çıkar sev göbişini bol bol oku şükret

elden bişey gelmeyeck canım en iyisi öyle yapayım zaten zar zor yakaladık canım dediğin gibi ben en iyisi çıkmayayım

sen nasıl oldun kuzum yine müjdeli haberlerini bekliyorum inşş allahın izniyle

Canim ben menopozlu oldugum icin hormon degerlerim allak bullakti ondan yorum yapmayim yanlis olabilir canim ben diyorum ya alti ay bekledim ha bugun ha yarin diye ama sonu guzel oldu teyzesi kesemizi gorduk 2 haftaya kalp atisi icin gidecegiz allahtan bisey olmazsa. Kendinu yipratma belki vakti zamani gelecek ay icin simdi yapilsa olmayacak gelevcek ay bidaha deneyecektin boyle düşün üzme canını yavrum bak ozelden mesaj at daraldiginda hemen görürüm derin nefes al hamile oldugun gunu dusun elin karninda babasi yaninizda

Kızlar transferimin 7. Gününe girdim. Midem bulanmaya başladı bu gün. Eşimde test yap desi yaptım veeeee veee pozitif çıktı. Benim ilk bebegimdede çok erken bulanmaya başlamıştı. Allah herkezin gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…