- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.981
ben hiç ters tarafına rastlamadım o vakit7 yumurtam oldu 6 sı ddöllendi 1 tarnsfer 2 de dondurulmuş var canım
az önce hemşirem aradı dr sonucumu çok beğenmiş değer çok güzel katlamışveeeee ayın 21 de kese kont var
rabbime çok şükür bu günleri de gördüm nihayet
seninde hamiş haberlerini görücez inşallah canım ayyyyyyy süper.. benimde perşembe günü testim var bende kanı verip eve kaçıcam
maşallah canım oh süper ayy yerim o miniciği
cnmmm senin testin çarşamba degilmi????? benim haftaya çarşamba ama??? yani aynı günlerde toplaandı ve transfer oldu o açıdan???
sağolll kuzum benim ya çok şükür
cnmmm senin testin çarşamba degilmi????? benim haftaya çarşamba ama??? yani aynı günlerde toplaandı ve transfer oldu o açıdan???
canım şimdi aynı ilaçlara devammı ediyosunuz yoksa ilaçlar değiştimi yada ek başka ilaç verildimi onu merak ediyorum
bana perşembe dendi 10 ekim canım sana bi gün erken bende anlamadım valla
cnm test sonucun daha çıkmadımı çok iyiymiş yumurta sayın hepsi 1.kalitemiydi
test sonucumu öğrendim şimdi hissettiğim gibi negatif içime doğmuştu zaten hazırladım kendimi napalım kısmet değilmiş.
az önce hemşirem aradı dr sonucumu çok beğenmiş değer çok güzel katlamışveeeee ayın 21 de kese kont var
rabbime çok şükür bu günleri de gördüm nihayet
malum kese kontrolümüz vardı bugün dün doktorum öğleden sonra gel dedi her zaman 1 bucukta giderim bugünde gittim doktor yok dışardaymış neyse dedik eve geldik 3 de yine gittik bu seferde doktor demesin mi çok hastam var akşam 6 da gelin yahuuu bi keseye bakacaksın ...çok sinirlendikkk eşim de çok sinirlendi tam ağzından bişiler çıkıyordu doktora bişiler diyecek ben müdahele ettim akşam 6 da gidince haddinin bildircem dedi....ben bu doktoru değiştirsem mi ki aacaaabaaa.....yeminlen karnıma ağrılar girdi üzerimi giy çıkar bide oğlumuda götürdüm bırakacak kimse yok bugün herkesin işi var .....geç olsun güç olmasın diyorum ama sinirden de ölüyorum.
mrb kızlar ben geldim bu sabah aşırı heyecanlı bir şeklde merkeze gittik normalde aramışlardı bugün transfer yapılacak diee hatta tıka basa su bile içtimm:))ama emriolog bizi çağırıp bugün yapmayalım isterseniz dedii ve sonuc carsambaya yapılacakk..5 gün transferi yapılacakk inşallah şans dahadamı artıyor ben anlamadım pekk aslında bugün çok strese gitmiştim o kadar strese gitmişken olsamıydı dediiimmm
amin canım sağollasın nasip değilmiş demek ki diyip avutuyorum kendimi şükür ki 2 tane dondurulmuş var.çok üzüldüm kuzum rabbim sabır versin inş bidaha ki denemen de rabbim nasip eder :26:
aynennnn cnmmm bnde anlamadım,,,, sana iki tane transfer edildiği için iki tane mi embriyo fotoğrafı mı verdiler canım????
ne güzel bak çok şükür herşey güzel devam ediyorrr
ama ben kötüyüm hala devam ediyor yaaaaaaaaaaaa
amin canım sağollasın nasip değilmiş demek ki diyip avutuyorum kendimi şükür ki 2 tane dondurulmuş var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?