2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

[QUOT.E=havva12;32194520]inşallah bitanem değerin kaç çıktı canım

bugün 9.günüm canım, 34 küsur, doktorum bugün için iyi dedi.
12.gün tekrar yaptırcaz bakalım.

dün moralsizdin sakın canını sıkma gülüm, beniim hiç belirtim ağrım sızım yoktu açıkçası ümitsizdim, Rabbim nasip edince herşey oluyo işte. inş herşey güzel olacak

ne yapim kuzum yatıyorum işte öylee yaaaaasen nasılsın ???

yat bitanem dinlen kalkma sakın ben de yarın için sabırsızlanıyorum canım tekrar kan testim var inş değer 2 katlar canım dr ne zaman çağıracak diye merak diyorum :44:inşş bu kez herşey yolunda gider canım :18:

bugün kocişim evi temizledi süpürdü sildi toz aldı çamaşır astı bende keyif yaptım tadını çıkartıyorum canım

inşallah banada bi süpriz olur bitanem ya.. inşallah ALLAH bebişlerini kucağına almayı nasip eder düşünsene kokusunu içine çektiğini ooohh mis...minnacık elleri ayakları ayyyy

inşallah kat kat artar canımmm.. ayyy benim eşimde evi temizledi sildi süpürdü çok komik görünüyodu ya...

Hadi cnmmm hayirlisiiii ama bnce sen kesin hamilesinn bnm icime ole doguyooo bak dedi dersin cnmmm,,, eee ne gusel progesteron hormonun yuksek cikmis ne gusell hala neden negatif konusuosun 1diilse digeri tutmusturrrr bole karamsar olma hem yasin kucuk hemde embriyolarin iyiydiiiiii,,, bnde hep pozitifffff dusunuorummmmm cabuk gecsin su gunlerrrr bnmde sonuc gunum ayin 17disi carsambaa gunuuu hayirlisiiiii hemennnn hamile olalimmmm tanrinin eliyleeeeeeeee

inşallah ben olmasamda sen olursun inşallah balım... inşallah herkes hamile kalır..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

inşallah banada bi süpriz olur bitanem ya.. inşallah ALLAH bebişlerini kucağına almayı nasip eder düşünsene kokusunu içine çektiğini ooohh mis...minnacık elleri ayakları ayyyy

olcak olcak inş, Rabbim nasip edecek inş, biz yeter ki isteyelim, vakti zamanı ne zamansa o zaman ömür biçecek canım...
4 yıldır evliyim ve 2.5 yıldır sürekli çatlatma iğnesi, klomen, 4 kez aşılama, bi kaç kez doktor değiştirdim hep oyalandım.klomen yüzünden yumurta rezervim azalmış, diyeceğim şu ki bunları hep mazaret olarak düşünüyoruz da değil. demek ki zamanı şimdiymiş. Tabi Rabbim sağlıklı bi gebelik nasip eder ve bebişlerimize kavuşursak..

o minnak elleri ayakları yer bitiiririm ben yaaa, çok farklı bu duyguymuş, hepimize nasip olsun inş

yatıyorum canım zaten öyle yatıyorum inşallah katlar degerin canım korkma deger 3000 oldumu kese gözüküyomuşş

Cnmmmmmm cokkkkkk tebriklerrrr bir an once kucagina bebisini cnmmmm :))))

Gözünüz Aydın cnm tebrikler :) sağ salim alın kucağınıza inşaallah :)

inşallah çok güzel bir 9 ay geçirir sen ve burdaki bütün hamilerler veee sonrada çatı çatır doğurursunuzayyy çok güzel ya maşallah hepinize...

Sendende allah razı olsun canim eger mehmet tayyar gelirsen bekli orda denk geliriz. Asil bekleyis simdi basliyor gunler asır gibi geliyor gecmiyor bol bol badem ve ceviz ye doktor oyle demisti bana. Bu arada değer guzel canim benim 11,gun 85 cikmisti 13,gun 237 cikmisti ins. Ikizdir bu arada 3 tane atilmisti demi canim[/QUOTE]

bizim bankanın anlaşmalı olduğu yerlerden birine gidebilirim belki canım, başka bildiğin iyi doktor var mı peki? tayyar beyi tavsiye üzerine mi seçtin canım? tanışmayı çok isterim,belki bi yerlerde karşılaşırız bakarsın ...

evet canım 3 ama 2 si iyiydi diğeri pek umutlu değil.. hayırlısı nasipte ne varsa o olur. senin de 3 taneydi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…