- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.801
kıyamam ben sana kuzum
Evet canım progesteron hamilelik hormonu 10 ve katları olması gerekiyomuş
ne yapim kuzum yatıyorum işte öylee yaaaaasen nasılsın ???
sağol canım Rabbim dileyip isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
sağol canım güzel duan için, Rabbim yüzümüzü güldürsün her daim...
Allah razı olsun gülüm ya, Rabbim sana da tez zamanda acil şifa versin inş...Dualarım herkes için
Amin canım hepimizin bebişlerini inş...
Allah razı olsun canım benim, değerim 34 küsur, çarşamba tekrar yaptırcaz bakalım, Aslında 2 gün önce kan testi yaptırmıştım 8,34 çıkmıştı acildeki doktora gösterdik ümitlenmeyin ilaç kullanıyorsanız ondandır demişti, benim yelkenler suya inmişti tabi...bidaha test günüme kadar yaptırmaacağım demiştim, sağolsun doktorum bugün bekleme sıkıntısından kurtardı beni. inş çarşamba günü artar değerim artar canım.
Rabbim sonuç bekleyen ve hamiş olan tüm arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun canım..
Bu arada senin tavsiyenle bol bol ya halık ya bari ya musavvir çekmiştim canım. Allah razı olsun
Sendende allah razı olsun canimeger mehmet tayyar gelirsen bekli orda denk geliriz. Asil bekleyis simdi basliyor gunler asır gibi geliyor gecmiyor bol bol badem ve ceviz ye doktor oyle demisti bana. Bu arada değer guzel canim benim 11,gun 85 cikmisti 13,gun 237 cikmisti ins. Ikizdir bu arada 3 tane atilmisti demi canim
[QUOT.E=havva12;32194520]inşallah bitanemdeğerin kaç çıktı canım
bugün 9.günüm canım, 34 küsur, doktorum bugün için iyi dedi.
12.gün tekrar yaptırcaz bakalım.
dün moralsizdin sakın canını sıkma gülüm, beniim hiç belirtim ağrım sızım yoktu açıkçası ümitsizdim, Rabbim nasip edince herşey oluyo işte. inş herşey güzel olacak
yat bitanem dinlen kalkma sakınben de yarın için sabırsızlanıyorum canım tekrar kan testim var inş değer 2 katlar canım dr ne zaman çağıracak diye merak diyorum :44:inşş bu kez herşey yolunda gider canım :18:
bugün kocişim evi temizledi süpürdü sildi toz aldı çamaşır astı bende keyif yaptımtadını çıkartıyorum canım
hiç bişey demedi konuşmadık transferden sonra hiç... testi ben başka hastanede yaptırmayı düşünüyorum eğer negatif olursa çok üzülürüm orda duyunca geçen sene hastanede 2 saat ağlamıştım hiç diyilse olmazsa evde ağlarım orda bekleyen kadınlarıda etkilemek istemem...perşembe günü yapıcaz bakalım
inşallah kat kat artar canımmm.. ayyy benim eşimde evi temizledi sildi süpürdü çok komik görünüyodu ya...
canımm çok sevindim çok tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
teş.ederim Hasretim, Rabbim senin ve tüm arkadaşların yavrusunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
canımm çok sevindim çok tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
teş.ederim Hasretim, Rabbim senin ve tüm arkadaşların yavrusunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN kuzum inşşşş
Hadi cnmmm hayirlisiiii ama bnce sen kesin hamilesinn bnm icime ole doguyooo bak dedi dersin cnmmm,,, eee ne gusel progesteron hormonun yuksek cikmis ne gusell hala neden negatif konusuosun 1diilse digeri tutmusturrrr bole karamsar olma hem yasin kucuk hemde embriyolarin iyiydiiiiii,,, bnde hep pozitifffff dusunuorummmmm cabuk gecsin su gunlerrrr bnmde sonuc gunum ayin 17disi carsambaa gunuuu hayirlisiiiii hemennnn hamile olalimmmm tanrinin eliyleeeeeeeee
amiiiin canım inşş darısı senin de başın olurkarşıdan izlemesi çok keyifli canım :118:
inşallah banada bi süpriz olur bitanem ya.. inşallah ALLAH bebişlerini kucağına almayı nasip eder düşünsene kokusunu içine çektiğini ooohh mis...minnacık elleri ayakları ayyyy
yat bitanem dinlen kalkma sakınben de yarın için sabırsızlanıyorum canım tekrar kan testim var inş değer 2 katlar canım dr ne zaman çağıracak diye merak diyorum :44:inşş bu kez herşey yolunda gider canım :18:
Bugün kocişim evi temizledi süpürdü sildi toz aldı çamaşır astı bende keyif yaptımtadını çıkartıyorum canım
inşallah ben olmasamda sen olursun inşallah balım... inşallah herkes hamile kalır..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
olcak olcak inş, Rabbim nasip edecek inş, biz yeter ki isteyelim, vakti zamanı ne zamansa o zaman ömür biçecek canım...
4 yıldır evliyim ve 2.5 yıldır sürekli çatlatma iğnesi, klomen, 4 kez aşılama, bi kaç kez doktor değiştirdim hep oyalandım.klomen yüzünden yumurta rezervim azalmış, diyeceğim şu ki bunları hep mazaret olarak düşünüyoruz da değil. demek ki zamanı şimdiymiş. Tabi Rabbim sağlıklı bi gebelik nasip eder ve bebişlerimize kavuşursak..
o minnak elleri ayakları yer bitiiririm ben yaaa, çok farklı bu duyguymuş, hepimize nasip olsun inş
olcak olcak inş, Rabbim nasip edecek inş, biz yeter ki isteyelim, vakti zamanı ne zamansa o zaman ömür biçecek canım...
4 yıldır evliyim ve 2.5 yıldır sürekli çatlatma iğnesi, klomen, 4 kez aşılama, bi kaç kez doktor değiştirdim hep oyalandım.klomen yüzünden yumurta rezervim azalmış, diyeceğim şu ki bunları hep mazaret olarak düşünüyoruz da değil. demek ki zamanı şimdiymiş. Tabi Rabbim sağlıklı bi gebelik nasip eder ve bebişlerimize kavuşursak..
o minnak elleri ayakları yer bitiiririm ben yaaa, çok farklı bu duyguymuş, hepimize nasip olsun inş
Cnmmm bnm yaaaaa hepimizzzz hamileee olalimmmm rabbim her diliyene ve istiyene versinnnnn,,, heyecanlaaa beklemeye devammmmmmmm)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?