2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canm hayirli olsun gozun aydn Allah kucagina almayi nasp etdn

sağol canım Rabbim dileyip isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

Yaşasınnn tebriklerr çok güzel haberler alıyoruz bugün allah kucağına almayı nasip etsin inş

sağol canım güzel duan için, Rabbim yüzümüzü güldürsün her daim...

aaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun bugün ikinci mi oluyor pozitif haberi ...

valla çok sevindim bende beklemede olanlardan olduğumdan çok sıkıcı geçiyor günler...

Allah razı olsun kuzum, ben de çok sabırsızlandım ilk günler dayanamayıp cuma test yaptırdım 8,34 ama doktor kullandığın ilaçlardan olabilir deyince umudumu yitirdim ve test günümü beklemeye karar verdim, bu gün 34 küsur çıktı biraz erken bi sonuç oldu ama güzel oldu,
senin ve tüm arkadaşların da güzel haberlerini alırız inş canım

kizlarrrr transferden sonra 5.gunu e2 ve progestronn testleriiiu hamileligi gosterirmii???? Neden bakiolarkiiii bu testlere????

mrb canım bana hemşirem ilaçların yeterli olup olmadığı için bakılıyor denmiştii progestan için falan ama benim bildiğim bence belirliyor galiba e2nin yüksek progesteronun düşük olması gerek diye biliyoruum yanlışşta biliyor olabilirim
senin kaç çıktı

tatlımmmmm çok sevindimmmmmm...... Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al... bu arada bizler için de bol bol dua etmeyi unutma şekerim.

tebrik ederim canım

tatlımmmmm çok sevindimmmmmm...... Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al... bu arada bizler için de bol bol dua etmeyi unutma şekerim.

Sağol kuzuuumm, dua ediyorum tabi ki unutur muyum hiç, Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inş

tebrik ederim canım

sağol havvacım, darısı sana da olsun inş, güzel haberlerini bekliyor olacağım canım

canımm çok sevindim çok tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
valla canım bende sürekli yatmıyorum ama bi işte yapmuyorum sağolsın kocişim elimi işe götürmüyor benim mesela bugün temizlik günümüz dü evi süpürdü toz aldı sildi çamaşırları astı
Kizlarrrr transferden sonra 5.gunu e2 ve progestronn testleriiiu hamileligi gosterirmii???? Neden bakiolarkiiii bu testlere????

canım ben bu testleri transferin 3. günü yaptırmıştım
e2 1871
progesteron da 78 çıkmıştı canım

Havvacimmm latiff bey senin transferden sonraki durumun icin ne dediiii

hiç bişey demedi konuşmadık transferden sonra hiç... testi ben başka hastanede yaptırmayı düşünüyorum eğer negatif olursa çok üzülürüm orda duyunca geçen sene hastanede 2 saat ağlamıştım hiç diyilse olmazsa evde ağlarım orda bekleyen kadınlarıda etkilemek istemem...perşembe günü yapıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…